Nostalgia locomotive

Förlåt förlåt lilla blogg för att du glöms bort så ofta.

Jag har haft fullt upp. Fullt upp med nytt jobb! Efter två arbetsintervjuer så fick jag jobbet som larmoperatör/kundtjänstmedarbetare på Securitas Direct här i Linköping. Började i början av mars med 4 veckors utbildning och nästa vecka börjar jag min 3:e vecka av 4:a som ett litet fadderbarn till min söta fadder Åsa. Efter dom veckorna slängs jag ut i verkligheten och ska klara mig själv :)
Trivs jättebra på jobbet och med alla arbetskamrater (särskilt mina utbildningsvänner Hanna och Boggan!), så jag ser verkligen fram emot att få börja jobba "på riktigt", även om det är väldigt läskigt också. Jag tycker om att ha koll på saker och ting och gärna kunna allt på en gång, men på det här jobbet kan man inte det, så jag försöker att acceptera det :D Jobbet är i alla fall väldigt spännande och intressant!


Tiden går så fort och snart är det bara en månad kvar tills min fina syster gifter sig. Jisses som jag längtar! :)


Nu njuter jag av min lediga helg. Nästa vecka blir spännande, för då ska jag jobba några långa kvällspass på jobbet för första gången! Dessutom kommer jag att jobba hela påskhelgen, vilket tyvärr kommer att innebära alldeles för lite tid tillsammans med finaste Rickard, men det är som det är.. Antar att det är så det är när man blir vuxen? :) Vi får försöka ta vara på kvällarna tillsammans <3

Ikväll har jag suttit och tittat på gamla gotlandsbilder och blir alldeles nostalgisk och saknig. Jag saknar mina fina fina vänner och vattenpipsrökning på Linnis balle! Linnis, Petra, Martina, Lina och lilla Anna (och resten av klassen med såklart!). Jag hoppas vi kan ses snart igen! Nu när jag har ett jobb och lite lön så kanske det löer sig snart :) Har inte fått schema för sommaren än, men det verkar som att det kommer att bli mycket jobb, så jag hoppas att jag kan tjäna en bra slant så jag får göra en rundresa och hälsa på mina fina :)


Anna, Linnis, Lina och David en solig afton på Linnis balle :)Näe, nu börjar jag bli lite tröttis. Kanske ska slänga mig i sängen snart? Kramis