"För vi faller, faller, faller.."

Jag överlevde dag två med! :) Har varit en riktigt lång dag idag med, min sovmorgon gjorde inte så stor nytta. Vi hade sista delen av "säljskolan" idag, sen hade vi produktutbildning också. Fick även medlyssna lite när "proffsen" ringde runt, hihi, fick höra ett par sälj idag, det var spännande. Hoppas jag också får uppleva sånt snart! :P Fick dock en smärre chock när dom efter produktutbildningen sa att alla skulle ringa sitt första samtal idag.. IHK! Hade gärna velat plugga på lite mer kring kWh och fasta och rörliga priser.. Men, det var bara att ta på sig headsetet och nervöst säga några förvirrade ord till några stackars kunder. Ringde 6-7 samtal, och alla tackade nej, som tur var, för jag hade nog inte klarat av alla följdfrågor och avtalsvillkor samt inspelning just då :P Men nu ikväll har jag pluggat lite, så efter ännu en produktutbildning i morgon så ska jag nog förhoppningsvis vara redo att ringa runt själv och också sälja lite. Det måste jag vara helt enkelt! Finns inga val :D Men först har jag några frågor att fråga våran säljledare, blev lite förvirrad här ikväll nämligen. Men det ordnar sig. För övrigt är det mycket trevliga människor där!

Nu är jag är sååå trött. Har för mycket i huvudet. Men som tur var, var min man en underbar man igen och hade maten färdig när jag klev innanför dörren. Gott luktade han också, hihi, ja, alltså, karln min :D Fina Rickard!
Imorgon tar jag sovmorgon, PÅ RIKTIGT! Jobbar 14.30-21.00. Måste åka hemifrån 12.30 och kommer förhoppningsvis hem 22.00, så det blir en lång dag. Så kommer mina dagar att se ut nu, 75%, just det. Ska i alla fall försöka hinna med att plugga på lite extra, samt laga lunch (och middag att ta med mig till jobbet) innan jag åker. Pust! Det är ett hårt liv som en arbetande kvinna, ho ho ho..

Nu sitter Ricke och lyssnar på Lasse W, det är mysigt. Snart ska jag krama lite på honom. Sen kanske dricka en kopp te? Eller bara sova. Tröööööött.. ZZzZzZzzzzZzZ


Kram! :)

"Tell me your secrets and ask me your questions"

Puuuust! Jag är sååå trött! Men, jag överlevde i alla fall min första dag! :D Var jättelätt att hitta till stället och väl där så var det jag och 19 andra nya som skulle gå introduktionen. Alla verkar väldigt trevliga! Vi har lärt oss så mycket idag att mitt huvud nästan exploderar, jag är inte riktigt van med att få proppa in så här mycket ny information på en gång :P Men, det är i alla fall roligt, även om det är mycket som är nytt och svårt.. Imorgon ska vi fortsätta att lära oss nya saker och på onsdag (eller eventuellt imorrn, vi får se) ska vi börja ringa runt själva. Ihk! Läskigt, men också spännande.. Vi fick sitta bredvid en varsin "riktigt" personal och lyssna när dom ringde runt, det var lärorikt, även om det bara var en kort stund.. Hann få höra både trevliga och mindre trevliga människor, men, det är väl bara att vänja sig vid.. :)

I morgon börjar jag liiite senare än idag, får ungefär en halvtimmes extra "sovmorgon", woho ;) Bussarna går lite tokigt, men, det är väl bara att åka när dom åker om jag inte ska behöva gå ända bort till Mjärdevi :P Idag efter jobbet stannade jag och köpte ett sånt där megahippt busskort i alla fall, så nu behöver jag bara hålla upp det mot blipplattan istället för att köra ner kortet i kortläsaren :P Häääääftigt!

Rickard var söt och fin man och köpte "Juleskum" till mig efter jobbet, så jag skulle överleva kvällen, hihi, det var snällt! Nu sitter han och plinkar på sitt keyboard och jag sitter mest och andas. Har just gjort i ordning morgondagens matlåda och plockat fram kläder och så. Så, nu är jag redo för ännu en jobbardag! :D
Tack till alla ni som höll tummarna för mig idag, dom gjorde nog susen!

Jag tror att jag kommer att sova gott ikväll.. :)

Kram!


"If you want to be a hero well just follow me"

Hejhopp!

Idag har det varit en lung och skön dag. Jag har småstädat och diskat diskberg, så har fått lite tråk gjort i alla fall :) Har varit regnigt och grått idag, men tog i alla fall en liten kvällspromenad tillsammans med Rickard. Det var mysigt och luften var skön i lungorna. Rickards hand passar så perfekt i min <3

Nu har jag lagt fram kläder till i morgon och packat väskan med det viktigaste (som till första skoldagen nästan, haha!), så att jag ska slippa stressa i morgon. 7.28 går min buss, ihk, spännande! Får åka väldigt tidigt, börjar inte förns 8.30, men eftersom jag inte vet exakt vart jag ska plus att jag har ett bussbyte och jag vet inte hur trafiken är här om mornarna, så jag kör ett säkert kort och kommer fram ungefär en halvtimme innan jag börjar, det känns lagom till första dagen! :D Hoppas att det blir en rolig introduktion och att det finns trevliga människor där! Känns väldigt pirrigt nu, men, mest spännande faktiskt. Jag slutar 17.30 i morgon, så förhoppningsvis orkar jag ge er en uppdatering när jag har kommit hem :)

Nu ska jag snart gå å lägga mig, så att jag är utvilad i morgon! Håll era tummar för mig :)

Kram

"Ayo, I'm tired of using technology"

Jag vet inte var jag ska skriva. Har suttit och funderat ett tag och kommer inte på något bra. Men en tråkig uppdatering ska ni få i alla fall, så det så.

Jo, Rickard har fått en ny operationstid, den 9:e november är det som gäller nu, om det inte kommer in fler återbud, då kan det bli tidigare. Skönt att få det flyttat över en månad åt rätt håll i alla fall. Jag längtar nog mer än Rickard efter den där operationen!

Det är lördag nu i alla fall och jag sitter i myskläder och tittar på tråkiga tv-program. Rickard sitter och spelar spel vid sin dator. Kul lördag! Vi är inte vana att vara med varandra dygnet runt så länge som vi har varit nu, det är lite speciellt måste jag påstå..

Gäsp. Jag ser fram emot att börja jobba på måndag, även om jag måste gå upp fruktansvärt tidigt dom två första dagarna. Men det kan jag nog leva med. Ska bli skönt att ha något att göra! Lära sig någonting nytt och träffa lite nytt folk. Och pengar.

Gnäll och tråk och suck och pust. Det känns som söndag.

Kram

"You're just like an angel"

Heeeellou!

Idag har jag skrivit på mitt kontrakt. Så i en månad framöver har jag jobb, går det bra, så förlängs kontraktet med en månad i taget. På måndag kör det igång, med en två dagar lång introduktion, sen börjar allvaret. Ska bli spännande! Men jag är lite nervös också. Men, det löser sig, det gör det alltid! :) Jag ska göra mitt bästa för att bli en bra säljare!

I afton har jag pratat med Lins, en dag försenat onsdagsprat, alltid trevligt med våra prat, hihi. Trött är jag också, blir nog sova tidigt ikväll (kan ju alltid försöka).. Ska upp tidigt imorrn och tvätta, gääääsp. Vi trodde ju att Rickard skulle opereras idag, men det var tydligen bara en koll inför operationen, han fick tid i mitten av december! :( Inte alls bra.. Men han hamnade överst på listan, så om någon ställer in sin operation så kommer Rickard att erbjudas den tiden i alla fall. Hoppas att det löser sig snart.. Jag tycker inte om att se min sprattelgubbe sitta inne och bli tokig av att inte kunna röra sig som vanligt. Älskling <3

Det var allt för nu.. Jag ser fram emot S.O.S Gute. Så det så.
Vi hörs!

Kram

"Workin for the man every night and day"

Hej, Kristin heter jag och jag är telefonförsäljare.

:D Snart i alla fall! För imorgon skriver jag kontrakt och på måndag börjar min 2 dagar långa utbildning och sedan är det bara full fräs! :D Grattis till mig!
Intervjun gick fint, det var en "Gruppintervju", så det var en till kille där också. Han kom en kvart sent. Jag var en kvart tidig. Hö hö hö. Det var väl lite småknepiga frågor, men jag gjorde mitt bästa och tydligen gick det bra, för typ 10 minuter efter mötet så blev jag uppringd och Kristin (inte jag, den andra) ringde upp och sa att hon hade fått ett väldigt gott intryck av mig, och att tjänsten var min om jag ville ha den, yeeey! Jatack sa jag, så imorrn ska det som sagt skrivas kontrakt :) Jag hoppas att killen jag var där med också får jobbet (han var trevlig fast han var sen), för han var också från Berga, så då kanske vi kan ta bussen tillsammans (med andra ord, jag hittar inte själv).


Lite info:

* Telefonförsäljare åt två stora kända svenska företag (vet inte om man får säga dom här, så jag låter det vara osagt).

* Anställd av Academic work, "uthyrd" till callcenterstället, som tydligen ska vara proffsigt och trevligt.

* Tjänsten är på 75% med rätt ok timlön och OB-tillägg. Efter 3 månader får man del av provisionen också, om man säljer bra så att man är kvar då, dvs. Man måste uppnå säljkraven för att få vara kvar, men dom var tydligen rätt snälla, speciellt i början när man är ny. Vi får väl se hur det går!

* Eftermiddag/Kvällstid måndag-torsdag och dagtid fredagar.

* Stället ligger i Mjärdevi, så det kommer bli en del bussresor nu, men det kan jag nog leva med.Så tack till er som höll era tummar! Jag vet inte alls om jag kommer att vara en bra telefonförsäljare, men, jag är villig att ge det en chans. Ni kommer definitivt att få fler uppdateringar kring det här när jag väl har kommit igång.
Jag ska jobba! Jag kommer att få en lön! Jag kommer att få ett socialt liv! (Om jag inte får sitta ensam och ringa runt, hihi.)

Kraaaaaaaaaaam

"Big wheel keep on turnin´"

Här sitter jag och är nervös. Min buss går om ungefär en halvtimme. Jag har packat ner lite viktiga papper i väskan, borstat håret och piffat till mig lagom mycket. Dunk, dunk säger hjärtat. Pirrigt i magen. Så nervös över vilka frågor jag kommer att få.. Men, det går som det går! Hoppas att jag hittar rätt på en gång, vet vilket hus det är i, men inte riktigt vart man går in.. :P Men, jag kommer att vara där en halvtimme innan min tid, så, jag ska nog hinna leta reda på rätt ställe.. :)

Ni får väl en liten uppdatering sen, om hur det har gått. Om jag inte ligger och gråter någonstans :P

Kram!

"You and I are different but still in tune"

Hej hej och hallå.

Nu har jag kommit hem från Arbetsförmedlingen, eller, har varit hemma ett bra tag, men ändå. Det gick över förväntan idag! Fick beröm för att jag hade sökt många jobb (vilket kändes konstigt då jag tyckte att jag hade sökt jättenågra, men, tack!) och att jag var duktig som hade lämnat lite spontanansökningar till andra företag som inte annonserat om jobb. Fick också höra att jag var så trevlig och social att det inte borde bli svårt för mig att hitta arbete, hoho, vilket fjäsk ;) I alla fall så var det två olika företag där idag, som tjejen jag pratade med rekomenderade mig att prata med, för dom sökte alltså personal, med kort varsel. Så jag gick och pratade med en tjej (som hette samma förnamn som jag, så det blev en förvirrad presentation, hihi) från Academic Work och frågade vad hon hade att komma med :P Hon berättade om tjänsten (telefonförsäljare, 75%) och lite runt omkring. Hon frågade lite vad jag hade gjort innan och så där också, sen frågade hon om jobbet lät intressant och jag sa ja. Då frågade hon om jag ville komma på en "riktig" arbetsintervju i veckan, wooho, och det ville jag såklart :) Så i morgon ska jag på arbetsintervju! Spännande spännande, nu får ni hålla tummarna för mig!


Förresten kom Martina hit igårkväll, så nu har hon äntligen fått sina mössor! :D Dom blev godkända :) Och jag har fått äkta japanska ätpinnar! Ser fram emot att inviga dom :) Vi drack lite te och pratade en massa, sen hann vi med att spela ett par omgångar Buzz också. Det var trevligt! Du får komma hit när du vill Martina, ska fixa en jättelång repstege så du kan klättra upp till min balkong, hihi. <3


Gääsp, jag är så trött. Vädret söver mig. Alldeles grått och trist och ruggigt ute. Kanske ska ta och lägga mig på spikmattan en stund? Det vore skönt..

Kram kram

"And if you want me I'm your country"

Nu har jag suttit i ett par timmar och suckat och svurit och sökt miljoners jobb (lite smått överdrivet bara). Helt plötsligt ringde telefonen, det var ett nummer jag inte har inlagt i mobilen, men svarar såklart ändå..

..det var en tjej som ringde från ett jobb jag sökte för 5 minuter sedan! (Hej vilken bra ansökan jag måste ha skrivit, och oj vad bra resultat jag måste ha fått på deras webtest!) Jag kom inte på vilket jobb det gällde först, eftersom jag just expresspepprat iväg en massa ansökningar, men kom på vilket det gällde sen i alla fall, så jag lät nog lite förvirrad till en början, typiskt. Hon frågade lite frågor om hur jag är som säljare och hur jag ser på vissa saker (tjänsten var på ett contactcenter, alltså, telefonförsäljning, jippie, men, man är man desperat så är man, dessutom ska man väl testa först innan man gnäller). Jag hoppas att jag svarade "bra" saker på hennes frågor, jag var som sagt inte direkt förberedd, så lät väl som en praktikant. Hon skulle höra av sig igen om det blev aktuellt med intervju i alla fall, så, nu får vi hålla tummarna antar jag! Det är i alla fall det närmsta ett jobb jag är nu ;P

Det är så himla grått ute, regnar till och från, drip drop. Jag borde ta en dusch. Sen borde jag gå och handla något att äta, för jag börjar bli hungrig nu..

Kram

"Am I supposed by now just to let it go?"

Usch vad jag är trött idag! Känner mig lite klen.. Igår låg jag i soffan i stort sett hela dagen.. Kikade på film, såg två stycken, tack Voddler. Det blev "Akeelah and the Bee" och "A Complete History of My Sexual Failures". Dom var bra båda två! Orkar inte ge någon recension, men dom var sevärda i alla fall. Den första var riktigt bra tycker jag, även om det var en "ungdomsfilm", den andra var en dokumentär, tragiskt men underhållande.
Rickard var en snäll man och fixade pyttipanna åt oss på kvällen när vi blidde hungriga, det var smaskens. Tack min man.

Idag har jag haft tvättid, upp och ner för trapporna. Nu är tvättkorgen tom, förutom det där gamla duschdraperiet som alltid ligger kvar i botten, höhö. Nu sitter jag och letar jobb att söka. Ska till Arbetsförmedlingen imorrn så tänkte göra ett krafttag och se om jag har missat något.. Ska nämligen redovisa vilka jobb jag har sökt sen sist.. Och det är svårt att komma ihåg vilka jag har sökt (har inte varit smart och skrivit upp det). Men det löser sig nog. Men jag ser inte fram emot det mötet. Måste ringa Arbetsförmedlingen Kultur också. Orkar jag idag? Eller ska jag göra det i morgon..? Vi får se. Känns som att jag har sirap i huvudet idag så tar det nog imorrn.

Dagens glada nyhet är att Brolle numera är singel! YIIIIHAAAAW!

Vi hörs gott folk, kram.

"Let's not let just one night fuck it all up"

Goddagens!

Igårkväll tog jag och Rickard tåget till Norrköping där vi mötte upp Rickards mamma och bror, vi skulle nämligen gå på bio tillsammans. Efter strul med ljudet samt att det var en stor svart remsa över bilden så började äntligen filmen.  Vi såg "Äntligen Midsommar!" och den var väldigt rolig :) I alla fall om man gillar svenska filmer, och dom som känner mig vet att jag älskar svenska filmer.. :P Olle Sarri säger jag bara, hahaha, så himla bra var han :D Och sen så var ju Luke Perry med också, och han är lika snygg nu som han var i Beverly Hills för hundra år sedan.. :) Det var en trevlig film med trevligt sällskap! Nu vill jag gå på bio igen! Vill se "Flickan som lekte med elden" och "Upp!", får väl se om det blir av någon gång :)
Vi kom hem sent och kikade på lite kampsport på tv innan vi slängde oss i sängen. Rickard pratade i sömnen, hihi..

Nu sitter jag och googlar på hundar. Jag vill ha en voffsing! Men pengar är inget jag har gott om, så det är bara att drömma vidare.. Men jag vill såååå gärna ha en Bostonterrier eller en Fransk bulldog, för dom är så himla fruktansvärt söta och verkar så charmiga. Plus att dom är lagomt stora också :P En vacker dag så!

Mina drömhundar <3 Bilder lånade från Google. (
Här och här.)

"Man har bråttom dit, sen är man där"

Den här dagen är en konstig dag. Gick upp vid 12! Åt frukost och pratade med sjuklingen Evve i telefonen ett tag. Sen har jag städat. Jag har dammsugit, diskat, torkat och putsat och till sist skurat golven. Så nu är det fint här hemma. Tillräckligt fint för en helg i alla fall :) Rickard sitter vid sin dator och är inget vidare sällskap just nu. Men han har i alla fall operationstid nu! Nästa vecka redan blir det av, skönt, så han blir människa igen snart ;)

Jag ska snart hoppa in i duschen tror jag, sen blir det kanske en liten promenad i det gråa vädret. Köpa mig någonting gott till fredagsmyset, kanske.

Usch, jag känner mig så seg! Ingen fredagskänsla alls i kroppen. Hoppas den infinner sig snart :)

Trevlig helg gott folk! Och förresten, Lins! Evve gillar också Dödlig fångst! :P

"And I miss you love"

Gääääsp. Nu är jag trött.. Ligger i sängen och ska snart sova. Kollade precis på en film. Reservation Road hette den, Joaquin Phoenix var med bland annat. Den handlar om en familjs "jakt" på att hitta personen som körde på dersas lilla pojke och sedan smet från olycksplatsen.. Filmen var hemsk och bra, och Joaquin är så himla bra skådespelare!


Helt plötsligt så fick jag ett sånt sug efter den här låten! En gammal goding, som har hängt med hur länge som helst. Och den är så himla fin! Många tårar har trillat till tonerna av denna låt.. Ungdomens glada dagar! ;P

Kram och godnatt


Silverchair - Miss you love


"If there's a chance, we'll make it anyhow"

Jag fick ett litet kreativitetsanfall förut! Plockade fram lilla målarlådan och målade ett litet kort till någon som betyder mycket samt påbörjade en lite större tavla som ska få bo i hallen, förr eller senare. Om det blir bra när det är klart.. :P Var tvungen att ta en paus och låta färgen torka lite.. Fortsätter nog imorgon :) Om ni har tur får ni se sen när det är klart ;)

Nu sitter jag och längtar efter SOS Gute, för jag tycker om att höra lite gotländska då och då! Saknar den fina lilla ön.. När jag är gammal vill jag ha en liten stuga där, vid havet.. Fina fina havet <3

Rickard är söt och fin. Och jag älskar honom. Dunk dunk dunk säger hjärtat!

"I got your note 'bout the sun, I'll try to get out more often"

Goddag!

Med tanke på att det är lite inspirationsbrist i mitt huvud just nu, så tänkte jag slänga in lite gammalt pyssel här i bloggen. Bara så att det inte blir stilltje här. För man måste kunna leverera även om man inte har någon inspiration, så sa mina lärare på Gotland.. :P Man kan inte bara sitta och vänta på att inspirationen ska komma tillbaka, utan man måste jobba under tiden!

Här kommer i alla fall två bilder, som jag har gjort i Illustrator. Dom gjorde jag under första året på Design- och konstruktionsprogrammet. Vi skulle då lära oss olika program, bland annat Illustrator. Vi fick en bild på nånting, så skulle vi återskapa den i Illustrator. Jag valde tydligen två flaskor (minns inte om vi fick välja eller om det var just dom vi skulle göra). Dom är kanske inte perfekta, men jag är i alla fall nöjd (förutom med det "nätiga" materialet på första flaskan, hihi. Plus att jag inte har gjort löven på den andra flaskan, men, det är som det är)! Illustrator är ett väldigt roligt program, även om det tar tid att lära sig alla olika funktioner och knappar..

Nu när jag tänker efter blev jag nästan lite pysselsugen.. Men vet inte på vad.. Får se om det dyker upp något färskt pyssel sen :P Kram så länge!


"Love like yours will surely come my way"

Onsdag är en bra tv-dag! Grey´s Anatomy och True Blood. Plus att jag fick se lite Dödlig fångst tidigare idag, ett av mina favvoprogram :D Har även hunnit med onsdagsprat med Lins, det är bra grejer det med :)
Nu är visst klockan jättemycket! Konstigt.

Tänkte bara berätta en annan trevlig sak, om ni inte har sett det..
Brolle ska ta med sig The Buddy Holly musical på turné! Han besöker bland annat Gävle och Linköping, så jag hoppas att jag har pengar och sällskap då, så att man kan se den i vår. Det vore toppen! Brolle är ju en av mina stora favoriter, och älskar Buddy Holly och den musikstilen, så jag viiiill se!

Läs mer här vettja!


"Some people give you great advice, and those who listen have to pay the price"

Det har varit väldigt tyst här i bloggen i ett par dagar. Det är inte med flit. Har loggat in på blogg.se flera gånger, men sen sitter jag bara och stirrar, det händer liksom inget. Har väl kanske inte så jättemycket att säga heller, men, något skit brukar man ju kunnna sno ihop.. Men inte nu då.

Gjorde en fin liten illustration för att visa hur det ser ut när jag försöker blogga. Tomt i huvudet alltså, om ni inte ser det ;)


Rickard är hemma och väntar på operation. Så jag är hemma och har vård av sjuk man kan man säga. Min lilla man. Hoppas att vi får veta snart när det blir operation. Och det är inget allvarligt som har hänt, för er som undrar. Men jag låter Rickard ha lite privatliv så jag låter det vara osagt vad som hänt :)

Martinas mössor är nu färdiga och väntar på att levereras. Jag har stickat en jättefin turkos/silver och brun/guldig mössa, den blev riktigt stilig! En vacker dag kanske ni får se hur den blev, för den kommer definitivt att användas. Det är kallt nu för tiden nämligen. 4 plusgrader, men vindar som blåser öronen av en. Fast jag har en ny fin jacka, så jag ska förhoppningsvis överleva kylan. Tycker det är rätt skönt att pälsa på sig när mörkret och kylan kryper närmare..

Nä, nu tog det stopp igen. Jag ska väl ta en liten dusch snart, sen kanske ta med mig Rickard ut på en liten promenad. Sen ska jag förhoppningsvis städa klart lägenheten, som jag började spontanstäda redan innan frukost.

Hejhopp gott folk! Kram

"Feel the fear in my enemy's eyes"

Hjääälp vad den här dagen har gått snabbt! Helt plötsligt är det nästan kväll.. Hur gick det till? Jag har inte gjort mycket idag.. Stickat på mössa nummer två till Martina, men garnet var så oelastiskt, så det går låååångsamt (och jag får ont i fingrarna!) :P Pratat med mamma och pappa, lite allmänbabbel bara, jag har söta fina föräldrar jag minsann!

Ida var ju här i helgen! Och det var väldigt trevligt med finsällis :) Vi kikade på lite film, spelade spel och babblade en massor, precis som det ska vara! :) Tack för besöket Ida! Du vet väl att du är välkommen tillbaka igen, när du vill <3 Jag gillar min Ida!

Igår kväll kikade jag färdigt på "Mannen under trappan", och det blev ungefär som jag tänkte, det var bra, lite lagom läskigt och småsorgligt. Men, lite tråkigt att det är slut, hoppas det börjar något annat spännande som man kan följa på söndagskvällarna :)

Rickard är på väg hemåt! Annars brukar det ju bli onsdag eller tisdag. Men, nu blev det måndag, för han är skadad, min stackars man, så han kan inte jobba just nu. Så då kan han lika gärna komma hem till mig så att jag kan pyssla om honom lite! Sen hoppas vi att han blir lagad snart så han kan fortsätta jobba och slita lite :P

Kram

"I want to run through the jungle"

Nu har jag bäddat "gästsängen" och finpolerat lägenheten. Ska alldeles snart traska mot bussen som tar mig ner till tågstationen där jag ska möta Ida! Lite kyligt ute fortfarande, så man får väl klä på sig ordentligt, brrrr.
Hööööösten är fin! Vantar är ju faktiskt bara skönt :P

Har hunnit sticka några centimeter till på Martinas mössa, men det beiga garnet som är grunden börjar ta slut, så vi får se hur jag ska göra, kanske måste frångå skissen lite, hoppas det är okej Martina! :)

Ni får ha en fin helg gott folk! Vi hörs :)
Kram

"I am alone at a crossroads"

Goooooddag!

Solen skiner och himlen är blå, en fin dag för finbesök! :) Jag var visst lite trögstartad idag, men nu har jag i alla fall stickat lite till på Martinas mössa, ätit frukost samt fixat lite här hemma. Jag ska snart vakna till på riktigt och ta tag i den sista städningen.

Nu har jag fått Voddler att fungera också! Roligt! Det fanns dock inte så många filmer att välja på än, och inga serier, vad jag såg. Men, några intressanta filmer fanns det i alla fall :) Gratis är gott ;) Det är ju trots allt bara en beta-version, så det kommer väl fler filmer sen kan jag tänka mig.. Men, det ser jättesnyggt ut i alla fall! Tror det kommer att bli bra :)

Förresten, såg ni Idol igår? När dom skulle läsa upp vilka som gått vidare? HAHAHA. Förlåt, man ska inte skratta åt andras olycka, men, det var faktiskt roligt.. Ni som såg vet vad jag menar, till er andra.. Två tjejer stod på scenen, en av dom skulle gå vidare, Jihde läste upp namnet på den personen, men då börjar den andra (som inte gått vidare) skutta runt som en galning och pussar Jihde och ser lycklig ut, ända tills han säger åt henne att kliva lite åt sidan, så att den som vann på riktigt kunde sätta sig med dom andra som redan fått besked om att dom gått vidare. Ojojoj.. Kan inte ens föreställa mig hur hon kände sig efteråt! Men ändå, hahahah!

