"I hope my love can blind you"

Dålig uppdatering i helgen igen! Men det var sommar och sol, så jag och Rickard hade fullt upp med att njuta av det. Det var en fin helg! Om jag känner mig lugn och rastlös någon dag ska jag slänga upp lite fler bilder i bilddagboken :)

Idag har jag städat, tvättat, diskat, packat och pysslat. Imorrn åker jag nämligen hemhem till familjen! Frida min bästaste lillasyster fyller nämligen 18 år imorron! Helt sjuk! Att hon ska bli myndig.. Hon är ju fortfarande bara ett litet flintskalligt barn i mina ögon ;) Världens sötaste flintbarn (fast nu har hon faktiskt långt fint hår, måste erkänna det så ni inte tror att hon är flintis nu :))! Ska bli roligt att komma hem och kalasa lite igen :) Saknar min faaamilj!

Mitt tåg går klockan 7 imorgon, sjukt alldeles för tidigt, men, 9-tåget var fullbokat, och om jag åker senare så har nästan hela dagen gått, så, lika bra att ge sig upp i ottan. Tar bussen ner till tågstationen, och den går strax efter 6, måste hämta ut tågbiljetten innan också nämligen. Hu. Bara att bita ihop, får väl sova på tåget om jag blir för trött.. :)

Ikväll ska jag duscha (tvångstanke, måste duscha när jag har bäddat rent i sängen :P), packa ner det sista i väskan samt försöka orka läsa ut boken, så jag kan ta med mig den tredje på tåget, jobbigt att släpa på två när det ändå är så lite kvar i den jag läser nu, hehe..

Nä, nu måste jag sätta lite fart så jag kan gå å lägga mig någongång :) KRAM!

Tinnerbäcken en solig dag!



Sommar, sol och blå himmel.



En fin bild jag tog på Rickard när han var ute och hoppade runt och gjorde volter.
Kepsen hängde inte med i svängarna.. :P


"I should never think"



Robert Pattinson - Never think

Den här låten är såååååå fin! Och den passar så bra till boken/filmen (Om jag kunde drömma)! Jag vet att det är mycket tjat om den nu kanske, men det är bland dom bästa böcker jag har läst tror jag, jag tänker på den flera gånger om dagen! Den berörde mig verkligen.. Och inte nog med att Robert Pattinson som spelar hunken Edward är snygg (jag måste ändra mig Evve och paxa honom, han blir snyggare och snyggare för varje gång jag ser honom!), han kan ju sjunga som en gud också! Jiiises.. Fina låten. Önskar jag kunde få den till min iPod, men, här laddar det inte ner saker och ting längre! Nu blev jag plötsligt väldigt sugen på att läsa mer i andra boken.. Men tror inte jag orkar, börjar bli trött i ögonen..

Imorse åt jag och pälsk en riktig mysfrukost (sån vill jag ha varje dag!), sen åkte vi till Norrköping, till Mediamarkt, jag köpte mig en liten Wacomplatta för en födelsedagsslant! Har installerat och testat lite, och det är roligt! Svårt, men roligt. Hoppas jag får ro att testa mer snart någon dag, ser fram emot att testa och rita lite i datorn, och se om det blir så fint som jag tror att det kan bli ;) Mysdag i alla fall!

Nu på kvällen har jag pratat i telefonen med en av mina äldsta internetkompisar, Andréa, så roligt att prata i telefon igen efter alla år! Den 7-9 augusti så kommer jag att befinna mig hos henne i Borås, och det ska bli så himla roligt! Känns som att vi har känt varandra nästan alltid, men vi har inte träffats, men, snart så har vi det! :D Spännande! Är så glad över att vi har hållt kontakten alla dessa år <3

Nu ska jag se om Rickard har lust att kolla på film eller göra något annat roligt, om han kan slita sig från sitt nya kampsportsspel dvs.. :P Wish me luck!

Kraaaaaaaaaaam

"I fell in love at the seaside"

Goddagens! Nu har jag läst ut "Om jag kunde drömma", och den var så bra! Så mycket som förklarar vissa händelser i filmen som gick lite snabbt förbi. Jättebra bok! Har plockat fram fortsättningen nu också, så får se om jag börjar läsa den idag också :) Man blir ju helt pirrig av att läsa om deras fina kärlek!

Solen skiner idag med, och nu verkar det äntligen som att arbetet ute på gården börjar bli färdigt.. Eller, dom är kvar och pysslar, men jag vet inte med vad. Dom har satt upp alla bänkar, lagt gräs och asfalt där det ska vara.. Så, om dom bara skulle kunna plantera ett nytt träd till mig också så skulle allt vara perfekt :D Ska ta nån bild sen så ni får se vad fint det har blivit :)

Förresten så sa Rickard till mig igår att han kommer hem idag! Han som skulle komma hem i början av nästa vecka.. Men, jag tackar verkligen inte nej till att få hem min älskling ett par dagar tidigare än planerat. Dessutom ser det ut att bli en solig och varm helg, så då kanske vi kan hitta på något skoj :) Fast har inte fått någon rapport från honom idag, så han kommer säkert att komma hem sent ikväll, men, det kan jag leva med :) Längtar!

Oj, vad klockan var mycket! Måste ha fastnat i boken.. Dags att göra lunch! :)

"A neverending story"

Trött satan var jag idag. Ställde om klockan tusen gånger, men sen var jag tvungen att gå upp för att jag var så hungrig.. Fast innan dess hann jag läsa lite. Nu har jag läst snart halva boken, och det är så bra! Hoppas jag hinner läsa lite mer idag :) Jag vill veta mer om Edward och Bella! Men först blir det tvätta kläder, har så satans mycket att tvätta nu!

Hu.. Om tio minuter börjar min tvättid i alla fall, och jag kommer väl få springa upp och ner ett antal gånger, men, skönt när det är klart sen :) Funderar på att ställa ut torkställningen på balkongen, igår var det 48 grader där ute i solen, så om det är samma idag borde ju grejerna torka jättesnabbt :P Det som jag inte tumlar dvs.. Intressant att höra om mina tvättplaner va?! ;)

Dags att sätta fart, men.. Just nu vill jag bara läsa läsa läsa:D


"And I would walk 500 miles"

Det blev inget spikmattemöte för mig :P Istället läste jag lite i min bok ute i solen på balkongen. Sen tog jag en lång prommis, lång i mina mått mätt i alla fall, nästan en timme, heja mig! Gick förbi Coop också, och köpte dom godaste tomaterna jag vet, dom verkar bara finnas där.. :) Förresten! Jag har ju inte sagt att jag vann 300:- (presentkort) på Stadium va?! Tävlade i Stina-Lee´s blogg för ett par veckor sedan, och i förra veckan fick jag hem presentkortet, och för det köpte jag en sport-BH och ett linne och ett hopprep. Så idag invigde jag kläderna, så såg ut som en riktigt hurtbulle när jag var ute och gick :P Gratis är gott! Bra musik i lurarna hade jag med, som vanligt!

Nu ska jag nog fundera på vad jag ska äta för mat, börjar bli hungrig :) Kram

"Parapapapapapapapapa"

Long time no see!

Sedan sist har jag spenderat en trevlig helg i Linkan med mina fina systrar. Fått mitt livs första parkeringsbot. Firat min födelsedag hemhemma med fina familjen, fått fina presenter och ätit god mat. Sett sex älgar och ett rådjur. Träffat Ida. Firat midsommar med mamma och Kenta (och voffarna!) ute i skogen. Åkt lövat släp efter en fyrhjuling. Bastat. Skrattat, haft det bra, ätit och druckit gott.
Kort sammanfattning, men det får duga! :P

Idag har jag varit till Kvinnohälsan och pratat p-piller (har fått sån mensvärk av mina "vanliga"), barnmorskan var jättetrevlig och tyckte att jag skulle byta till minipiller, så, så blev det. Dock är jag lite nervös nu, för jag har läst väldigt mycket negativt om dom på internet (bland annat att man kan få akne, tappa hår, humörsvängningar och/eller ha konstant mens), men, jag får väl testa och ge dom en chans. Stod som tur var en del bra också :P Så, bara att hoppas på det bästa.. Inga biverkningar tack! Annars får jag väl byta igen, men det hoppas jag att jag ska slippa :)

Rickard har köpt Buzz till sitt PS3, så nu sitter jag och nördar halva dagarna, hihi. Det är dock skitsvårt, men roligt! :D
Nu snart ska jag nog ta och slänga mig på spikmattan lite, som jag fick i födelsedagspresent, det är så skööönt, i alla fall efter en stund ;) Kan lätt somna på den! :) Efter spikmattan blir det nog att läsa lite bok, känns roligt att ha fått läslusten tillbaka!

