Like the sun that will steal early morning, I'm a thief in pursuit of your heart.

Heja Kristin!
Gick bra på gymmet idag, blåsorna höll sig i skinnet (höhöh) och jag är Starke Adolf :)

Nu är jag nyduschad och nyäten. Ska fixa iordning mig själv lite sen städa och diska lite sen tänker jag ställa mig i hallen och vänta på att Rickard kommer hem :P Blir förhoppningsvis inte såå sent eftersom dom redan har åkt från Norge. Sweet! Längtar, längtar och längtar lite till.Ricke och Kricke. Som det ska vara <3


I was at the top and I was like I’m in the basement.

Igår kändes det inte som måndag. Det gjorde det däremot idag. Usch så seg och trög dag det har varit!
Sov alldeles för länge, men jag antar att det behövdes.
Åt frukost. Tog dagliga rundan på alla jobbsökarsiter jag känner till, hittade inte mycket att hänga i julgranen. Tittade på Sjunde himlen på tv, hihihi. Spelade frågesport på Facebook tills spelet dog. Vek ihop lite tvätt. Tog en lång dusch. Gick och handlade, håret frös och såg ut som spaghetti. Lagade mat. Åt mat. Spelade ett par omgångar Call of Duty. Skrev en lapp till min granne och upplyste henne om att hennes hundar har skällt/ylat i ett par timmar (det brukar dom iofs göra väääldigt ofta, men nu blev jag extra trött på dom stackars voffarna..). Fastnade framför tv´n och nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig. Rolig dag. Eh.

Imorgon ska jag i alla fall gå till gymmet. Jag hoppas att mina blåsor i händerna hinner lugna ner sig bara, annars blir det ajaj :/ Funderar på att köpa gymhandskar, även om det kanske är cheesy (?), men jag vill inte ha onda blåsor i händerna.. :/ Fast just nu har jag inga pengar, så det får vänta.

Imorrnkväll kommer i alla fall Ricke hem. Så efter gymmet ska jag städa och göra fint som vanligt inför hans hemkomst. Så att han tror att jag alltid har det så fint när han är borta ;)


Hoppas att ni har haft en lite bättre dag än vad jag har haft :)

Sova snart. Gääääsp.Jag längtar efter torr asfalt och solen i ögonen.Holy moley, me oh my. You're the apple of my eye.

Hej bloggen och mina vänner.

Jag skäms. För det var så längesedan jag uppdaterade. Men, nu är jag här! Får se hur länge jag stannar den här gången ;)

Vet inte vart jag ska börja.. Hm. Något listliknande kanske? ;)

 

 

Jag letar fortfarande efter ett jobb. (Snälla anställ mig någon? Kolla på min tillfälliga portfolio vettja! Jag vill jobba!)


Jag har börjat gymma tillsammans med Rickard. (Det är jätteroligt! Även om jag har onda blåsor i händerna. Kalla mig Starke Adolf!)


Jag har använt tandtråd varje dag i år. (Jag vill ringa min tandläkare och skryta!)


Rickard har köpt en iPhone och jag är lite lagom avundsjuk. (Inget fel på min 4-5 år gamla Samsung <3)


På onsdag kommer Rickard hem. (Gissa om jag längtar apmycket?)


Jag har börjat småspela Call of Duty: Black Ops på Rickards PS3. (Fast jag blir livrädd och skriker när folk hoppar upp för snabbt framför mig, men trots det är det väldigt skoj!)


På torsdag ska jag träffa en av dom bästa jag vet med tillhörande mamma och bebis. (Längtar här med!)


Sen så hoppas jag att min fina lilla Martina blir frisk från sin förkylning snart så att vi kan träffas och catcha upp lite. (I miss my Martina.)

 


Så. Nu har ni lite koll på mig!

 

Idag har jag varit rätt duktig. Klivit upp i tid. Gått till gymmet och tränat bra. Pratat med min handledare på AF Kultur. Tvättat allt i tvättkorgen plus soffklädseln, alla filtar, duschdraperiet samt badrumsmattan. Nu ska jag bara bädda sängen och laga mig en god middag, sen ska jag njuta av kvällen. En måndag som inte har känts som en måndag, inte illa! (Förutom att jag har fått en hejdundrans massa inbetalningskort från CSN som vill att jag ska betala tillbaka på mitt studielån, vilket blir svårt med min för närvarandet inte så stora inkomst. Får se vad jag kan göra åt saken).

 

Vi hörs!

 

En liten finklädd busunge.

Foto: Min fina pappa