The Wrestler

Jag och Rickard kollade på The Wrestler igår, hade ju hört massor om den kring Oscargalan, och att många tyckte att det var en skandal att Mickey Rourke inte fick pris för bästa manliga huvudroll osv. Jag har dock aldrig gillat honom, utan mest tyckt att han var läskig, men jag tänkte ge filmen en chans i alla fall. Rickard var nämligen sugen på att se den. Jag tänkte att en film om en svettig gammal biff till wrestlare inte skulle vara nåt för mig. Men oj oj oj! Jag ångrar definitivt inte att vi såg den! Jag blev så positivt överraskad av filmen så jag är helt paff. Det handlar alltså om "The Ram", en wrestlare som börjar bli lite till åren, men som är en legend och som publiken älskar, han tränar och jobbar och sliter, men ålderskrämporna gör sig påminda tills kroppen säger stopp en dag..

Jag blev så berörd av den här filmen. Mickey Rourke var SÅ bra! Jag fick nästan ont i magen av den. Det var liksom "trasiga glasögon"-känslor. Fast det inte ens var några trasiga glasögon.. Men, jättebra film!


Bild lånad från Google.


Betyg:


4,5/5 Kristins!

Enda anledningen att den inte får 5 Kristins är att det kändes som att man ville veta mer om vissa detaljer, som att dom bara lät en sniffa lite på vissa saker. Men det var ju så bra att man ville veta mer! Bra musik var det i filmen också :)

Kommentarer
Postat av: Lins

Ååååå visst är den bra?! Han är så trovärdig i rollen, och han spelar helt fantastiskt! Den är min nya favvofilm, och jag älskar Bruce låt också! Absolut trasiga glasögon, jag kan tillochmed bli lite tårögd ibland när jag tänker på den...

2009-03-03 @ 08:09:47
Postat av: Kristin

Svar till Lins: Jaa, den var verkligen skitbra! Det trodde jag inte, så det är trevligt när man blir överraskad :D Åh, jaa, Bruces låt var också jättebra, lyssnar på den om och om igen :) Åh, vad kul att du kommer dit på söndag! Det ska bli trevligt att träffa dig :) Jag hoppas att jag kryar på mig snabbt så jag inte smittar ner hela kalaset :P Kram!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback