"Step one, step one I'm barely making sense"

Pust. Nu har jag slängt mig på soffan. Är helt tvättstugevarm. Men nu är jag äntligen klar med tvätten! Man får lite motion när man har tvättstugan, blir många svängar upp och ner för trapporna, pust. Nu luktar i alla fall lägenheten nytvättade kläder. Det är trevligt :)

Igårkväll så snöade det massor, så nu är det vitt ute igen. Suck. Jag som blev så glad när jag kom tillbaka till Linkan och såg att det var bar mark. Men jaja, det ser ut att bli varmare mot helgen, så då smälter det väl bort förhoppningsvis :P Jag vet att jag tjatar, men jag vill verkligen ha vår nu!!

När jag orkar resa på mig ska jag fixa lite lunch. Sen ska jag diska, innan jag får ett jätteberg. Sen ska jag städa i ordning lite, blev tydligen väldigt stökigt när jag packade upp väskan, hehe.. Vill ju göra det fint till min älskling kommer hem ^^ För det gör han ju ikväll! Hoppas att dom åker tidigt! Längtar såå mycket.. Om jag orkar ska jag bära upp lite skit i förrådet, men annars väntar jag med det tills Rickard kommer hem å kan hjälpa till att bära :D

Känns som att jag har varit vaken i en evighet, en tupplur kanske skulle sitta fint?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback