"Burn baby burn"

Äntligen lugn och ro, sitter i soffan med en filt kring mig. Sitter och väntar på att klockan ska bli 22.30, för då börjar The Notebook på tv! En av världens bästa filmer, kommer nog bli lite snyft.. :P Åååh, jag är så glad att jag har paxat den karln! Han är fin :D

Idag tog jag en sväng på stan, köpte lite snask samt letade efter solglajor, men, hittade inga, ååååh, jag börjar bli trött på att leta! Varför passar jag inte i några fööör, buhuh.. Efter stan, gick jag hem till mamma, sen tog vi sällskap hem till Lena, där vi skrattade och hade skoj, sen grillade vi, och det var gooooott! Efter maten tog jag mitt pick och pack och åkte hem till katterna. Tror dom hade saknat mig, dom fick ju trots allt vara ensamma hemma i flera timmar ;)

Jag saknar Rickard.. Extra mycket idag. Usch, det är jobbigt att sakna.. Sakna sakna sakna.

"No, I'm not doing this to please you"

Goddagens! Här sitter jag nyduschad och frukostmätt. Ska försöka göra mig klar snart, sen får vi se om jag kanske går till stan en sväng. Eller om jag inte gör det. Måste fundera på saken :P Men skulle vara skönt att komma ut, det ser soligt och skönt ut ute så.. Ska kanske passa på att köpa nåt snask till kvällen också, blir nog film eller nåt när jag kommer hem från middag med mamma och Lena.. :) Sen vill jag fortfarnde hitta solglasögon.. Jag har nån sån där poängcheck man från från Åhlens, så om jag hittar något där så blir det gratis, det vore bra, eftersom jag inte har råd annars :P  Aja, ska fundera och se om jag hinner och orkar iväg innan mamma slutar jobbet!

Idag har katterna varit wierd, Tyko har haft sina mongoryck och sprungit i räserfart fram och tillbaka genom lägenheten, plus att han har stått i sängen och mjauat, utan anledning, tror jag. Men han blev tyst efter lite pill i maglurvet.. Sen hade han ner påsen med muffins från bordet och försökte göra inbrott, men jag kom allt på honom! Semla har varit helt freakig med sina råttor, har fått kasta dom flera hundra gånger känns det som :D Sen har dom dessutom hoppat upp och ner i badkaret ett antal gånger också, varför vet jag dock inte :) Men nu har dom båda lugnat ner sig. Tyko ligger i sängen och tvättar sig och Semla sitter i fönstret och tittar ut på fåglarna. Pust ;)

Sitter och lyssnar lite på Moneybrothers nya skiva nu! Den har äntligen kommit ut på Spotify, wiee. So far so good! Fast än så länge låter det inte riktigt lika fartigt som det brukar, men har bara hunnit lyssna på ett par låtar än så, det kanske kommer ;)

Later dudes!

"Honey why you look so blue? We can do it all for you"

08-702 00 90. Javisst, Efterlyst! Det är ett spännande program. Och jag kan numret utantill, och har även lärt Rickard det ;) Kan vara bra om man känner igen nån skurk nångång! :)

Tidigare i afton var pappa på besök, vi delade på en god pizza (INTE capricciosa!!) och sen fikade vi kladdkakemuffins och kollade lite på Planet Earth :D Det var ett trevligt besök! Tack papput för mat och sällskap :)

Nu ligger katterna och sover igen. Oroväckande, jag blir så rädd att dom ska bli hyperaktiva och vara jobbiga sen när jag väl ska gå å lägga mig :P Men det är som det är! Sånt man får ta :D

Imorgon ska jag umgås lite med mamma och hennes kompis Lena. Ska äta mat med dom, sen skulle dom nog ut på stan en sväng, men jag går nog hem och klappar på katterna lite istället. Måste ju vara en duktig kattvakt! ;) Nedå, vet att jag kan lämna dom lite ensam, men, kan vara skönt att vara hemma, kanske kolla på nån film eller så! Får se vad som händer.

Nu måste jag kolla vidare på GW och gänget! Kram

"So much for the street lights, they're never gonna guide you home"

Se där, nu skiner nästan solen lite! Himlen är bra mycket ljusare nu är tidigare idag, trevligt trevligt :)

Jag har just roat med mig med att baka kladdkakemuffins. Om pappa kommer hit en sväng så kan det ju vara trevligt att ha något att bjussa på! Ska snart slå honom en pling och höra vad han har för plan, men än så länge är han på jobbet i alla fall. Får se om han orkar ta sig till storstaden Gävle ;)

Och tack och lov för att det finns en diskmaskin i den här lägenheten! Jag ska nog försöka sno med mig den sen när jag åker tillbaka till Linkan, hihi.. :D

Kram!


"The morning rain clouds up my window"

Idag har katterna varit riktigt mysiga! Inget bus än så länge ;) Fast jag gick upp tidigt och gav dom mat, namnsdagsmat, så att dom skulle vara nöjda och glada! :D För Tyko har ju namnsdag idag, hoho, så dom fick lite lyxigare mat till frukost, det uppskattade dom minsann :) Semla har varit jättekelig! Hon brukar inte uppskatta mig så värst mycket annars, hehe, men nu verkar jag vara godkänd ;) Tyko är söt och kom och sov bredvid mitt huvud efter frukosten (jag gick och lade mig igen..). Fast bara för att jag har sagt en massa bra saker om dom nu så kommer dom väl säkert bete sig som riktiga ligister resten av dagen bara för det :P

Ska snart fixa lite lunch, kurr i magen. Det är grått ute och det verkar regna till och från, tråkigt. Hoppas att Evve och Oskar har fint väder i London! Kollade på vädret och där var det en stor sol i alla fall, så håller tummarna för det :) Nu fick jag en London-rapport där Evve sa att dom satt på en pub vi var till förra året, mysigt!

Ne, nu ska jag väl ta och fixa lunch. Kram!

"I´ll be there just to make you happy"

Huamig vilken segdag, har varit trött hela dagen. Fast inte lika trött som Tyko och Semla, dom sover fortfarande. Verkar vara ett slappt liv att vara katt. Jag går in och klappar på dom ibland, då tittar dom bara med trötta ögon på mig och somnar om. Hihi. Men dom kommer nog säkert att vara härligt pigga lagomt tills jag ska sova sen, som vanligt ;) Det har inte blivit något plugg idag, har varit så slut.. Men istället har jag roat mig med att titta lite på Oskars Planet Earth DVDer (tack för lånet Oskar, höhö). Det är så sjukt fint! Djuren och naturen är fascinerande..

Nu har jag fått en rapport från Evve, dom är framme på hotellet nu, det har dom säkert varit ett tag, men ja, nu vet jag det i alla fall :D Tydligen har dom "fin" utsikt, hehe, hoppas hon tar en bild så man får se den sen :D Men det är ju knappast utsikten som är det viktigaste! :) Hoppas att ni får en världsbäst semester!

Jag har just duschat och målat naglarna och sminkat mig och klätt på mig, bättre sent än aldrig. Om ett tag ska jag hem till mamma, ska bli bjussad på mat där, härligt! Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa lilla pappa på kvällen en sväng. Måste ju passa på när man är i krokarna :)

Jag saknar Rickard jättemycket. Så mycket att det gör lite ont i magen.. Men, ungefär en vecka kvar. Bara att bita ihop. Bebaba.

Kram


"Jag ville bara va´ med dig"

Godmorgon! Eller, jag har varit vaken länge. Det är inte lätt att sova med två hungriga katter som går runt och på en. Har sovit så lite inatt! Sov kanske 1 ½ timme innan Evve och Oskar åkte vid 3-tiden inatt, sen kunde jag inte somna förns vid 5-tiden. Gick upp vid 8 när Tyko började trampa på mig. Huuuh, för lite sömn! Det kommer nog att bli en tupplur senare idag.. Förresten, när jag vaknade kände jag att jag låg på en råtta, en leksaksråtta alltså. Undra vem som planterat den där? Jag har mina aningar, SEMLA! :D Om jag orkar senare idag ska jag lägga upp ett par bilder på sötkatterna i alla fall :)

Nu borde Evve och Oskar vara i luften snart. Spännande! Jag är så avundsjuk, jag vill också till London igen! Men jag hoppas att dom får det riktigt trevligt där borta, med sol och lite lagom värme :)

Frukostdags! Magen kurrar. Hörs säkert senare under dagen. Kram!

"Standing in the light of your halo"

Då kanske det är dags för en liten uppdatering? Förbered dig på ett långt inlägg!

Fredagen blev mysig! Vi åkte till Norrköping som sagt, Rickard köpte lite jobbarkläder och jag köpte ett par tröjor, tack min rika gamla fina man för att jag får låna pengar av dig dessa knapra dagar <3 En vacker dag ska jag betala tillbaka allt och lite till! Det vet du :)
Jag letade solglasögon igen, men hittade inga. Dock tog Rickard en bild på mig när jag testade ett par, prislappen som var svart hängde ner över min läpp, så jag ser ut som en känd elak man med svart liten mustasch :( Jag dör lite när jag ser den bilden, dumma Ricke..:D Efter en sväng på stan mötte vi upp Frisse och My (och sedan Miina och två karlar som jag inte minns vad dom hette). Vi skulle äta och gick till ett ställe som hette Highlander Inn, vi tog ett par cider i väntan på maten.. Och vänta fick vi verkligen göra. Två i sällskapet fick sin mat relativt snabbt, medan vi andra fem fick vänta i över en timme. Dock fick äntligen våran mat efter att vi frågat vart den tog vägen och sa hur länge vi hade väntat. Vi fick ett "Oj", som svar, inget mer, så, jag antar att vi var bortglömda. Men maten var som tur var riktigt god, men servicen sög, så det rekomenderas inte! Tycker i alla fall att man kan få en riktig ursäkt eller lite kompensation om man får vänta så länge.. Dom som fick sin mat snabbt hade ätit upp och betalat och nästan gått innan vi fått våran mat, kul! Men sällskapet var trevlig, så i det stora hela var det en mysig eftermiddag/kväll! :)

På tågstationen hem hände det något spännande. En "kvinna" (den såg ut som en kvinna, men Rickard trodde det var en karl, men jag tyckte att den hade bröst, men det kan man ju fake:a. Den hade lika mycket blå ögonskugga under ögonan som på ögonlocken, det såg läskigt ut, men i alla fall, vi säger att det var en kvinna) frågade mig och Rickard om hjälp med att köpa biljett till Stockholm i automaterna, hon pratade engelska/svenska och hade försökt fått hjälp av en stackars gubbe som inte fattade något. Men vi fixade så hon fick sina biljetter till Stockholm (Ungdom köpte hon, men hon var nog en bra bit över 30, höhö..). Hon blev överlycklig och sa att vi var snälla människor. Fick en varsin puss på kinden, det var lite läskigt :P Sen i alla fall, så tog hon tag i mig och sa "God bless! You will live a long and happy life, with many children! Three girls.. And four boys! God bless! You are a good person!" Så jag tackade och tog emot, men jag hoppas verkligen inte att jag får sju ungar! Herrejesus liksom. När vi gick förbi henne ute på perrongen senare, så ropade hon "Bless you sister!! efter mig flera gånger :P En spännande afton! På tåget hem var det biljettkontroll, vi klarade den. Tajmade in oss perfekt på en buss väl framme i Linkan, och jag tror vi stupade i sängen nästan på en gång när vi kom  hem..

Igår var det en segdag. Både jag och Rickard var hur trötta som helst, så det mest aktiva vi hittade på var att gå till en affär en bit bort för att handla, för att utforska oupptäckt mark :P Sen gick vi hem och jag tittade på Robinson medan Rickard datanördade. Sen tittade vi på en film, Gomorra, den var okej, men väldigt spretig och lite konstig, inget jag skulle rekomendera direkt.

Idag har vi varit relativt pigga, hehe, jag har diskat diskberg och Rickard har städat. Bra samarbete! Nu kikar äntligen solen fram genom molnen, på sina ställen i alla fall. Kanske ska ut på en promenad sen.. Men måste måste vi äta en sen lunch! Blir våfflor idag, mums :) Senare idag ska jag packa färdigt min väska, åker ju hemhem till Gävle imorrn. Ska boka tågbiljetter senare ikväll också, måste bara vänta lite och hoppas på att det finns sista minuten-biljetter.. :)

Hm, det var nog allt för den här gången..
Förlåt för att det blev världens längsta inlägg. Det kommer säkert att hända fler gånger, höhö. Kram!

"I'm broke but I'm happy I'm poor but I'm kind"

Hallå hallå!

Idag står en solig fredag på schemat. Har redan hunnit med en cykel/joggingsväng. Som vanligt jag på cykel och Rickard på jogg :P Skönt, så vaknar man till liv ordentligt! Nu sitter jag och internetnördar lite medan Rickard tv-spelsnördar. Ska väl kanske snart ta en dusch å låta dagen börja på riktigt. Idag blir det kanske en sväng till Norrkan (Norrköping), vet inte om vi har bestämt oss för det eller om det bara är prat, men, jag tror vi ska dit i alla fall :P Så får vi se vad vi hittar på sen..

Igår var vi i alla fall till Tornby. Vi köpte lite grejer till badrummet, så nu är det fint och vårigt där inne med ny matta och nytt duschdraperi. Grönt är skönt! :) Strosade kring där ett bra tag, jag letade solglajjor, men jag ser ju inte klok ut i några, så än har jag inte slagit till.. Kanske hittar några idag om jag har tur! Oh, just det, jag målade klart en tavla jag började på förut också. Den föreställer inte nåt egentligen. Den är grönflammig, så har jag målat dit små söta blad. Den ska hängas upp i vardagsrummet så fort vi har lyckats borra hål i väggen :P Ni kanske får se sen om jag kommer ihåg att knäppa kort på den :)

Gääsp. Nu ska jag ta och göra nåt annat än sitta här. Hörs!

"I´ll be fighting for my love story"


Goddagens gott folk!

Dagen började med springtur för Rickard och cykeltur för mig. Skönt! Sen blev det frulle och dusch, å nu har vi startat en runda i tvättstugan. Ska snart ner igen och slänga in andra omgången. När tvättandet är klart så får vi se vad vi hittar på. Kanske en sväng till Tornby, det visar sig. Solen skiner i alla fall, skönt!

Sen måste jag slänga in det här klippet också. Det trodde jag aldrig om mig själv. Att jag skulle ha ett klipp med Måns i min blogg. Han är nämligen inte min favorit, inte så att jag ogillar honom, men, jaa.. Nu har jag i alla fall hittat på det här klippet, och snacka om att låten blev 1000 gånger bättre akustisk! Jättefin :) Nästan så att Måns till och med var lite söt i videon ;)

Ha en fin dag! KRAM



"För jag älskar när du visar att du vet att du har rätt"

Rickard är hemma! Jag är glad :) Igårkväll/natt gick jag och mötte honom när han kom från tåget. Det var trevligt att få sin första efterlängtade kram ^^ Så skönt att han är hemma nu! En dag tidigare än planerat, det tackar jag verkligen inte nej till. Så skönt att krypa ner i sängen bredvid sin älskling.. Och att vakna upp bredvid honom, mys!

Nu sitter vi vid en varsin dator och datornördar. Vi är sega båda två, blev sent inatt. Men får väl slänga in oss i duschen snart så piggnar vi väl till. Sen blir det promenad! I det ljuvliga gråa vädret. Men vad gör det när man har sin älskling bredvid sig? :)

"The night has come again, it helps to clear your head"

En jättebra låt! Pax för honom Evve!! Nu är han min! ;) Vet inte hur jag hittade på den här karln, men han ligger nu i min favoritspellista i Spotify, och jag har en känsla av att han kommer att få stanna där ett bra tag :) Fin karl, fin röst, fin musik!

FINT!




Olle Nyman - Don´t let those bastards reel you in


"The miles are getting longer, it seems, the closer I get to you"

Tisdag idag. En bra tisdag ska det bli! För Rickard kommer hem sent ikväll/ inatt! Om han hinner med det sista tåget från Norrköping det vill säga, men, jag håller mina tummar för det, för jag vill ha hem honom nuuuu! Han SKA hinna med tåget, det bestämmer jag. <3 Men i värsta fall så ses vi imorgon, i alla fall tidigare än planerat, så det är trevligt minsann! :) Det pirrar i magen nu!

Så idag ska jag ta och städa lite mer och pyssla lite och göra det fint tills min karl kommer hem. Wihoo. Sen får vi se om jag har ork till att plugga lite. Jag känner mig fortfarande klen, i både kropp och huvud. Drömde så himla mycket saker inatt, eller, det gör man väl alltid, men kom ihåg mycket idag. Det sista jag drömde var att jag och en massa gamla blandade klasskompisar lekte krig i ninjadräkter i en stor lagerlokal fylld med tomma kartonger. Sen helt plötsligt så satte sig alla på små leksaksstolar, på ett led, för då skulle vi spela "Fyra i rad" med George W Bush (?!?!), men det roliga var att vi aldrig kom igång, för George förstod inte reglerna :P Drömtydning på det kanske? ;)

Nu måste jag försöka vakna till på riktigt, har inte gjort det än trots att jag har varit vaken i över två timmar, gääääsp..




Från en promenad förra vecken. Söt liten sippa!


"Vi möttes i ett underland och står på en perrong"

Fysjutton vilken dag. Gick upp vid 8 och tänka plugga. Gick bra i kanske en halvtimme, sen kändes det som att jag hade varit vaken i flera dygn. Var så fruktansvärt trött! Försökte härda ut ett tag till, men sen gav jag upp. Pysslade lite här hemma istället, plockade undan grejer som låg framme, vek kläder och sånt där skoj. Sen efter lunch så var jag tvungen att gå å lägga mig och sova, hade tänk ta en powernap, så ställde klockan på 20 minuter. Efter två timmar vaknade jag, av att grannens hundar skällde så där vackert igen. Hade väl antagligen stängt av klockan och trott att jag snoozade. Jaja, det var skönt i alla fall, men kände mig knappast piggare..

Försökte plugga igen men det var bara att ge upp. Sitter bara och glor rätt in i datorn utan att nåt händer, suck.. Istället roar jag mig nu med diskberget. Har hunnit med ungefär hälften, så nu tog jag en paus. Ska snart försöka orka med resten. Eller om jag ska äta nåt först, magen kurrar, hm, vi får se. Klart ska det bli i alla fall! Heja heja! Förstår inte ritkigt varför jag är sååå satans trött idag :/

För ett tag sen, så hörde jag massa prat i trapphuset, så gick och tittade ut genom tittögat, och då såg jag att det var min granne (hon med hundarna) som satt där ute, och hade en djup konversation med en av hundarna. Hm, nog för att jag definitivt är en sån som pratar med djur (vare sig dom förstår eller ej, hehe), men det där var nästan läskigt! Dom satt där ute i nästan en timme (jag stod inte kvar och tittade så länge, men det hördes, det blir ju sånt eko i trapphuset..). Wierdo!

Inte har jag tagit nån promenad idag heller, det hade kanske piggat upp mig lite. Får se om jag orkar gå sen när disken är klar, annars får jag ta några extra meter imorrn!

Nu ska jag nog fortsätta diska, jippie.. Kram

"I'll be coming home wait for me"

Filip och Fredriks nya program var roligare än förväntat. Dom brukar vara så påfrestande, men nu var dom ok. Ganska i alla fall. Å Marilyn Manson var så söt! Å Howlin´ Pelle är söt med för den delen. Så nu var det avklarat.