På begäran kommer här lite bilder på Martinas blivande mössa :PNärbild på färgerna på Martinas mössa :)Så här ser stickmojängen ut som jag använder mig av :D Ser du vad långt jag har kommit nu Martina?! :D


"You don't know how lovely you are"

Nu har jag städat det som städas kan! Orkar inte dammsuga ikväll, så, det får jag ta imorrn som sagt. Känns skönt med lite ordning och reda i hemmet :) Idaaa, du är välkommen hit nuuuuu! :D

Jag har börjat "sticka" Martinas mössa nu också, har kommit ungefär 4 centimeter, så det går sakta men säkert framåt. Den kommer säkert att bli stilig! Hoppas du blir nöjd sen Martina :)

Slötittar på Idol nu, jag håller verkligen tummarna för att Reza och Tove går vidare! Heja dom, särskilt Tove :) För jag för rysninga av dom andra, och inte på ett bra sätt.. Nicolle sjöng som en kråka och sprattlade som en halvdöd ål. Camilla är på tok för klämkäck, sliskig. Karolina KAN ju sjunga, hon har fin röst, men ändå är det någonting med henne som får mig att rynka på näsan..

Idag när jag bytte buss på stan, så såg jag en restaurang jag inte sett förut, men, den har nog antagligen funnits där sen jag flyttade hit i alla fall. Den hette "De Klomp" och där inne stod det gulmålade träskor på borden! Åh. Dit ska vi gå allihopa, sen, när allt är bra <3 Och idag var en bra dag!

Jag saknar Rickard. Min älskling.. Har i alla fall fått höra hans röst lite idag, och det är alltid bra. Dagarna går, och snart är du hemma min sötgubbe!

Och för sjutton, det var ju onsdag igår! Vart tog onsdagspratet vägen Lins? Vi får ta det en annan dag :) Jag måste vara helt förvirrad. True Blood glömde jag visst också. Får kika på Svt Play! NU!

Kram

"I hope you're not lonely without me"

Hej gott folk!

Nu sitter jag mätt och belåten och tittar ut på himlen, den är läskigt mörk. Huamig! Som vanligt när jag och Martina ska gå på stan så ösregnade det.. När vi sedan kom hem till henne så sken solen, såklart, bara för att vi var inne ;)
Nu har jag fått träffat Martinas söta fina lilla misse, Oliver, han fick en folieboll av mig, så nu hoppas jag att han ska älska mig för alltid! :D Det var en väldigt söt liten pratglad krabat hon hade, han ser ut som en liten liten panter.. Sötnos! Jag och Martina har shoppat garn idag! Vi har klämt på många nystan, hoho, det måste ju vara mjukt mot huvudet! Så nu har jag startat mösstillverkningen, eftersom Martina ska få en sådan i lite försenad födelsedagspresent :) FÖRRESTEN! Jag fick åka på Lars Winnerbäckbussen hem, turbussen :)

Ikväll ska jag småstäda lite här hemma, sen ska jag diska, för jag har bara jättelite disk! Moahah, inget berg här inte. Sen måste jag hänga in alla kläder i garderoben, mm, stora planer, minsann! I morgon blir det dammsuga och fixa det sista, sen är jag redo för Idabesök! :)

Idag har jag äntligen fått en invite till Voddler, genom Bredbandsbolaget! Ih, spännande! Dock så fungerar det inte :P Men jag har mailat supporten och jag hoppas att jag får något bra svar av dom, så att jag kan testa det snart. Ska bli roligt! För er som inte vet är Voddler ungefär som Spotify, fast med filmer och serier istället. Lattjolajbans! Vill vill vill att det ska fungera nuuuu..

Nu ska jag smälta maten och sakna Rickard lite, sen är det dags att börja pyssla lite här hemma. Kram!