If this is it

Då var jag tillbaka igen! Efter att ha jobbat hela helgen och lite till är jag nu ledig. Ä N T L I G E N!

Solen skiner utanför fönstet och snön börjar smälta bort. YEY! Hoppas hoppas hoppas det är våren som är här nu. Jag orkar inte med mer kyla och mörker och halkiga vägar. Jag längtar efter torr asfalt. Och tussilago. Och ordentligt med fågelkvitter! :)

Jag ska snart ta tag i diskberget. Orkade av någon okänd anledning faktisk tvätta tvättberget igår efter jobbet, men att ta både disk- och tvättberg på samma kväll vore för mycket :P Så jag får sprida ut plågorna. Men först ska jag nog gå ut en sväng. Ut i solen och sen förbi affären och se om det finns någon semla kvar till mig kanske ;)

Innan jag går ska jag dela med mig av en till låt också. Som jag har haft i min bästa Spotifylista ett bra tag, en sån där som jag har hittat när jag hoppat från artist till artist. Älskar att hitta nya låtar/artister så! I alla fall så skulle jag leta reda på youtubeklippet (för jag tycker att det är roligare än med en spotifylänk, vad tycker ni?) Jag blev så förvånad när jag såg videon! För jag hade inte alls tänkt mig att han som sjunger ser ut sådär. Han var ju jättesöt i sina dreads, men jag hade tänkt mig en helt annan filur, så det var lite roligt tycker jag :)

Ha en bra dag nu gott folk!

Newton Faulkner - If this is it


When you hit me, hit me hard.

Tänkte bara kika in och säga hej. Förhoppningsvis skriver jag ett ordentligt inlägg i morgon! För då är jag leheheheheeeeedig!

Till nästa gång vi hörs kan ni lyssna på en bra låt om ni vill :)
Och Evve, jag måste nog paxa sångaren. Min paxlista börjar bli låååång! :DKram på er :)