Pratade med Rickard tidigare, och jag saknar honom massor. Men bara ett par dagar nu, sen kommer han hem till mig! Eller, till oss kanske man säger när man är sambos? Aja, han är söt hur som helst, min Rickard. <3

Nu rinner mitt vänstra öga igen. Vet inte om det är av trötthet eller pollen, men kul är det inte. Ska snart sova i alla fall, känner mig som en zombie.

Natti. Natt.

"Hey, do you mind telling me where to start?"

Åh vad jag är trött och seg idag! :( Som tur var blev det en rätt lång prommis tidigare, eller jag, inte jättelång kanske, men längre än min vanliga lilla runda. Det var jättevarmt och skönt ute, lite blåsigt, men det var mest trevligt. Skönt att komma ut och få lite luuuuft!

Nu sitter jag och dricker bubbelvatten och tittar på One Tree Hill. Jag önskar att jag orkade diska. Men jag gör inte det. Tror att jag får ställa klockan tidigt och göra det i morgon istället. Min hjärna orkar inte se diskberget idag!

Usch vad seg jag är. Äkta söndagsseg. Fy. Nu ska jag vara tyst och sluta gnälla :P

"När natten är varm och himmelen är lila och klar"

Trots att jag var vaken halva natten och lite till så är jag vaken nu och jag känner mig normaltrött, inte megatrött som jag misstänkte att jag skulle bli :P Har ätit frukost och pysslat lite. Kollar på gamla Project Runway-avsnitt på tv nu. Men ska snart slänga på mig lite kläder och gå ut på en promenad. Hoppas foten/vristen är snäll idag!

Solen sken när jag vaknade, menr nu verkar den gömma sig lite bakom molnen. Men nästan 10 plusgrader ute, så jag överlever nog i alla fall! Men tackar inte nej om den bestämmer sig för att kika fram under min promenad :)

Förresten, igår satt jag en lapp på min grannes dörr. Upplyste henne om hur mycket hennes hundar skällde/ylade, eftersom hon antagligen inte är hemma med tanke på hur hundarna låter.. Hon kanske tror att dom är tysta när hon inte är hemma, men NEJ, så är inte fallet.. Hundarna skällde/ylade ända fram till 2 på natten (kanske längre, hör dom som tur är inte in till sovrummet när dörren är stängd), och då hade dom skällt till och från med jämna mellanrum sen kanske 15-tiden på eftermiddagen, och då antar jag att hon inte har varit hemma och rastat dom eller nåt under den tiden. STACKARS HUNDAR! Lappen är borta nu i alla fall, så jag hoppas hon har sett den och inser att något inte är som det ska..

Å nu ringde Rickard och underhöll mig lite också, på hans norska lunchrast. Trevlig överraskning!

Nu ska jag klä på mig och gå ut en sväng, tjipp!

"I need you too hold me tonight"

Jag borde verkligen inte vara vaken så här dags! Men jag började på ett litet projekt, som jag ville slutföra.. Projektet var att ta bort min lunar, å just det var ju inte så svårt, men innan jag gjorde det ville jag kopiera alla mina dagboksinlägg. Dom kan vara kul att ha kvar. Och shit vad jag har skrattat ikväll, i min ensamhet! Lillasyster Frida förstår nog varför :P Låt oss säga att mitt språk inte var så fint i början av min internetkarriär, hahaha.. :D Nästan 500 sidor i Word blev det. Men nu är det sparat, och mitt lunarkonto är avslutat. Lika bra det, har inte varit inloggad på evigheter.

Nästa projekt blir att kopiera allt i den gamla bloggen också. Inte för att jag ska ta bort den eller så, men det kan vara kul att spara, det med. Men det får bli en annan dag!

Blev dödspirrig när jag läste om i början när jag och Rickard precis skulle träffas, hihi, då pirrade det i magen rejält, det gör det nu med, men inte riktigt på samma sätt.. Åh, Rickard, jag är så glad att vi träffade varandra! Och vi har ju faktiskt Lunarstorm att tacka :P

Nu ligger jag i sängen, helt trött. Mitt ena öga rinner som en bäck. Tror det är ett tecken på att jag borde sova? Jag har inte varit vaken så här länge på flera månader.. Om inte år! Jag är för gammal för sånt här!

Godnatt.

"You wear those shoes and I will wear that dress"

Passar på att skriva lite kort nu när det är paus i Robinson. Jag fick världens huvudvärk för nån timme sen, inte det minsta skoj.. :/ Har bäljat i mig en massa vatten samt tagit en huvudvärkstablett nu, så jag hoppas att det går över snart.. Ätit har jag gjort också. Gjorde en spännande potatisgratäng med ädelost, det var väldigt smaskens! Till det åt jag en liten köttbit som hade legat och gömt sig i frysen. Mumsfillibabaaa.

Grannens hundar skäller som aldrig förr. Dom som hade betett sig riktigt fint nu ett tag.. Stackars dom, dom verkar vara ensamma väldigt ofta :( Varför skaffar man hundar om man inte vill vara med dom? :/

Jag saknar Rickard och nu börjar Robinson igen. Sååå, tjing!


"Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång, med dig, med dig, med dig"

Hejåhå vad jag sov länge idag! Inte till nu då, men vaknade till liv klockan 11 när jag fick sms av Rickard. Det är inte tokigt att vakna av söta ord när man inte får vakna till den äkta varan! :) Men snart är det onsdag, och då kommer han äntligen hem, mitt hjärta.. <3

Idag ska jag nog ta det lugnt.. Tänkte ta en prommis, för solen skiner så vackert, men är fortfarande trött i vristen, så ska kanske ta och pausa lite idag och hoppas att det känns bättre sen. Hur som helst måste jag gå till affären en sväng, men, det är ju inte så långt, typ 200 meter fram och tillbaka kanske? Lagomt avstånd! ;) Nu har solen hittat till våran balle (balkong för den ovetande) så ska kanske äta min lunch där ute idag, vi får se :)

Jag började måla på en tavla (i alla fall på en stor wellpapbit, men det duger det med!) igår, eller, än så länge har jag bara grundat den, men ändå, så om jag kommer på vad den ska få för motiv, så kanske jag sysselsätter mig med det idag. Förslag någon? :D Plus att jag MÅSTE diska. Berget börjar bli oroväckande stort nu.. Pust. Sen ikväll blir det Robinson! Det ser jag fram emot, hehe..

Ne, nu ska jag försöka komma igång och göra lite nytta, kanske ta en dusch.. Kram!


