"Am I supposed by now just to let it go?"

Usch vad jag är trött idag! Känner mig lite klen.. Igår låg jag i soffan i stort sett hela dagen.. Kikade på film, såg två stycken, tack Voddler. Det blev "Akeelah and the Bee" och "A Complete History of My Sexual Failures". Dom var bra båda två! Orkar inte ge någon recension, men dom var sevärda i alla fall. Den första var riktigt bra tycker jag, även om det var en "ungdomsfilm", den andra var en dokumentär, tragiskt men underhållande.
Rickard var en snäll man och fixade pyttipanna åt oss på kvällen när vi blidde hungriga, det var smaskens. Tack min man.

Idag har jag haft tvättid, upp och ner för trapporna. Nu är tvättkorgen tom, förutom det där gamla duschdraperiet som alltid ligger kvar i botten, höhö. Nu sitter jag och letar jobb att söka. Ska till Arbetsförmedlingen imorrn så tänkte göra ett krafttag och se om jag har missat något.. Ska nämligen redovisa vilka jobb jag har sökt sen sist.. Och det är svårt att komma ihåg vilka jag har sökt (har inte varit smart och skrivit upp det). Men det löser sig nog. Men jag ser inte fram emot det mötet. Måste ringa Arbetsförmedlingen Kultur också. Orkar jag idag? Eller ska jag göra det i morgon..? Vi får se. Känns som att jag har sirap i huvudet idag så tar det nog imorrn.

Dagens glada nyhet är att Brolle numera är singel! YIIIIHAAAAW!

Vi hörs gott folk, kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback