Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Idag har jag klippt håret. En bra bit på längden. En bra bit på luggen. Ovant, men jättefint och jag gillar det. Tack för det världens bästa frisör Helena! Efter frisörbesöket var jag ute på äventyr. Skulle tända ljus på gravarna. Vem kunde ana att kyrkogården vid Ovansjö Kyrka var totalt kolsvart? Förutom självaste kyrkan som var upplyst, och ljusen som redan var tända vid gravarna. Men, jag fick tända ett ljus i förskott för att ens hitta rätt. Mobilen fick också lysa vägen lite. Spännande. Men gravarna fick sig ett varsitt ljus och en tanke. Det var så fint där med alla ljus. Tänkte på lilla farmor och att jag saknar henne. Letade mig tillbaka till parkeringen och sen när jag hoppade in i bilen och skulle köra hemåt, så var radion tyst, trodde jag hade stängt av den eller sänkt ljudet så jag inte hörde vad som spelades, men icke, plötsligt startade radion och så kom frasen "Near and far and always and everywhere and everything" ur I love you always forever med Donna Lewis. Det tyckte jag var spännande :)

 

Nu är väskan så gott som färdigpackad. Tror jag har fått med allt. Det visar sig. Vi åker från storvik på morgonkvisten, landar på Heathrow nångång efter lunch. Sen buss mot Oxford och Evve. Ih, nu börjar det pirra i magen!

 

 

Eftersom vi ska till Oxford så bjuder jag på en bild från London -08, logiskt va? :)

Here we go again

Hej hej.

Överlevde sista måndagen på jobbet. Idag har jag gjort min sista Arbetarbladet, vilket innebär att morgondagens tidning är den sista som jag har fått äran att göra. Onsdagens tidning kommer att vara sidplanerad i S-hamn.. Ska bli roligt att se om det syns någon skillnad!
Men i alla fall, nu är det bara tisdag och onsdag kvar att jobba. Sen tillbaka till arbetssökandet igen. Men det tänker jag skjuta upp någon vecka tills jag är tillbaka i Linkan igen. Just nu känns det bara sååå skönt. Jag längtar så mycket efter Linkan och Rickard och allt nu, så det är skönt att man ser ljuset i tunneln :) Och så längtar jag efter lilla fina Martina! Måste ju få träffa henne, "nya" lägenheten och missarna snart :)

Idag har jag växlat pengar, så nu har jag väskan full med pnund (man säger så i min familj, pund alltså). På vägen hem från jobbet stannade jag till hemma hos Oskar och missarna för att hämta några tröjor som ska med till Oxford. Passade på att kela lite med Tyko och Memlan också, jag har saknat dom små luvisarna! Dom blev så glada över att se älsklingsmoster så :D
Sen åkte jag hem, slängde in tvätt i maskinen och mat i magen. Nu sitter jag och andas och måste snart resa på mig för att slänga in ved i kaminen.

Jag måste komma på något att bjussa på på jobbet på onsdag! Har bläddrat bland hundratals recept, men hittar inget som känns bra.. Men måste skynda mig på, för måste baka imorrn! Någon som har något spännande tips? :)

Huamig, ne, nu måste jag pyssla vidare innan jag somnar. Vi hörs!