"Små lätta moln ser jag på din himmel"

Ännu en dag som har susat förbi snabbt! Idag har jag inte gjort så mycket alls. Tog en ledig dag från pluggandet. Var ute på en promenad tidigare, och det var såååå varmt och skönt! Solen skiner fortfarande, myspys. Känns som att sommaren är på väg, men jag vet att det är ett tag kvar än :) Slänger in ett par bilder från dagens lilla prommis!

Köpte med mig sushi hem, från min lokala lilla söta sushigubbe. Å det var sååååå gott! Tänk om man fick äta sushi varje dag. Gratis. Mums, då hade jag varit glad :D

Kollade just på en film, Marley & Me, mitt på blanka dagen, bara så där! Det var trevligt. Funderar på om jag ska se en till eller om jag ska hitta på något annat. Jag önskar att det var Robinson ikväll! Det är så trevligt :) Men får stå ut en dag till..  Hm, ja, men det var nog allt för stunden. Tjipp!



"But I will run until my feet no longer run no more"

Jag beslutade mig för att ta en promenad, och det var nog tur det! Var ute i nääästan en timme, inte illa för att vara Kristin! Nu blev jag lite piggare i alla fall.. Men jag har ont i en fot! :( Vet inte om det är för att jag går konstigt eller vad det är frågan om. Men ska försöka få Rickard att släpa med sig sin balansplatta hem från Norge, så kanske jag kan träna upp vristmusklerna, typ.. :P Förresten så fick jag mig ett stort leende på läpparna, ni som har sett "Vänner", vet kanske att Phoebe har en väldigt speciell springstil? Jag såg en kille som sprang så nästan! Hahah, sött :D

För ett år sedan, så var jag i London, Camden för att vara exakt. Det var grejer det! Jag saknar London! Och jag är aningens avundsjuk på Evve och Oskar som åker dit om mindre än två veckor.. Ta med mig! (Och missarna eftersom jag ska passa dom, hihi.)




Ps. Rickard är söt och gör mig glad. Man är bra om man kan göra det på mils avstånd. Så det så. Puss.

"In the time of chimpanzees I was a monkey"

Nää, idag var ingen bra dag. Först inget batteri i iPoden och sen ingen plugginspiration överhuvudtaget.. :( Har försökt i ett par timmar nu, men kommer ingen vart. Så jag ger upp för dagen. Suuuuck..

Jag är proppmätt fortfarande fast det var flera timmar sedan jag åt lunch. Gott var det i alla fall. Jag funderar på att gå ut en till sväng, solen skiner fortfarande så vackert och jag får ju ingenting gjort här hemma. Skulle ju kunna diska, men hur kul är det? Fast helt skulle jag vilja sova känns det som. Är SÅÅÅ trött.. Nä, ska fundera lite, så får vi se vad det blir.

Hejhoppkram

"Three can keep a secret if two of them's dead"

Det är så typiskt! Råkade sova lite länge idag, men när jag äntligen hade ätit frulle och klätt på mig och var redo för min morgonpromenad, så såg jag att batterierna var slut i min iPod, noooooo! Så tråkigt att gå utan musik när man är ensam, så nu har jag lagt den på laddning. Mobilen med för den delen, för den började pipa den med precis. Så nu sitter jag här och väntar på att dom ska ha laddats tillräckligt mycket för en prommis.. Dumt dumt dumt.

Himlen är nästan blå idag, en del tunna vita moln bara och solen kikar fram lite försiktigt, men det är "bara" 10 grader varmt. Det är väl okej, men hade gärna fått varit nån grad till.. :P

Jaja, när jag kommer hem från promenaden så ska det pluggas i alla fall! Hoppas att jag hittar lite inspiration på min promenad.. :) Och lite energi med för den delen. Är jättetrött.. Hade svårt att somna i natt, och när jag väl somnade så drömde jag en massa konstigt. Huh. Nä, kom igen nu iPoden, laddas snabbt nu då!




"Min ungdom kommer aldrig igen, jag har så mycket förstånd att förlora än"

Hejhejhallå.

Dagen har gått supersnabbt! Började med en morgonpromenad, det luktade nästan höst ute.. Så vill man inte ha det mitt i våren! Men en sak som var positiv var att jag såg en massa vitsippor i alla fall :) När jag kom hem så började jag slitet med att tvätta. Upp och ner för trapporna till tvättstugan. Det var tråkigt, men skönt när det var klart.. :)
När tvätten var klar så pluggade jag lite. Gick inte lika bra idag som igår, men fick lite gjort i alla fall. Hoppas på bättre lycka imorrn! Då har jag ingenting inplanerat, så, då borde jag kunna koncentrera mig på plugg och bara plugg..

Idag fyller min pappa år, så ett stort grattis till världens bästa papput!

Förövrigt så saknar jag Rickard jättejättemycket idag. Tur att man kan skicka lite sms då och då. Då går dagarna lite lättare. Vill att min älskling ska komma hem nuuu.. Men bara en vecka kvar. Hoppas den går snabbt! Gör ont i hjärtat av att behöva sakna hela tiden..

Nu ska jag ta och glo lite på tv. Blev helt trött efter min lilla middag. Later dudes!

"I tried with calling out your name"

Plugget gick faktiskt rätt bra idag. Kan kryssa av en grej från listan i alla fall. Hoppas på samma flyt imorgon. Det vore skönt! Även om det är små små steg frammåt så är det ju alltid nåt, och jag blir glad för det lilla. Fast jag har ju tvättid imorrn också, så den kommer väl att störa mig lite, men, jaja, det är som det är. Rena kläder känns bra att ha..

Den senaste timmen har jag pysslar och fixat och trixat lite med en hemlis, hihi. Min fina papput fyller nämligen år i morgon! Får fira honom härifrån, har inte råd att åka hem för att kalasa. Men han får sin födelsedagskram om ungefär två veckor, när jag åker norrut för att ta hand om Tyko och Semla när Evve och Oskar lämnar landet :)

Nu sitter jag och lyssnar lite på Kristofer Åströms nya skiva igen, den finns äntligen på Spotify! Men inte hans gamla skivor, det är trist.. Men den nya verkar vara bra. Har inte hittat nån sån där storfavorit än, men det krävs nog ett par till lyssningar, så löser nog det sig :P

Näe, nu orkar jag inte skriva mer. Tjabaaaa.


