"Jag satt på en brygga långt hemifrån, månen lyste över silverstrån"

Onsdag idag. Det känns som torsdag. Men det är det inte. Himlen är grå och mörk och mulen och det regnar lite till och från. Jag har tvättid, så springer upp och ner för trapporna. Men blir nog bara en vända till tror jag, om allt i tumlaren har torkat, den var väldigt proppfull idag. Ska bli skönt när det är klart i alla fall, då ska jag bädda rent i sängen och försöka städa lite här hemma. Vore trevligt om jag orkade diska också, men, det får bli ett senare problem ;)

Jag vill äta frukost till frukost, lunch och middag! Har ätit vaniljyoghurt med frysta blåbär till frulle i ett par dagar nu, och det är så mumsigt att jag vill äta det jämt! :D Smakar somrigt och härligt. Måste komma ihåg att köpa mer blåbär nästa gång jag går och handlar, så att jag inte blir utan :)

Jag längtar efter Rickard. Jag vill att det ska bli fredag. Så att min älskling kommer hem till miiiig.. :) Sen längtar jag efter mina systrar som ska komma på besök snart, och till min födelsedag och till midsommar också. Och så längtar jag tills skattepengarna kommer. Så det slipper eka i min plånis när jag öppnar den.. Så det så!

Nä, nu ska jag dricka lite vatten, sen ska jag ner till tvättstugan igen, heja mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback