"Jag hör ett hjärta som slår"

Jag är så trött på hur min blogg ser ut, så jag orkar inte blogga så mycket just nu. Inte orkar jag göra en ny design just nu heller. Jobbigt läge! Får invänta lite inspiration :)

Förövrigt älskar jag min hemmagjorda guacamole och sitter och tittar ut på regnet just nu. Jag längtar efter Rickard som kommer hem på onsdag kväll. L ä n g t a r.

Kram så länge. Vi hööörs.

"We’re losing ground with every passing day.."

Det var längesedan jag skrev något i min stackars lilla bortglömda blogg. Mycket har hänt.

Det första och största: jag är arbetslös igen. Mina tre månaders "provanställning" gick väl rätt bra, men med tanke på att det inte var en ren säljtjänst jag tackade ja till blev jag väldigt besviken när det enbart var sälj jag fick pyssla med. Samt att min närmsta framtid skulle bestå av enbart sälj. Jag har definitivt ingen säljande personlighet (jag känner lite så att vill människor ha någonting, så fixar dom det själv), så det kändes inte roligt. Jag tackade ja till tjänsten för att jag skulle få göra grafiska uppgifter och därför tänkte jag att jag kunde "stå ut" med själva säljandet, men, nu blev det som sagt bara sälj (=bara tråkigt i min värld). Sen blev villkoren inte alls som det var sagt från början. Så jag följde magen och magen sa "sluta och leta ett jobb som passar dig bättre". Så så blev det. Men no hard-feelings. Jag har lärt mig massor och träffat jättemånga fina människor och jag har haft många skratt där :) Idag och imorgon ska jag trots att jag är arbetslös jobba, jag vill rensa upp lite och göra klart sånt jag påbörjat. Sen ska jag och Anki (som också slutat) åka till jobbet en sista gång (usch, hemskt det låter, jag hoppas att jag kommer att hälsa på fler gånger, för jag kommer trots allt sakna arbetsplatsen och jobbarkompisarna väldigt mycket!) för att bjuda på lite fika och lämna tillbaka jobbgrejer.
När jag är klar med det, ska jag åter igen besöka Arbetsförmedlingen. J I P P I E.

Det känns inte roligt nu, men ändå vet jag att jag har gjort helt rätt val. Det kommer att dyka upp något annat, förr eller senare. Det löser sig alltid. Så om någon känner någon som behöver lite arbetskraft, så är det bara att skrika till ;) Jag ska försöka ta vara på mina arbetslösa dagar och förutom att söka jobb försöka göra sånt jag tycker är roligt. PYSSLA!

Nu har jag precis bakat kakor som det ska bjudas på. Hoppas dom blev goda! Har inte provsmakat än, men måste nog kontrollera så att det blev godkänt sen ;)
Det är ensamt hemma. Rickard åkte tillbaka till Norge tidigare idag. Och första ensamma kvällen utan honom är alltid så tyst och kall. Jag saknar honom redan. Mitt hjärta. Min älskling.

Ne, jag orkar inte skriva mer nu, fast jag egentligen säkert har massor att ta upp. Men nu när jag är "mellan två jobb" (bara det att jag inte har hittat jobb nummer två än, hehe), så kanske jag har hit att blogga mer :)

Kram på er så länge!


"I guess I looked like a coward"

Blir (förhoppningsvis) ett kort inlägg nu!

Mina planer blev som jag hoppades på, så imorrn åker jag hemhem! Fick tag på en sistaminutenbiljett, yey! Perfekt! Har som jag kanske nämnde tidigare inte varit hemma sen i julas, så det ska bli så skönt att träffa familjen min :)
Nu till det roliga, inte nog med att jag åker imorrn, jag kommer att stanna där i en vecka!
Min åkatilljobbetkompis Anki ska nämligen till Sälen nästa vecka, så då skulle jag ha behövt tagit buss/tåg/buss till jobbet, vilket inte bara är tidsödande, utan också dyrt med busskort, så jag pratade med min chef och jag fick tillåtelse att jobba på distans i veckan (mitt jobb går att sköta bara man har internet och en telefon), vilket innebär att mitt kontor kommer att befinna sig i Gävle nästa vecka :) Spännande! Men helt ärligt kommer jag att sakna jobbet och jobbarkompisarna. Men, vi ska ordna så att jag får hänga med via Skype när det är mötesdags, hihi. Kommer nog bli fint :D

Nu fick jag precis meddelande från Rickard att han är på väg hemåt, han borde vara hemma i Linkan om lite mer än en timme. Ååh, skönt! Kramkalas ska det bli :)
Men, nu är det bäst att jag sätter fart med att diska diskberget, så det är fint här hemma när jag åker bort sen..

Kram!

"Det fanns en spricka, där vinden tog sig in"

Goderafton lille blogg.

Idag är det onsdag. Om mindre än en timme börjar Greys Anatomy, som jag har längtat! :D Hoppas att det är ett bra avsnitt :)

På jobbet idag har det skrattats en massor som vanligt (våra samtalsämnen på fikarasterna är minst sagt udda). En av mina medlemmar har fått ett klick (en förfrågan för er som inte hänger med i svängarna), så nu håller jag tummarna för att det ska leda till ett uppdrag, för då kommer det att trilla in en liten slant till mig! Men det får man inte veta förns om ett par dagar/någon vecka. Men, framsteg i alla fall, hur det än blir :)

Jag smider planer för helgen/veckan. Hoppas att det är planer som går att ordna. Det visar sig imorgon, och om det blir som jag vill så kommer jag att uppdatera er då. Jag vill att det ska gå!

Förresten! Idag kom lilla minisyster Frida hem från Thailand! Brun som en pepparkaka med en helt ny garderob (har jag hört ryktesvägen). Så nu vill jag hem och krama om söta syster! Det var nästan prick 3 månader sen sist, illa!

Jag borde verkligen städa och diska. Men nää, jag orkar inte ikväll. Inte på Greyskvällen. Jag får göra det imorrn efter jobbet. Om allt blir som det är sagt, så kommer min man hem imorrn kväll/natt. Jag håller mina tummar för det :) För jag saknar honom. Och jag skulle behöva ett par kramar nu faktiskt..

Nä, nu får det räcka för stunden. Vi hörs. Kram <3

"A hero of war, yeah that’s what I’ll be"

Pust och frust. Nu har jag precis kommit upp ur tvättstugan för sista gången i afton. Nu är tvättkorgen tom igen, skönt. Luktar gott och nytvättat här hemma. Ska snart bädda sängen också, så kan jag gå och lägga mig med gott samvete sen, i en nybäddad säng :P Måste skynda mig och göra det innan tv-kvällen drar igång med Desperate Housewives och Cougar town.

Linköping är en enda stor isbana. Halt som attans överallt. Idag sken solen nästan hela dagen, förutom när vi var ute på lunchpromenad på jobbet, då var det grått och snöigt ;) Förresten vill jag påpeka att jag verkligen trivs apbra på mitt jobb! Vi har så himla roligt och jag tycker om alla mina arbetskamrater. Nu börjar arbetsuppgifterna kännas roligare också, lite mer variation, det är skönt. Lite pengar på det här så vore det perfa (det ser ganska lovande ut just nu, men än är inget nytt kontrakt påskrivet)!

Jag saknar Rickard. Jag vill att han ska komma hem. Helst nuuuuuuu. Åh, min älskis, mitt hjärta slår för dig <3


Kram på er!