"No, I'm not doing this to please you"

Dålig uppdatering, IGEN. Fy på mig!

Den senaste veckan har spenderats med Rickard. Jag har haft kalas för honom och han blev glad för presenterna som tur var :) Hihi. Vi har också varit och sett 3D-bio för första gången, för det hade äntligen hittat till biografen i Linkan :) Vi såg Alice i Underlandet och den var helt ok! Inte så bra som jag hade hoppats på, men fint gjord och rolig. Rickard åkte till Norge i måndags och igår tog jag tåget till Gävle. Det blev kinarestaurangmys med familjen på kvällen, gott var det!

I morgon ska jag skriva på kontraktet för jobbet! Skönt att ha det gjort :) Efter kontraktskriveriet ska jag iväg med Evve och kika på lägenhet, spännande! Sen sover jag över hos henne, för mamma smiter till Kenta efter jobbet i morgon nämligen. Sen får vi se vad resten av helgen för med sig! En liten träff med pappa hoppas jag på, men vi får väl se vad som händer. Frida är väl ute och partajar hela helgen, så får se om jag hinner träffa henne något ;)

På tisdag eller onsdag åker jag tillbaka till Linkan för att umgås med Rickard lite. Ska också släpa med mig ännu mera grejer tillbaka hit till Gävle. Sen den 3:e maj, börjar allvaret! :D Ska bli skönt att börja jobba och tjäna lite peningar!

Det var en liten lägesrapport. Hörs förhoppningsvis snart igen :)
Kram

"I got my head among the clouds and I will never be free"

Idag skiner solen och himlen är blå igen! Sköööönt. Blev nästan för varmt att ha vårjacka på sig. Ihk! Jag får nästan sommarkänslor! (Känns som att jag skulle vilja ta ett kvällsdopp i en sjö, men njaaa, tror det är lite tidigt för det, hihi.)

Känns så konstigt nu, att veta att jag kommer att spendera sommaren hemma i Storvik/Gävle (förutom om jag åker till Linkan nån helg, såklart). Det hade jag inte räknat med. Men det kommer bli bra. Jag behöver verkligen pengarna. Och får ännu en grej att skriva på CV´t. Och arbetsplatsen och jobbarkompisarna är trevliga! :) Och om jag bara får träffa min älskling så ofta det går, så ska jag nog överleva. Det är ju dessutom alltid skönt att umgås med fina familjen :)
Men det kommer bli konstigt att lämna Linköping och lägenheten. Tur att det bara är tillfälligt! Funderar lite på om jag ska eftersända min post eller inte, eftersom att Rickard är borta så ofta. Men å andra sidan brukar jag inte få så mycket post :P Får ta en funderare och kolla upp hur mycket det skulle kosta.

Jag tror jag börjar känna av lite pollen! I alla fall gör mina ögon det. Det blev rinnigt så fort jag gick ut. Typiskt. Får se om jag har några fräscha allergitabletter kvar sen förra året eller om jag måste shoppa loss igen. Hatar när ögonen rinner, världen blir så skev då :P

Nu tror jag att Rickard är på väg hemåt! Vet inte alls vilken tid han kommer hem, men, jag längtar i alla fall. Nångång ikväll dyker han upp. Hoppas tidigt <3 Då ska jag låtsas att det är hans födelsedag och skämma bort honom så gott jag kan :)

Kram på er så länge.


"Oh, how I love to see you smile"

Det blev en bra start på den här dagen! Vaknade klockan halv 7 av att sopbilen (alltså den som sopar grus) åkte förbi på gatan utanför. Ett av dom bästa vårtecknen! :D Somnade om, sen vaknade jag nån timme senare av att Evve sms:ade mig och då flög jag upp ur sängen och pratade med mig själv så jag skulle låta lite vaken, då jag blev "förvarnad" att någon kanske skulle ringa mig snart.

Ringde gjorde det! Jag blev erbjuden ett jobb! :) Det är en tjänst på ett ställe som jag har sommarjobbat på tidigare, ungefär samma tjänst som då, fast med fler och nya uppgifter nu. Vilket är positivt, för variation är ju aldrig fel. Anställningen kommer att vara mellan maj och september, så ett extra långt sommarjobb, typ :P Jobbet är hemhemma i Gävle, så som det ser ut nu så kommer jag befinna mig där hemma ett par månader. Har pratat med Rickard en snabbis och han sa att det bara var att köra på, vi får försöka pussla ihop våra lediga dagar så vi hinner ses ändå. Vi är ju vana med distansförhållande om man säger så.

Jag ska prata lite mer med den blivande chefen, så får vi se om vi skriver kontrakt snart. Men det lutar mot det. Eftersom hon vill ha mig och jag vill ha jobbet så borde det ju bli finfint. Men man ska ju inte ropa hej, men, så här ligger det till i dagsläget. Nu håller jag tummarna för kontraktsskrivning! Roligt! :)


Nu över till annat. Jag började projektet att städa och rensa i min byrå och min garderob. Pust och frust. Jag som skulle städa, inte stöka ner mer! :P Tänkte rensa ut gammalt skit som jag inte använder längre, men som ligger kvar och tar plats.. Men nu är det plötsligt kaos, kläder överallt, hu.. Men, Rickard kommer inte hem förns imorrn kväll, så, jag ska nog hinna städa ändå :) Solen har kikat fram nu efter en grå morgon, så får se om jag hinner med en liten promenad sen också. Det vore skönt.

Kram

"In the backseat of your car"

Idag har jag slitit i tvättstugan, så nu är tvättkorgen tom och sängen nybäddad. Alltid lika skönt! Diskberget diskade jag igår. Så nu är det bara städning kvar. Sen är lägenheten skinande ren, lagom tills Rickard kommer hem. Och det gör han antingen imorrn natt eller onsdag kväll. Så, ganska snart, hur det än blir. LÄNGTAR! Eftersom han fyller år idag, och jag inte får fira tillsammans med honom, så ska jag ha en egen liten födelsedag för honom när han kommer hem :) Hoppas på sol och värme så kanske man kan ta årets förta picknick! :)

Den sista tiden har jag haft besök från spännande länder i min blogg! Utöver Sverige, så har även "läsare" från Norge, Finland, Portugal, Kina (Kan det vara du lilla Anna? ;)) samt USA. Spännande tycker jag.. :)

Nu är jag trött, slötittar på en film som går på ettan nu, "Falskmyntarna". Den verkar bra, så jag önskar att jag hade tittat på riktigt istället för att bara titta med ett öga (mitt norra "Jim och piraterna-Blomöga").

Gäääsp. Trööött. Lite skype med älskling snart, sen blir det nog sova..
Kram!


"Jamåppaleva"


"We broke the rules, I'm glad we got out"

TAADAAA!

Ny bloggdesign! Om du inte ser den kan du ju uppdatera sidan om du vill bländas av något nytt och fräscht, hä hä hä.

Äntligen orkade jag göra något åt den gamla designen. Jag har suttit med det här hela kvällen (både med photoshop och dom nedrans koderna tar sån tid..), så nu är jag helt snurrig i skallen och kan inte avgöra om jag är nöjd eller inte. Men det duger för stunden tror jag. Men hur som helst var det skönt med omväxling. Bort med det mörka, in med det ljusa! Det är ju för sjutton vår nu!

Får se om jag pysslar vidare imorrn. Men det duger tillsvidare. Så det så :)

Oj, klockan är mycket nu. Det är väl dags att sova lite snart. Gääsp.
Men jag saknar Rickard så himla mycket.. Sängen känns alltid så himla stor och kall utan mitt hjärta bredvid mig.


Natti, gott folk.