"You had time"

Förlåt söta lilla blogg att jag inte har uppdaterat dig på länge!

Nu har det hänt så mycket, så punktar nog upp det, så det inte blir en novell som vanligt.. :) Får se vad jag kommer ihåg..

* Var som sagt hemhemma och hade "avskedspartaj" för minisyster Frida, som skulle till Thailand. Nu är hon framme och lever loppan (pluggar) och hon har nog redan börjat grädda sig själv som den pepparkaka hon är, hihi. Vi har pratat lite på Skype, och det känns bra att veta att hon har det bra :)

* Åkte tillbaka hem till Linkan för att hinna umgås två korta dagar med Rickard. Vi gick på äventyr och grillade korv i skymningen (och sedan mörkret) och kollade på konspirationsteorifilmer om 9/11 och Illuminati, spännande! Rickard är min bästis.. Sen åkte mitt hjärta till Norge igen, snyyyyft.. Nu sitter jag hemma och är allmänt saknig.

* Var hem till Martina och bakade godsaker, chokladpaj och god och mindre god kola ^^ (Man vill ju gärna ha tänderna kvar ett tag till, hihi.) I Ryd har dom den finaste julbelysningen jag någonsin sett! Jag ska stjäla den och hänga upp den i min lägenhet :P En annan dag, rättare sagt i fredags, så bjöd jag hem Martina på mat (tack älg för att du lät dig skjutas, för du var god), och sen bussade och traskade vi till Cloetta Center där bästa herr Lars Winnerbäck spelade sina sånger för oss. Så bra var han! Som vanligt :) Han är så söt den där Lars, jag vill greppa tag i hans söta äppelkinder och peta in ett finger i hans smilgropar :D Tack tack Rickard för en fin kväll <3

* Idag har jag tvättat, diskat och packat. För imorrn åker jag hemhem igen, för jag kommer ändå inte att hinna träffa Rickard innan jul :( Så då tänkte jag att jag lika gärna kan åka hem nu så jag hinner umgås med familjen istället för att sitta själv och uggla i Linköping. Så imorrn sätter jag mig på tåget, tuff tuff tuff..

Det var väl ungefär det jag kunde komma på just nu. Har säkert glömt allt och lite till, men det får man leva med när man är segis. Jo, just det, ska påpeka att jag tyckte att Calle sjöng vinnarlåter 1000 gånger bättre än Erik i Idolfinalen, men, jag tror ändå att det vart bra som det blev, att Erik vann, för nu kan Calle ta det lite lugnt och göra en asbra skiva och kanske slippa idolstämpeln lite? Det hoppas jag på, för jag vill ha Calles låtar i min mp3-spelare, så sätt fart nu Calle!

Vi hörs förhoppningsvis snart igen, vänner. Kram!

Bjussar på en bild på Lasse.

Det här är typ den skarpaste av dom, det säger nog en hel del om hur mina bilder blev. Hihi.

Tur att minnesbilderna i skallen är tydligare än så! :P


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag vill också ha Calles låtar i min mp3! Det var faktiskt orättvist att han var tvungen att sjunga låten i samma tonart som Erik, den tonarten var liksom lagd efter Eriks röst. Vi måste ha en pysselkväll när du kommer hem! Kanske måndag eller tisdag före jul? Kraaam!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback