We are much too young for anything to break

Lång dag. Lång vecka. Men nu närmar det sig helg. Jisses vad jag längtar till det att klockan slår 17.00 imorrn så jag får gå hem. Eller, jag ska varken hem eller gå, men ändå. Åker med mamma ner till Kenta och voffarna över helgen. Det blir mys! Då ska jag gunga i fåtöljen och klia Egon under hakan och titta in i Nalles dimmiga men alldeles bästiga ögon (och kanske låtsas slänga en godis till Nalle och se honom nöjt smaska i sig luft, internt, he he he he he). Sen om vi har tur så löser vi Melodikrysset också!

Försöker att bli lite bloggsugen igen, men det är svårt när inte inspirationen infinner sig. Läser andras gör jag dock som vanligt. Även om jag nästan tröttnat på det med. Jag går av gammal vana in på samma gamla bloggar, men blir så trött av att läsa gnäll hela tiden (detta gäller inte mina favoriter, ni vet vilka ni är). Så då blir jag gnällig själv när jag försöker blogga i alla fall, ond cirkel :P

Så nu till några bra trevliga roliga saker jag har att se fram emot.

+ Imorgon är min sista fredag (stressigaste jobbdagen) på GävleTidningar, sen är det bara tre arbetsdagar kvar.

+ Jag slutar jobba på onsdag, det ska firas med avtackningslunch med jobbarkompisarna och om jag har tid och ork ska jag baka något gott att bjuda på till eftermiddagsfikat också.

+ Jag ska klippa mig nästa torsdag! Ingen aning om hur, men Helena brukar ha svaret.

+ Fredag-måndag (nästa vecka alltså) åker jag och mamma och pappa till Oxford för att hälsa på finaste storasyster Evve! :D

+ Veckan efter jag kommer hem från Oxford lånar jag fina mammas fina bil och skjutsar ner mig själv och min packning (och förra årets julklapp!) till Linköping för att där möta upp min fina karl <3 Sen åker vi kanske ut på något äventyr innan vi kör tillbaka bilen till Gävle igen.

+ 2-5 december ska jag och mamma till Visby, och då ska jag äntligen få träffa Klumpe och Lill-Klumpe! Lina och Nea alltså :)

Det finns egentligen bara en grej som är lite irri just nu, och det är att jag ska till tandis dagen efter vi kommer hem från Oxford, för då vill han borra i min tand. Mitt livs andra hål. Inget jag är stolt över. Men jag hoppas min tandläkare är lika försiktig som han är rolig, för då kommer det inte att göra ont i alla fall. Det bestämmer vi. Tack.


Nu är väskan packad och jag ska stänga av här och sova. Hade tänkt prata med Ricke, men han ville inte prata med mig (först pratade vi lite, sen ville han prata med andra istället, då blev jag suris, sen ångrade jag mig, he he he. Inte så seriöst.) Kanske ska ta en omgång på spikmattan? Skönt.  zZzZZZzZZz


Help me to carry the fire

Jag har visst varit lite dålig på att uppdatera min blogg. Ovanligt. Men jag har inte haft något liv på sistone. Klockan ringer 5.30. Jag går upp, åker till jobbet, jobbar, åker hem från jobbet, kommer hem 18.30, äter, sover, går upp osv.. Ond tråkig cirkel. Don't get me wrong, jag är väldigt tacksam över att jag har haft ett jobb i ett halvår nu, men om jag skulle ha det jobbet till vardags, så skulle jag bo lämpligare till, så skulle man orka leva lite utanför jobbet också. Jag har som tur är det väldigt roligt på jobbet till och från, även om vissa dagar känns som tapetklister under foten :) Men nästa onsdag, den 3:e november, då jobbar jag min sista dag. Det ska bli SÅÅÅ skönt att få komma hem till Linkan. Jag har varit hem två gånger, TVÅ(!!), sen jag "flyttade" till Storvik i början av maj. Det är sjukt. Men snart är det ordning och reda igen. Jag längtar efter att komma hem till mitt igen. Eller ja, mitt och Rickards såklart :)

 

Men innan jag flyttar hem till min och Rickards fina lägenhet igen, så ska jag och mamma och pappa minsann ta en sväng förbi Oxford för att hälsa på Evve! :) 5-8:e november blir vi borta, och jag längtar som en apa. Ska bli en bra start på min arbetslöshet! :D Så kanske jag får tillbaka lite glädje och ork :)

 

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. För när hon gör det, så ska vi försöka boka in en weekend i Visby i början av december, för då ska jag om allt går som det ska få träffa min bästa Klumpe Lina och hennes lilla guldklimp Nea :) Det gillar vi!

 

 

Kram på er som fortfarande kikar in på min blogg då och då :)

 

En del av Linkan. Winnerbäcks old hoods, faktiskt.


Parkeringshus byggdes
Ett litet steg för människan
Ett stort steg för betongen
och den rotlösa känslan
Som ännu ett hinder
på vägen mot den råa romantiken