"Jag bara bryter lite is"



Jag vet att jag egentligen skulle plugga (vilket jag faktiskt gör!), men jag kom på en sak! Winnerbäck är ju ute på en liten Norge-turné, och tydligen så sjöng han en ny låt på en av spelningarna! Inte illa! Det var i alla fall nån smart figur som filmade, så, här har ni om ni vill lyssna! Jag tycker att den låter jättemysig! (Jag rekomenderar alla att sluta efter 3:20, då är den nya sången slut och då kommer bara en massa skrik och falsksång (från publiken alltså), hähä..) Söta söta Lasse! Jag hoppas att han snart släpper en ny skiva så att det kan bli åter en sommarturné. Det vore riktigt underbart :)
Låten föll mig verkligen i smaken i alla fall!

Nu: åter till plugget!

"Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott"

Försökte komma upp vid 7 imorse. Det gick inte så bra. Men 8.30 lyckades jag släpa mig upp i alla fall, så, rätt godkänt ändå. Åt min frulle och tog sen en promenix med fin musik i lurarna. Såg en blåsippa! Vårigt som attans. Här om dagen såg jag dock ett par vitsippor, så jag slänger in en bild på dom. Ni ser, jag är snäll som delar med mig av våren! :D

Nu har jag precis ätit lunch så nu ska jag försöka plugga lite. Har flyttat in Rickards datorstol till köket, hoho, så nu har jag en liten arbetsplats här, praktiskt! :D Sitter och tittar ut genom köksfönstret, himlen grå, och det är flera grader kallare idag än igår. Men, då känns det i alla fall inte så tokigt att sitta inne.. Förresten har jag lagt beslag på en av Rickards tröjor också, den är så skön, och så luktar den som honom. Saaaknigt!

Ojoj, nu åkte just en polismotorcykelkaravan förbi! Dom var nog en 6-7 stycken, undra vad dom var ute på för äventyr..? Nä, nu ska jag sluta babbla och börja plugga! Tjipp! 




"Let's don't let a good thing die"

Åh, jag har så mycket att skriva om, egentligen. Men just nu är jag helt slut i huvudet, trött och dan. Så det får bli ett "kort" inlägg!

Solen och värmen har varit på våran sida dom senaste dagarna, det har känts som riktig vår, underbart skönt! Jag och Rickard har varit ute på ett par trevliga prommisar tillsammans, har fotat lite också, så dyker nog upp ett par bilder här i veckan! Orkar inte resa på mig och hämta kameran just nu nämligen ;)

Igår fyllde min älskling 26 år, så det var kalas hela dagen här hemma, tårta och smörgåstårta (Den fick bra betyg Evve, och den var gooood!:D) och kakor och bullar. Uuh, det var satans gott, men nu känner jag mig som en enda stor bulle.. Degig ;P Men det var en jättetrevlig dag i alla fall! Jag överraskade Rickard med att spela "Happy birthday" på gitarren på morgonen, hoho :D
 
Idag åkte Rickard tillbaka till Norge, inte det minsta roligt.. Gick med honom till tåget, det blev en varm promenad i 18 plusgrader, sen ett tråkigt hejdå, som vanligt.. HATAR att behöva säga hejdå.. Men jag hoppas på snabba dagar, för jag saknar honom redan massor! När jag hade kommit hem, så ringde mamma och frågade om hon fick komma in på fika, hihi, hon och Kenta och voffarna stog nere i porten och ville in. Det var en riktigt trevlig överraskning! Så vi fikade och mamma fotade allt hon såg (hon har just köpt en digitalkamera) :P Sen åkte dom vidare på sin lilla semester i det blåa skåpet (husbilen)! Supermysigt med ett litet spontanbesök i alla fall!  <3

Nu sitter jag och glor på tv, snart börjar väl Ballar av stål, men jag är så trött, så jag funderar på att gå å lägga mig. Kan ju alltid kolla på det på internet sen. Huuh, vi får se hur jag gör! Vore skönt att gå å lägga sig tidigt för en gångs skull.. Känns som att jag har varit utan sömn i

Näe, kort inlägg var det ju! Later dudes.





"There´s a big day coming"

Ojoj! Jag har blivit utmanad! Av storasyster Evelina. Så här kommer det! Ett trött försök :D

Lista 5 saker som du ska göra under 2009:

1. Plugga färdigt och få min efterlängtade kandidatexamen i industriell design.
2. Träffa alla mina saknade vänner.
3. Hitta ett jobb som jag trivs på och börja betala av mitt gigantiska CSN-lån.
4. Pyssla mera!
5. Försöka bli bättre på att höra av mig till dom jag tycker om.


Jag utmanar Idapida, Petra, Martina och Johanna.


"Här kanske jag stannar kvar"

Öööööh. Jag är SÅÅÅ mätt. Tog mina sista små slantar och köpte mig en pizza. Å satan va den var god. Men nu sitter jag och nästan avlider i soffan. Är så proppis. Bröl. Men som sagt, gott, hähä. Sitter och lyssnar lite på musik nu.. Har plinkat lite på gitarren med. Är lite rastlös. För Rickard är på väg hem, och jag längtar. Jag vet inte riktigt när han kommer, för jag har inte fått en rapport på ett tag, hehe, men, inom två timmar borde han vara hemma i alla fall, å det går ju att leva med! :D Jag längtar efter våran hallkram!! (När jag hör nyckeln i låset springer jag iväg och slänger mig runt halsen på honom, hihi..)

 Å se där! Nu fick jag ett litet sms, han är i Norrköping nu, får skjuts hem av en arbetskamrat, yey! Då borde han vara hemma om 30-40 minuter kanske? Glädjeskutt!! <3


"Which bone in her body should I break first?"



Det är så roligt när man hittar på gamla godingar! Tyckte om den här låten massor när den kom. Så nu sitter jag här och diggar lite ;)
Lambretta - Bimbo

Nu har jag äntligen städat klart, så snart ska jag hoppa in i duschen. Heppåre!


"Always when we fight I kiss you once or twice"

Då är äntligen onsdagen här! Dagen då Rickard kommer hem :) Härligt härligt! Jag har varit lite seg idag, även om jag vaknade "tidigt". Har glott lite på tv och mest inte gjort någonting. Men snart ska jag flyga upp ur soffan och börja städa köket. När det är klart så ska jag fixa det sista i resten av lägenheten, sen är den redo för kalas, vilket iofs inte blir förns till helgen, så det hinner väl säkert bli stökigt igen, men ändå :P Det kommer i alla fall vara fint när Rickard kommer hem, och det är ju alltid nåt..
Sen blir det förhoppningsvis lite plugg. Och en lång dusch! Och så ska jag försöka fixa med alla lösa papper som ligger i en stor hög på köksbordet.. Måste sortera lite och sätta in i pärmar och sånt där roligt.

Himlen är grå och det ser riktigt tråkigt ut ute, men, det är okej. Det är 10 plus i alla fall, så värmen verkar hålla i sig, och det är bra det. Hoppas solen kommer tillbaka till helgen bara, så man kan vara ute och njuta lite av våren :) Jag längtar efter sommaren. Drömde om mormor och morfars sommarstuga inatt. Om bryggan och vattnet. Det är så mysigt där!

Ojoj, osammanhängande inlägg kanske, men, så blir det ibland :P Nu ska jag försöka vakna till liv och börja göra lite nytta. Kram!



Bild från mormor och morfars sommarstuga. Sommaren -08



"Hello there, the angel from my nightmare"

Nu har jag städat. Nästan hela lägenheten. Bara köket kvar, men jag tar det imorrn, känns som att det är lite sent att börja dammsuga nu. Plus att jag är trött. Men jaja, resten av lägenheten är så fin nu så! Luktar gott av skurmedlet.. Ikväll måste jag ju sova riktigt gott i ett så städat hem! Hoppas jag inte vaknar av en massa oväsen igen imorrn. Men risken finns väl, med tanke på att dom inte ens är i närheten av färdiga här ute på gården. Hoppas dom har tysta grejer kvar på listan :P Borde inte finnas flera träd att såga ner i alla fall.. Snyft.



På bilden här ovan så ser ni trädet. Trädet som inte längre finns. Trädet som numera ligger sönderhackat på innergården. Varför?! Det hade knappast växt färdigt, det var ju inte ens medelstort.. Å det kan inte ha varit i vägen för nån.. Buhuhu.. En dag utan mitt träd och jag saknar det redan. Har fått en helt ny utsikt och jag gillar det inte :(
R.I.P Trädet.


Hungrig är jag också! Det är ju dumt att bli det nu. Dumt att äta så här sent. Men kanske ännu dummare att inte äta alls? Jag vet inte jag, måste nog ta något i alla fall, för det är jobbigt att gå å lägga sig med kurr i magen. Huuuuh. Känner mig helt slut. Som att klockan skulle vara mitt i natten eller nåt. Tiden hann ifatt mig.

Imorgon kommer Rickard hem. Jag längtar. Snälla låt timmarna gå fort!

"Jag har varit vilsen, Lisa"



Dagens låttips!

Parken - Jag har varit vilsen, Lisa

Parken finns inte på Spotify! :( Det gör mig lite ledsen.. Men, får gå in och lyssna på Youtube istället. Jag tycker att den är riktigt svängig den här låten. Sådär somrig och härlig. :)

"Do you wanna be an Indian?"

Shiet vad den här dagen har gått snabbt! Trodde hon var 14-15 kanske. Men tji fick jag.. :)

Idag har jag traskat runt på stan, har köpt födelsedagspresent(er) till Rickard samt ett par skor till mig själv. Ett par joggingskor. Inte för att jag ska jogga, men gå. Har inga bra gåskor, eller, hade! Nu har jag ju det ;) Hittade ett par sköna på rean, yey! Så tack till Rickard som lånar ut pengar till fattiglappen <3 Var i alla fall riktigt fint vårväder idag. 15 grader i skuggan och soligt och skönt. Inte så jätteblåsigt. Perfekt :) Vårjacka och platta skor, det är vår det! Mötte en grussoparbil på vägen hem, sweeeeet!

En mindre trevlig sak idag var att jag vaknade av motorsågsläten, dom dumma gubbarna som jobbar här ute sågade ner trädet!! Det stora fina som var rakt framför våran balkong, buhu.. Nu kommer jag sakna det. Kändes jättekonstigt nu när jag tittade ut och jag såg över till dom andra lägenhetshusen istället för vårat lilla träd. Tyckte att det var lite onödigt faktiskt, att såga ner ett fint träd.. :P Hoppas dom planterar nåt annat fint där istället..

Nu har jag precis knutit på mig mina nya skor, tänkte gå in dom lite. För jag har en känsla av att hurt-Rickard kommer att vilja ta långpromenader med mig när han kommer hem, så det gäller ju att vara redo! :P Ska i alla fall hugga in på disken, det har blivit ett berg.. Sen ska jag vika tvätt och STÄDA! Rolig eftermiddag, minsann ;) Men jag har ju Spotify som sällskap. Om någon vet nån bra pepp- eller hurtlåt så säg till! Alltid kul med nåt nytt :) Mitt tips till allmänheten är i allafalll Hoffmaestro ifall nån skulle ha missat dom.. ;)


"Do you know how it feels?"

Jag hade ställt klockan på 7 imorse, hade tänkt att hinna med en promenad och lite pyssel innan min tvättid började. Men, klockan 9 vaknade jag. Hade nog antagligen stängt av klockan i sömnen, eller trott att jag snoozade. Jaja, tur att jag inte hade någon egentlig tid att passa. Nu är tvättandet i full gång i alla fall. Ska snart ner till tvättstugan igen och slänga in grejerna i tumlaren. Jag älskar våran tvättstuga! Tre stora tvättmaskiner och en tumlare som rymmer allt från dom gör att det går rätt snabbt att tvätta om man inte har dragit på sig ett enormt berg. När jag är klar med tvätten blir det nog antagligen en promenad/cykelsväng innan jag ska fortsätta städa. Vi får se vad som händer. Snart borde solen anlända på min balle (Rickard uppskattar inte att jag kallar balkongen för balle, men tills jag kommer på nåt som känns lika bra som balle så får det blir balle!), så då kanske jag blir sittande där ute en sväng först :P

Igårkväll innan jag slängde mig i sängen plockade jag fram min fina gitarr och spelade lite som Rickard har lärt mig. Jag kom ihåg det än! Seger :D Plus att jag tror att jag kommer ihåg alla ackord han har lärt mig hittills, ska se till att han får förhöra mig när han kommer hem sen :P Åååh, jag längtar verkligen efter Rickard nu. Han kommer hem på onsdag kväll/natt, så det är i alla fall inte så många dagar kvar. Längt längt längt. Då blir det pusskalas!

Men nu ska jag sluta tjata om det och fortsätta med mitt hemmapyssel istället. Tjipp!



En gammal söt bild på min älskling.
Ps. Han sjunger, han brukar inte sitta med munnen öppen utan anledning annars ;)



"När hela världen står utanför"

Jag fick lite ont i huvudet, så här på kvällskvisten, det var ju otrevligt! Sitter och bäljar i mig vatten :P Efter en mulen och grå och blåsig dag så började solen skina nu lagom tills den ska gå ner. Men, jag hoppas på en fin vårdag imorrn igen istället! :) Fast, iofs ska jag nog ha en storstädningsdag imorrn.. Har tvättid på förmiddagen. Sen MÅSTE jag städa köket och badrummet också, och då kan jag ju lika gärna ta resten av lägenheten på en gång. Så att det blir fint till Rickards födelsedag som närmar sig :)

Igårkväll var jag en bra granne! Jag såg att en bil ute på parkeringen hade glömt lyset på. Så jag lekte lite detektiv och fick tag på numret till ägaren. Ringde och berättade att lamporna lös, han blev glad för att jag ringde, men lite ledsen för att han inte var i stan :P Plus att han undrade vem jag var, haha, trodde väl att jag var en stalker ;) Förresten så gillar jag Robinson! Särskilt Billing. Han säger så roliga saker och verkar så söt, heja heja Billing! Jag ser fram emot nästa program: "Så blir jag lite ivrig och hugger henne i huvudet." Hahaha :D


Jag slänger in ett litet kollage av vårbilder från förra våren, alltså är det Visbybilder. Ojojoj vad jag saknar Visby! Och alla mina vänner som hörde till.. Särskilt mina bästingar Linnea, Petra, Lina och Martina <3


"I will always be your soldier, I’ll be marching by your side"



Årets andra tussilago-klunga <3


"Oh boy! Vilket vackert väder!"

Solen skiner idag igen. Himlen är blå. Dock är det lite svalare idag än dom föregående dagarna.. Strax under 10. Men jag hoppas att det blir varmare. Jag ska snart ta och ge mig ut på en promenad tror jag jag. Eller ska jag cykla en sväng? Jag vet inte. Men ut ska jag. Förr eller senare :D Vore trevligt att ha en promanadpolare.. Just nu är det mobilen och ipoden som gör mig sällskap, men, det går väl det med :)

Jag vaknde vid 4-tiden inatt och var helt klarvaken. Vet inte varför. Men som tur var kunde jag somna om. Jag saknar Rickard.. Sängen är så stor när man är ensam. Ingen man kan krypa näranära om man vaknar.. Buhu. Men snart är det tisdag/onsdag (vet inte riktigt när han kommer hem). Längtar!

Måste gå förbi affären sen och köpa lite apelsinjuice. Har blivit helt juiceförälskad. Och jag hittade en sån god sort, mums. Ska kolla och se vad det var för nån, så kanske jag kan ge ett litet tips till den intresserade ;)

Förresten är jag sugen på att göra om min bloggdesign, göra den lite ljusare och vårigare/somrigare kanske? Fast jag borde lägga all min kreativitet på plugget.. Så, vi får se hur det blir. Det är väl sånt som visar sig ;)

Dags att sätta lite fart kanske? Ut i friska luften! :D Fast först ska jag poppa lite Hoffmaestro..




"When you're on a golden sea, you don't need no memory"

Goddagens! Jag skull egentligen tvätta just nu. Men jag tänkte vara lite miljövänligare och vänta tills tvättkorgen är fullare. Så jag bokade om tiden till i början av nästa vecka istället. Bara så att ni vet och har koll på min tvätt! :D

Nu sitter jag i vårat lilla kök, tittar ut på en man som högtryckstvättar busskuren på andra sidan vägen. Det blir nog fint! Det är nästan 10 plusgrader idag med, skönt! Solen är på väg fram, den kämpar, men det är rätt molnigt, men, som det ser ut nu så kommer solen att vinna.. ;) Isåfall ska jag ta mig ut på en promenad lite senare. Men först ska jag försöka plugga i nån timme..

Dom håller fortfarande på att riva innergården. Jag är orolig att dom ska mosa min cykel, så jag ska nog flytta den till säkrare marker (50 meter till vänster där dom är färdigpysslade, tror jag). Vill inte att den ska hamna i grävmaskinens klor! :P Åh, gäsp. Vad trött jag är. Å hungrig. Synd att min lilla kycklingfilé tar sån tid på sig att tina.. (Hoppas det inte är glas i den..)

Det är roligt att lokalbussarna här har olika namn. Nu står "Drottning Ulfhild" på hållplatsen, hoho. Roligt. Fast när "Lars Winnerbäck" åker förbi, då blir jag glad. För jag tror att det är en turbuss. Man får nog en bra dag om man ser den, eller ännu bättre, om man har turen at få åka med den ;) Då ska man köpa en trisslott också!

Snälla Vero Moda i Visby, sluta sms-spamma mig! Jag blir galen! Om jag bara visste vart jag har mitt clubkort, så att jag kunde logga in på medlemssidan och försöka tacka nej till sms:en.. Pust..


"Don't let those bastards reel you in"

Ojhejhjälp vad dagen har gått fort! Klockan är ju för sjutton snart 17. Jag trodde den var strax efter lunch. Men jaja, det går ju det med..
Idag vaknade jag sent, eller, vaknade tidigt och skulle gå upp, men jag somnade visst om. Åt frulle, duschade och sen skulle jag ut på en promenix, men precis då ringde min älskade Lina, min klumpe <3 Så jag stannade inne en stund och pratade med henne, min fina Lina! Som jag saknar henne..

Efter pratstunden så tog jag med mig iPoden ut på en promenad. Det var så himla varmt ute! 10 plusgrader. Jag är glad att jag tog vårjackan på mig! Efter prommisen gick jag och handlade, sen gick jag hem. Och nu sitter jag här och väntar på att det ska komma hit några monteringsgubbar och titta på min dörr. Tydligen så kan vissa av dom nya dörrarna ha en för kort pinne. Vad det handlar om för pinne har jag ingen aning om, men det vet väl dom förhoppningsvis. Dom skulle komma efter 16, så jag hoppas dom dyker upp snart. Är det fel på dörren så skulle dom fixa det direkt i alla fall, så borde väl inte vara någon avancerad undersökning på min stackars dörr.. :P

Jo just det, jag har diskat berg idag också! Ska snart plocka in allt i skåpen, sen ska nog köket få sig en städomgång om jag orkar.. Och just det igen! Jag har försökt lära mig Spotify också. Fixade det igår, fick det ju gratis när man hade bredbandsbolaget, så tack tack. Dock lite reklam då och då, men det är så lite att det går att leva med :) Fast är lite besviken över att Kristofer Åström inte finns där, hade gärna lyssnat mer på hans nya skiva, som jag förövrigt gärna vill ha. Men man kan lyssna på låtarna på hans Myspace, så jag överlever nog :)

Pluggat nåt idag då? Nej, inte idag. Men imorgon ska jag. Hej.


En liten bild tagen från min balle idag. Soligt och varmt. Nu är inte grävmaskinerna med på bild, men dom har varit ute och grävt sönder hela innergården idag, men jag antar att det är för att det ska bli fint så småningom :P