Imorrn ska jag tvätta, har såååå mycket tvätt! :S Om jag hinner efter det ska jag till Arbetsförmedlingen och skriva in mig, annars får jag göra det på torsdag. Känns inte så roligt, men, det är väl ett nödvändigt ont.. Men jag önskar att jag kunde få examensintyget snart, så jag har det att visa upp, men, det får väl gå ändå! Ska i alla fall bli spännande att höra vad dom har att säga på Arbetsförmedlingen..

Oj så jag babblar, jag får se till att inte låta det gå så lång tid mellan blogginläggen nästa gång ;)

Kram!!

"I swear I´ll drive all night just to buy you some shoes"

Ååh, jag vill att mina systrar ska komma nuuuu! Ringde precis och kollade läget, och dom kör just nu i snigeltakt utanför Stockholm, dom har "suttit fast" där i över en timme, så det är väl nåt som har hänt på vägen.. Jag som hoppas på att dom skulle vara framme snart! BUHUH... Men, det är bara att vänta, dom kommer fram när dom kommer fram :) Om två timmar ungefär om jag har tur och om proppen löser upp sig. Det visar sig :) 

Jag har i alla fall bäddat åt dom nu, plus packat om min väska. Och städad köket. Så nu är det fint! Har även letat fram lite småpengar till parkeringsautomaten, dumt att det inte finns någon gratis gästparkering här :/ Nu ska jag väl bara diska den lilla disk som finns, så jag har något att fördriva tiden med.. :P

Jag saknar min Rickard! Längtar efter midsommar, då ska det kramas! <3

Ps. Jag fyller år på måndag, men har mitt kalas på söndag, ihk, det börjar nästa pirra nu! :D

"Jag har förlorat mitt fokus, vad drömde jag om?"

Hallå hallå!

Ännu gråare idag än igår, och kallare med. Brr. Det var ju inte sånt här väder som skulle välkomna mina systrar! Men, det kanske hinner ändra sig innan dom kommer hit, för det lär ju dröja ett antal timmar till :) Jag har precis ätit frukost och nu tänkte jag slänga in mig i duschen. Sen ska jag dammsuga och skura golvet i köket, det var det enda jag inte orkade göra igår :P Sen är lägenheten redo för besök! Sen får jag väl kanske fortsätta med packandet av min jätteväska, hehe..

Igår kväll plockade jag fram min lilla gitarr och försökte spela lite. Vill fortfarande lära mig spela Loupita #3 med Kristofer Åström, men herregud, jag har inte tillräckligt med fingrar för att få det att låta rätt. Sen har jag inte det rätta flowet heller :P Dock gick det lite bättre med Winnerbäcks Mareld. Där prickade jag in ett par toner så det lät bra, en stund :P Hur som helst är mina naglar lite för långa (det trodde jag, nagelbitaren, aldrig att jag skulle säga!!) för att det ska vara lätt att spela.. Men, skitsamma, jag leker ju bara :D Mina fingertoppar är ömma idag! Stålsträngar är onda, men fina :)

Nu, dusch! Kram

"I´d do it again if I could"

Nu är disken diskad också, skönt att det inte var ett jätteberg, som det brukar bli här hemma av någon konstig anledning :P Har hunnit bädda sängen också, så nu är den fin och luktar gott! har även börjat packa lite.. Åker ju inte förns på söndag, men, kan vara skönt att ha väskan färdig innan systrarna kommer så slipper jag slösa tid på att packa när dom är här :) Ska packa en stund till, sen ska jag fortsätta med städandet. Det är tråkigt att städa, men, man blir ju i all fall nöjd och glad när det äntligen är färdigt, så, bara att bita ihop ;)

Jag hag nog inte riktigt fattat att det är sommar än, kändes konstigt att packa ner badkläder i väskan liksom.. Hoppas att det blir badväder när jag är hemhemma så att jag kan få mig årets första dopp! Det längtar jag nämligen efter :) Idag är det iofs 20 grader nästan, men himlen är grå och det ser inte så värst skönt ut ute.. Hrrbrr, hoppas sommaren kommer tillbaka lagom till mitt kalas! :)

Later dudes, kram.

"Well baby I just can't be satisfied"

Nu är jag färdig med tvätten. Pust, det är jobbigt att vika dubbelsängssängkläder (oj, långt ord!) själv! Det blir inte så vackert, hehe, men det får jag leva med ;) Nu ska jag pausa lite, andas en stund. Sen ska jag fixa lunch, sen ska jag diska och städa lite. Bädda rent i sängen ska jag göra också. Och plocka in allt nytvättat i skåpen. Hua, en riktigt husfru är vad jag är! Nu fattas det bara att jag ska baka en kaka! :D

Grannen som bor under mig spelar dålig musik med aphög bas, dessutom är det en massa folk där som skriker och har sig. Dumma han. Jag har lagt som ett förslag till Rickard att vi ska ha en hink med vattenballonger ute på balkongen, och när grannen blir dryg så pepprar vi hans balkong med vattenballongerna, hähäh. Det tycker jag hade varit roligt ;) Eventuellt skulle man kunna slänga dit ruttna räkor också, men risken finns att det drabbar oss också, och det vill vi ju inte :P

Förresten, pudret jag köpte igår var för mörkt :( Fast jag frågade personalen om hjälp med val av färg av allt.. Typiskt! Skulle ha hållt mig till det gamla vanliga :P Hur som helst, om det finns någon som är en eller två nyanser mörkare än mig så finns det ett mineralpuder från Lumene att köpa för en billig slant (självklart fint skick, endast testat en gång).

Nä, dags att sätta fart nu. Ett och två, skynda på :)
Kram!

Cadillac Records

Jag och Rickard såg en trevlig film i helgen! Har haft den på datorn länge, men det har inte blivit av att vi sett den förns nu. Och det är jag glad att vi gjorde! Såg den nu alltså.. För den var riktigt bra!


Bild lånad från Google.

Det var många bra skådespelare med i den, bland annat en av mina fina pax och favoritskådespelare; Adrien Brody. Den mannen kan han! Å han är så vacker. Beyoncé hade också en rätt stor roll, och hon imponerade hon med. Filmen är baserad på en verklig historia, sånt gillar jag! Det handlar i alla fall om Leonard Chess (Adrien) som ger sig in i skivbranshen, han tar alla pengar han har för att starta upp ett eget skivbolag och är dessutom en av som första som "låter" svarta musiker spela in skivor i hans studio. Han hittar rätt på Muddy Waters och det blir början på något stort.
Kärlek, sprit, kvinnor, pengar och bråk har en stor del av filmen. Det är massor av bra musik i filmen, såklart! 50-tals rock´n´roll! Sen ska vi inte låta alla fina fina bilar vara onämda heller :D


Betyg:



5 av 5 möjliga Kristins!

Det här var en film precis i min smak! Rekomenderas absolut :)

"If you say so, it's gotta be so"

Oj, vad jag har varit en dålig blogguppdaterare! Men nu så!

Helgen med Rickard var fin som vanligt, tycker verkligen om dagarna när han är hemma. Så skönt att somna bredvid honom och vakna upp tillsammans nästa dag. Alla små vardagsgrejer känns lättare när man är två.. Min fina Rickard, jag älskar dig! Längtar till nästa gång vi ses, då är jag ett år äldre och vi har midsommarafton framför oss :)

Igår kom äntligen skattepengarna! Så idag tog jag en sväng på stan, en rejäl sväng, shoppade tills kortet rykte nästan ;) Men jag höll mig inom min tänkta budget, som tur var :P Sen hade jag en liten extraslant också, som jag fått av Rickard som en examenspresent, det var trevligt :) Köpte två klänningar, två linnen, en T-shirt, en kjol, ansiktskräm, små hårsnoddar, nagelfil, ett nytt puder (vågade lämna mitt gamla märke som jag har haft i flera år, får se hur det nya är :P) och.. hm, en pincett! Min gamla är så dålig. En hel del alltså. Men, fick det för en bra summa, som vanligt håller jag alltid ögonen öppna efter erbjudanden, hehe, studentskada :P Nu kan jag i alla fall vara finklädd både på min födelsedag och på midsommar! :D

När jag kom hem såg jag att jag hade fått intyg och ansökningspapper från Agneta, så skyndade mig hem för att fylla i alla papper, förhoppningsvis blev allt rätt, det visar sig ;) Hann nog få med det i dagens post, så hon har det imorrn om jag har tur. Hoppas att det går snabbt och smärtfritt! Vill ju fira, och jag vågar nästan inte göra det utan att ha fått det på papper..

Jaja, imorrn ska jag tvätta kläder samt städa lilla lägenheten. Så att det är fint här till på fredag, för då kommer mina älskade systrar hit på besök! Ser verkligen fram emot det. Evve har ju varit här, men inte Frida. Så ska bli skoj att visa henne runt ;) Hoppas vi får fint väder! Men, vi överlever nog annars också, såklart :) Mina systrar är dom bästa i hela världen, så det så!

Nu ska jag längta efter klockan 21. För då ska jag kolla på säsongsavslutningen av Greys för tredje gången. Åh, fina fina Greys Anatomy! *ladda upp med näsdukar*

Puss, hörs säkert imorrn :)

"I just need a little of your time"

Nu är Rickard hemma! Gick och mötte honom vid 21-tiden. Det var riktigt kallt ute, brr, skulle nääästan ha haft vantar! 10 grader.. Inte direkt junitemperaturer tycker jag.. Men det ser ut att bli bättre i veckan, hoppas på det :) Hoppas att det är varmare i Stockholm, där jag har två vänner på Brucekonsert ikväll! (Tror jag, hihi, Lins, var det idag du skulle gå?) Ida är i alla fall där idag, tror jag :D Jag har visst lite svårt att hålla kolla på dagarna igen, hoho..

Ingen fredagskänsla här i alla fall. Eftersom Rickard vanligvis kommer hem på onsdagar, så känns det som onsdag nu med, fast det inte är det. Det blir lite tokigt, men, jag hoppas att helgkänslan infinner sig snart i alla fall :) Nu ska vi krypa ner i sängen och kika på en film. Får se vad det blir för något, om det är något av värde så kanske det dyker upp en liten recension sen om ni har tur ;)

Förresten, mindre än två veckor kvar tills jag fyller år. Och jag har inte skrivit klart min önskelista än, skandal!

Pussåkram, godnatt i förskott.

"Take me higher than high"

Goddagens!
Ännu en grå dag, regn mot rutan och bara 9 plusgrader.. Jag har tagit paus i diskbergsdiskandet nu. Det är verkligen skittråkigt att diska. Och ja, jag kanske får skylla mig själv som samlar på mig ett diskberg, men, det är lika tråkigt att diska varje dag som att diska en jättedisk en dag.  Faktiskt. Har det värsta kvar, matlådor och bestick. Usch! Måste pausa lite innan fingrarna blir jätterussin. Ska snart fortsätta. När disken är klar tänker jag ta och städa lite i lilla lägenheten också

Hur som helst, nu har mina examensarbetespoäng blivit inrapporterade, så snart borde Agneta (min personliga studieadministratör, hoho) skicka hem ansökningspapper och betyg/intyg till mig. Fick personbeviset på posten igår, så nu är det bara att vänta på resten sen skynda iväg med examensansökan :) Hoppas det går fort och smärtfritt. Jag törs inte riktigt fira än som sagt. Men jag vill fira. :D

Nu ringer Evve, dags att prata! :D

Chapter 27

Idag har det varit grått och regnet smattrar mot fönstret. Filmdags kände min kropp då! Så jag kröp ner under en filt och tittade på filmen Chapter 27. Det är en film som handlar om Mark David Chapman, mannen som sköt John Lennon. Man får följa Mark ett par dagar då han rest till New York från Hawaii, för att få en autograf av sin store idol, John Lennon. Han väntar och väntar, och när timmarna tickar vidare och dagarna går så händer det konstiga saker i hans huvud. Han hör röster och får mörka tankar och han "pratar" med en bok..  Jared Leto, vanligtvishunken himself, har svullat och moffat och äcklat till sig ordenligt, spelar Mark. Han har stora skuggade töntglasögon och ser riktigt läskig ut. Jag vet ju inte hur Mark var på riktigt, men Jared Leto spelade i alla fall skitbra! Man kände obehaget bara av att se honom. Lindsey Lohan hade en biroll i filmen, och hon var jättesöt och även hon spelade bra, faktiskt!




Bild lånad från Google.


Betyg:



4/5 Kristins!

Man vet ju liksom hur filmen slutar, men, det är ändå spännande att följa vägen dit! Jag gillade verkligen den här filmen. Den kändes lagom lång. Lite mörk och läskig. Det jag saknar, är att jag skulle vilja ha följt John Lennon lite mer i filmen än man fick göra, även om man liksom vet vem det är och vad han gjorde, hade det varit kul att se hur det var på den tiden, när det hände. Men, filmen rekomenderas i alla fall!

"Jag satt på en brygga långt hemifrån, månen lyste över silverstrån"

Onsdag idag. Det känns som torsdag. Men det är det inte. Himlen är grå och mörk och mulen och det regnar lite till och från. Jag har tvättid, så springer upp och ner för trapporna. Men blir nog bara en vända till tror jag, om allt i tumlaren har torkat, den var väldigt proppfull idag. Ska bli skönt när det är klart i alla fall, då ska jag bädda rent i sängen och försöka städa lite här hemma. Vore trevligt om jag orkade diska också, men, det får bli ett senare problem ;)

Jag vill äta frukost till frukost, lunch och middag! Har ätit vaniljyoghurt med frysta blåbär till frulle i ett par dagar nu, och det är så mumsigt att jag vill äta det jämt! :D Smakar somrigt och härligt. Måste komma ihåg att köpa mer blåbär nästa gång jag går och handlar, så att jag inte blir utan :)

Jag längtar efter Rickard. Jag vill att det ska bli fredag. Så att min älskling kommer hem till miiiig.. :) Sen längtar jag efter mina systrar som ska komma på besök snart, och till min födelsedag och till midsommar också. Och så längtar jag tills skattepengarna kommer. Så det slipper eka i min plånis när jag öppnar den.. Så det så!

Nä, nu ska jag dricka lite vatten, sen ska jag ner till tvättstugan igen, heja mig!

"Dancing the whole way home"

ÄNTLIGEN!

Jag har fått svar från läraren nu, och det verkar minsann vara så att jag är godkänd! :D Han sa det inte rätt ut, men han sa att jag hade gjort det vi hade kommit överens om samt att Agneta (studieadministratören) höll på att ta fram underlag för registrering, så, jag tolkar det som ett GODKÄNT! (Som vanligt vågar jag väl inte tro på det riktigt förns jag har sett att poängen är registrerade, men, jag försöker ändå inse att jag är godkänd.) Yeeey! Så himla skönt :D Det innebär att jag har tagit alla poäng jag behöver för att få en kandidatexamen i industriell design, hihi. Nu ska jag bara ansöka om självaste examen också, vet inte hur lång tid den proceduren tar, men det visar sig (får fråga Petra, hon har ju redan gått igenom allt det här :P). Har beställt hem personbevis nu i alla fall, det skulle man ha med vet jag. Sen ska jag fråga Agneta om hon skulle skicka hem ansökningspapprena och betyg, hon sa det när vi pratade förut, men kanske ska påminna henne för säkerthets skull :) Sen ska jag bränna en CD-skiva med rapport och redovisning på också, och skicka den till skolan.

Jag längtar till den dagen då allt pappersarbete är klart och jag har det på papper att jag har tagit min examen, då ska jag fira! :)


Glad idag!

"I can tell that you are special, don't ask me how I know"

Jag insåg just att det har blivit väldigt mycket text och väldigt lite bild i min blogg på sista tiden. ILLA! Så här kommer en liten bildbomb som lite plåster på såren. Vill ni ha ännu mer bildbomb så kika in på min bilddagbok, har uppdaterat den idag också!
Rickard åkte tillbaka till Norge idag, men han kommer hem igen på fredag, så jag ska nog överleva. Jag älskar verkligen min karl så mycket! Vi har så roligt ihop, i natt låg vi vakna och skrattade och pratade tills jag nästan kiknade. Det är inte många som kan kittla ihjäl med med ord om jag säger så. Fina Rickard <3 Jag väntar fortfarande på besked om mitt exjobb. Har mailat och påpekat att jag gärna vill ha svar så snart som möjligt. Men det kommer säkert dröja ett tag ändå. Det är två veckor kvar tills jag fyller år (24?!?!) och det är redan JUNI nu. Helt sjukt. För första gången på 8 år verkar det som att jag inte har något sommarjobb. Det känns konstigt. Jag vet nog inte hur man är ledig på sommaren? Det ska bli spännande att ta reda på i alla fall! :) Just det, färre ord och mer bilder var det, så här kommer bilderna i alla fall.

Kram!


Jordgubbar tackar man inte nej till!


Min fina fina (koncentrerade) älskling, underbar är han!


Tog en kvällspromenad och pratade med ett par får.


Vykort nästan! Söta små smörblommor.



Solen skiner på våran gata ;)



Våran balle uppe till höger!