"Make sure that love is all around"

Here it goes! Får börja med att be om ursäkt för att det var längesedan jag bloggade. Har bara inte haft tid, ork eller lust. Men nu har jag inget bättre för mig, så här kommer ett inlägg.
Blir en hel hög med bilder också för en gångs skull :P

Förra helgen var Rickard här och vi hade en riktig myshelg med underbart vår/sommarväder. Det blev picknick, mys och kärlek. En välbehövd helg efter en massa saknad. Jag älskar dig min fina Rickard. Längtar efter dig nu igen.. <3


Vi hade picknick vid Malmjärn, och Rickard lyckades fiska upp en rökt regnbåge, inte illa! :D





Vi satt på en brygga som låg på stranden. Solen sken, himlen var blå och det var vaaaarmt!
(Vattnet var kallt..)





Vi var där och bara var. Barfota och med vindrufs i håret.


Den här helgen har också varit hur bra som helst. I fredags efter jobbet så grillade jag och pappa (efter mycket om och men, för det första fick jag jaga bort en geting som hade börjat bygga bo i grillen, sen fick vi kämpa för att få glöd), men när maten äntligen blev färdig var det sååå gott! Efter grillningen blev det en liten raggarrunda i Sandviken.

På lördagen åkte papputen till Uppsala och jag började peppa med att spela sommarlåtar, eller, låtar som är sommar för mig i alla fall :) Efter ett tag kom Evve hit och vi fixade till oss lite inför kalas. Nån timme senare åkte vi fina Mercy och plockade upp Janet, sen styrde vi mot Lins sommarstuga där hon och Daniel väntade :) Efter en äventyrlig resa hittade vi äntligen rätt. Solen sken och himlen var blå (med några gråa moln, men dom filtrerade jag bort, för allt var så bra). Det blev rosévin och presentöppning i solen, och många många skratt så klart. Efter nån timme kom min KK (kalaskompis, för dom ovetande) också dit, och då var bastun nästan färdig. Så det blev bastubad och flera dopp i sjön! Årets första dopp, och det var inte ens SÅ kallt! Skönt att tvätta håret i sjön, blir alltid så mjukt av sånt :) När vi var färdiga med det så bytte vi om och började med maten (Lins och Daniel började med maten och vi andra tittade på ;)). Sen åt vi världens godaste mat, grillad lax, färskpotatis, starka röror (hihi) och mumsig sallad. Blev någon öl och en hel del vin. Och Lins bästa cheesecake till efterrätt! Min vattenpipa åkte fram senare också, myspys :) Hela dagens tema verkade vara sjuka diskussioner och skratt. Vi hade verkligen så himla roligt och jag skrattade nog nästan hela dagen. Fina fina vänner! :) Tiden gick och jag och Evve var hemma runt 3 tror jag? Det började i alla fall bli ljust ute, så, då var det dags att gå och sova :P Idag är hjärnan större än igår (bakis kanske, he he) och jag är helt hes. Men det gör ingenting, för helgen var en av dom bästa i år. Tack för allt fina Lins, och ett stort grattis på din födelsedag! <3 <3



Här chillade vi i solen.

 

 

Fina fina stugan och trädgården!

 

 

Fint. Fint. Fint. (I denna sjö tog jag senare årets första dopp!)


 

Efter mycket om och men lyckades Evve slå sig ner i en solstol :D

 

 

Fina nykära Janet i solen :)

 

 

Min fina fina födelsedags-Lins!

 

 

Det verkar som att det är jobbigt att vara ensam kille bland 5 tjejer :P

 

 

Sen kom min käre gamle KK dit och festade på Päronsoda! :)

 

 

Efter bastubad och jättegod mat blev vi påverkade av "CP-vinet" och skratten tog verkligen aldrig slut. :D

 

Kvällens samtalsämnen ska nog lämnas onämnda :P Men jag avslutar med ett "Farmor Anka" *klapp, klapp* och bjuder eder alla på ett litet kollage också :) Kram!

 

 

Ps. Om någon inblandad vill att någon bild ska bort så är det bara att skrika till!

 


Det går som på räls! :) Jag testar att ...

Det går som på räls! :) Jag testar att sms-blogga nu. Jag sitter på tåget nu, har gjort det i ungefär en och en halv timme. Så har åkt halvvägs nu, för jag ska hoppa av tåget i Uppsala och möta upp mamma där idag. Sen blir det en snabb sväng på stan innan vi fortsätter mot Gävle :) Det var riktigt jobbigt att åka ifrån min fina Rickard och soliga Linköping idag, hua.. Men vi ses snart igen :) I Linköping har träden och gräset börjat bli grönt, hoppas det gröna snart hittar till Gävle också ;) Åh. Nu pirrar det i magen, första dagen på jobbet i morgon! Ska bli kul! :) Nu ska jag fortsätta titta ut genom tågfönstret, får väl se om det här inlägget hittar fram till bloggen :P Kram!