"I have been terrified of changes"

Måndag! Det var jobbigt att kliva upp i morse, för jag drömde så mycket konstiga drömmar.. Det var leriga elefanter som försökte komma in i lägenheten, och jag hade ett gevär och försökte skjuta dom. Ett sånt där gevär med tratt längst fram.. Wierd :( Men jobbet gick bra i alla fall! Ringde en hel del, och det var i alla fall en trevlig man som nappade! Har en annan (väldigt pratglad man) på kroken också, men han ville kolla med sin agent först (hoppas han har en trevlig agent). Händelserik dag har det varit, även om det inte låter så :D

I morgon ska jag jobba hemifrån! Min åkatilljobbetkompis Anki ska till Stockholm på mässa, så då fick jag jobba hemma istället för att ta bussen. Det var snällt :) Ska bli spännande och se hur det går! Hoppas jag drar in en hel hög med folk ;) Kan ju börja med att sova 45 minuter längre än vanligt, eftersom jag slipper resan till jobbet, det ska bli skönt :) På onsdag ska Anki jobba hemifrån som kompensation för all hennes restid, så då blir det buss till jobbet för mig i alla fall, för första gången på länge. Ska bli spännande faktiskt!

Idag har jag ätit ugnsgrönsaker och en redig köttbit, mums. Det var smaskens minsann. Fast jag saknade Rickard, för det är typ hans favoritmat, hihi. Men snart så kommer han hem, min älskling! Oj så jag längtar <3 Snart är det onsdag..

Gäääääsp. Måndagströttheten (och eftermatentröttheten) har satt in. Hejdå sålänge. Kraaaaaaaaam


"I see you"

Jag fick ett litet kreativt infall nyss, så jag bestämde mig att omvandla en bild på mig till en "Avatar". Det blev inte toppenbra direkt, för mitt tålamod är som sagt inte det bästa :) Men det var skoj och fördrev lite av min söndagstid i alla fall. Skönt! Nu är jag hostig, men i övrigt rätt pigg. Så imorrn blir det till att jobba igen. Trevligt!

Nu ska jag försöka komma på något bra att äta till middag. Någonting som passar i matlådan också. Hm. Behöver nog gå och handla.. Jaja. Söndag som sagt, och jag saknar Rickard.. Vill att han ska komma hem nuuuu!
Kram



 

 


"I am on my way"

Diskberget är diskat. Lägenheten är städad. Soppåsen är slängd. Jag är duschad. Värmeljusen är tända.

Dags att kika på Robinson och prata med Evve i pausen! :D

"A habit hard to break, take me home good lord for heavens sake"

Idag känner jag mig relativt pigg! Huvudet hänger inte riktigt med och jag är lite hostig, men i övrigt är det fint. Gick upp klockan 9 för att tvätta, så nu är tvättkorgen tom och lägenheten luktar nytvättade kläder. Trevligt. Jag ska försöka städa här hemma idag, det hinns inte riktigt med under veckorna.. Så nu har jag äntligen städat sovrummet, börjar alltid att städa sovrummet, vet inte varför.. Antagligen för att det är mest lättstädat :P Ska snart försöka avverka resten av lägenheten också, men måste nog ta en lunchpaus innan jag fortsätter. Sen ska jag försöka gå ut en liten sväng, förbi affären bland annat. Men dagens mål är att få en hel och ren lägenhet utan diskberg. Sen vore det härligt om jag kommer ihåg att slänga soppåsen också. Stora lördagsplaner vetni! :)

Heja Kristin!



"But I can dance, dance, dance"

Jag har varit hemma idag med. Har sovit en massa, samt tagit en liten prommis för att se om lite frisk luft kunde väcka min sega skalle, det gick så så där, för jag blev alldeles hostig av den kalla luften istället ;) Men, nu har jag hela helgen på mig att bli pigg, känns skönt.

Hur som helst, jag har tänkt på en sak, som jag vill dela med mig av. Till alla er som vill se eller har sett Snabba Cash. Flera gånger under filmen så tänkte jag att han som spelar Jorge var så himla lik en gammal såpaskådis, men, jag tänkte att det inte kunde stämma, för han var så himla bra i Snabba Cash, och i såpan var han så himla töntig och dålig (förlåt :P). Var tvungen att kolla på imdb när jag kom hem, och tamigtusan, det var samma kille! Snacka om att ha jobbat upp sig!
Killen jag snackar om heter Matias Padin (han har även en roll i världens bästa film Stockholm Boogie!). Han spelade Mischa i Nya tider. Och nu spelade han alltså Jorge i Snabba Cash. Alla pratar om att Joel Kinnaman kommer att bli nästa stora skådis att ta sig till Hollywood, och jag håller med om att han är riktigt riktigt bra (och snygg, grrr). Men, jag tror nog att Matias Padin följer med utomlands också ;) Skitbra var han!

Det var nog allt jag hade att säga just nu. Hörs säkert sen. Kraaaaaaaaaam

(bild lånad härifrån)

Då, killen till vänster.

 



(bild lånad härifrån)
Nu, killen till vänster.

"Head full of noise, hands full of dust"

Hej hej.

Det blev så att jag stannade hemma idag. Testade att kliva upp som vanligt imorse, men var helt snurrig, febrig och ont i halsen :( Efter att jag hade meddelat jobbet om att jag inte skulle komma så somnade jag om och sov länge, men vaknade av att jobbmobilen ringde, det var en dam jag ringt upp tidigare i veckan. Tyvärr ville hon inte vara med, men, nu har jag i alla fall jobbat lite idag, he he he.

Jag ska snart äta frukost (sent, men ändå). Sen tror jag att jag ska ta en dusch för att kanske bli lite pigg. Sen ska jag försöka jobba lite i alla fall, lägga upp lite fler öppna föreläsningar på sidan kan jag roa med mig, det är inte så ansträngande. Får dock se hur det blir med ringandet, låter inte direkt så pigg på rösten idag. Men vi får ta en sak i taget. Just nu känns det som att jag skulle vilja sova lite till. Men ska nog försöka göra lite nytta först i alla fall.


Hörs säkert sen. Kram

"I'll wait a million days to see you smile"

Hua vilken seg dag det har varit. Jag har haft sirap i hjärnan, bly i fötterna och mjölk i ögonen (fina liknelser, ja). Har gäspat oavbrutet sen jag gick upp i morse. Lång jobbig dag. Känns som att allt jag gjorde på jobbet tog dubbelt så lång tid som det egentligen borde ha gjort. Har haft fullt upp hela dagen, inte en lugn stund, ändå så känns det som att inget har blivit gjort, fast jag vet att det har det. Ringde ingenting heller, men kände mig så totalt oinspirerad och seg i bollen, så hade nog inte gått så bra ändå.. :/ Fast jag måste komma gång ordentligt med den delen nu. Bara slänga mig in i det. Do it!
Nu är jag hemma och är alldeles frussen (mer än vanligt i våran kalla lägenhet, buhu.). Halsen gör lite ont och näsan är småtäppt. Jippie. Jag ska snart gå och lägga mig och hoppas att jag är piggare imorgon, annars blir det nog till att stanna hemma. Kan egentligen jobba hemma likagärna som på jobbet (så länge huvudet hänger med), fast med fördelen att jag inte smittar ner dom andra (om det inte redan är försent). Men väckarklockan är ställd, så jag går upp i morgon och känner efter. Förhoppningsvis blir det bättre av många timmars sömn!

Jag saknar Rickard massor. Det är så tyst här hemma utan honom.. Ingen att kramas med när man har lite abstinens. Kom hem Ricke <3 Vaknar nästan alltid på "hans" sida av sängen när han är borta, jag misstänker att jag är ute på kramjakt om nätterna, men, ingen där, förutom hans stenkudde :P

Nä, nu ska jag inte babbla en massa strunt. Jag ska istället försöka stänga av datorn och sova lite. Extremt tidigt, men, jag behöver nog dom få extratimmar jag kan få. Så, nattinatt gott folk.

Kram

"Pack your bag cause the night is falling"

Jag är trött i huvudet idag med! Och lite i kroppen. Ska snart gå och lägga mig, känner att sömn kanske kan rädda mig från ännu en trött dag :) Jobbet var trevligt idag i alla fall, hade fullt upp hela dagen, men det är så skön stämning där, så man glömmer liksom bort att man jobbar, typ :) Har massor att göra imorgon med, nästan så man inte hinner med allt. Men, en sak har vi lärt oss. En sak i taget, och det viktigaste först!

Jag har i alla fall kommit på vad min framtida bostonterrier ska heta! (Jag ska bara spara ihop 15.000-20.000 först, så jag har råd med en, hehehe.) Det är ett alldeles perfekt namn. Så nu vill jag ha en liten voffsis. Fast, det kommer nog att få vara en dröm ett par år, men ändå! :D

Dags för mig att ordna morgondagens lunch nu, sen kvällspyssel, sen sängen.

Har inte så mycket mer spännande att säga idag. Jo! Grattis mormor på födelsedagen! :)

Kram

"No one's gonna love you more than I do"

Nu har jag fått klagomål över dåligt uppdaterad blogg, så bäst man tar tag i det! Annars vet man inte vad som kan hända! ;)

Jobbet går bra i alla fall, jag trivs jättebra! Arbetskamraterna är snälla och roliga och arbetsuppgifterna börjar kännas bekväma nu (även om det är lite läskigt fortfarande, med allt nytt). Det finns oändligt mycket att göra, så det är inte en lugn stund på jobbet.. Jag har i alla fall lyckats få in ett par personer till sidan, så nu hoppas jag att någon vill boka dom också! Så om ni känner att ni behöver ha en föreläsare eller utbildare så tycker jag att ni ska boka dom via
SverigesTalare! ;)
Dagarna blir rätt långa, med tanke på att kontoret ligger 4-5 mil bort så blir det tidiga mornar och rätt sena dagar, men som tur är åker jag bil tillsammans med en jobbarkompis, där tjänar jag in nästan en timmes restid, bra bra!

Rickard har varit hemma i helgen, alltid skönt att honom hemma! Vi har spelat en massa TP på PS3 och ätit god mat och varit ute i kylan och promenerat lite. Och så har vi varit på bio! Snabba Cash blev det, och jag blev positivt överraskad! Tyckte att den var riktigt bra, spännande och snyggt filmad. Och söt huvudperson :D Tack Rickard för biomys! <3 Sedan mitt förra blogginlägg har vi varit och sett Avatar också, och det var nog en av dom vackraste filmer jag har sett. Alltså, fint gjord. Och mysig musik! Har en egen avatarplaylist på Spotify nu, den skapar drama i vardagen, hihi (klicka HÄR om ni också vill lyssna).

Förresten så gjorde Rickard en sån himla fin sak idag. Han åkte tillbaka till Norge idag nämligen, så när jag kom hem hade han redan åkt hemifrån (fast vi hann träffas en snabbis nere vid tågstationen och pussas ett par gånger innan hans tåg kom). Han sa åt mig att ett äventyr väntade hemma på min kudde. Så jag blev nyfiken såklart. Kom hem och sprang in till kudden, och där låg en liten lapp. På den stod en ledtråd till en annan lapp, och på den fanns en till ledtråd, osv.. Till slut fanns en jättestor lapp på badrumsspegeln där det stod så söta fina saker. <3 Åh, min fina man. Så där stod jag ensam och övergiven med tårar i ögonen och bara saknade honom megamycket på en gång :P

Nu är jag helt slut. Trött i kroppen och ont i huvudet. Måste dock planera någon lunch till i morgon, så jag slipper gå hungrig. Har några "nödmatlådor" i frysen, och så pigg som jag är nu så misstänker jag att det kommer att bli en av dom :P


Kram på er så länge, jag hoppas vi hörs snart igen :D


"This can't be anything like all that you've heard"

Skandal! Det är verkligen jättelängesen jag uppdaterade min stackars lilla blogg. Men nu är det dags igen. Mycket har hänt sedan sist, och jag kommer säkert inte ens ihåg hälften. Jag kör på min gamla hederliga punkuppdatering nu när det var så länge sedan!



* Julen var fin och mysig och jag hade varit snäll i år, fick många fina klappar. Sällskapet var som vanligt det bästa, för min familj är bäst! Dock saknade vi alla lilla Frida, som fortfarande befinner sig på andra sidan klotet :P

På bilden, Jesus och Abraham. (Uttalas: Schesuss och Ahbraaahaeammm.)


* Blivit raggad på av två män (inte Jesus och Abraham, höhö)! (Det är inte sånt som händer varje dag direkt.) Den ena ville bjuda mig till Dubai och ge mig guld och den andra ville ta en fika. Tack men nej tack! :D

* Åkte tillbaka till Linkan med överjordiskt mycket packning (trots att jag fick lämna lite kläder och sånt i Gävle, för att ens kunna stänga väskan, lämnade min storkamera också, buhu, så nu saknar jag den). Fick äntligen kramas med Rickard efter ungefär 3 veckor ifrån varandra.

* Nyår firade jag och Rickard tillsammans hemma i lugnan ro. Vi lagade älgfilé med kantarellsås, och det satt där det skulle! Spelade även mitt nya TP, på Playstation3, det är roligt vill jag lova! Jag lyckades även med bedriften att bränna mitt öra på locktången.. Vid tolvslaget pussades vi och kollade på lite fyrverkerier, sen gick vi och sov, för vi var trötta :P

* I måndags åkte Rickard tillbaka till Norge. Nån timme efter att han åkt fick jag ett samtal, det var en man som ville att jag skulle komma på arbetsintervju (angående en tjänst som medlemsansvarig med formgivningsuppgifter), jag blev helt paff och flummade nog till det i telefonen, men jag fick komma på intervjun ändå, hihi. På tisdagen åkte jag därför till Söderköping, och det lät spännande och bra, och jag fick jobbet! Skrev kontrakt och på torsdag (imorgon) ska jag dit och börja jobba. Antar att det blir lite introduktionsaktig till en början :) Människorna där var trevliga och det var skön stämning på kontoret, så, nu hoppas jag att det går bra där! Det enda som är "tråkigt" med det hela är att det är provosionslön, så risken finns att jag i stort sett kommer att jobba gratis till en början. Men, då är det som det är. Får ju inga pengar av Arbetsförmedlingen heller så :P Nu får jag erfarenhet och testa på någonting nytt och jag förlorar ingenting på att ge det ett försök. Kanske är jag asbra på det jag ska göra där liksom? :) Jag håller i alla fall tummarna för att jag lär mig snabbt så att det kan rulla in liite pengar i alla fall! (Om det går bra, så blir jag fast anställd efter tre månader, och då har jag 80% fast lön och 20% provision. Och den fasta delen av lönen är finfin!) Nu låter jag kanske lite nego, men, jag försöker bara intala mig själv att jag gör rätt som testar i alla fall :) Nog om den saken, jag har ett jobb och nu är det jag som ger järnet!

* Köpt 30-dagarskort till buss/tåg via internet, så det ska bli spännande och se om det fungerar som det ska imorgon bitti när jag ska inviga det! Lite rädd för såna där hypermoderna saker :P Nu är det inte många kronor kvar på kontot, men det ska nog gå ändå. Som tur är så är jag i alla fall fortfarande ungdom i Östgötatrafikens ögon, så det blev billigare än jag trott i alla fall..

* Den här dagen började med tvättid, gäsp. Tvättade ALLA mina mössar, vantar och halsdukar osv, för dom luktade byrålåda :P Men nu luktar dom smaskens istället! :D Sen har jag städat sovrummet och vardagsrummet och hallen. Kvar är nu köket och badrummet, men det får vänta till helgen. Sen är förhoppningsvis lägenhet fin lagom tills Rickard kommer hem nästa vecka :P

* Jag har lagat fem små portionspajer idag! Med tre olika smaker! Ädelost/broccoli, fetaost/soltorkad tomat samt ost/skinka. Så nu har jag matlådor för ett par dagar framöver, heja heja!

* Jag har varit duktig och lagt fram kläder till i morgon, samt nästan packat färdigt väskan, så att jag ska kunna sova så länge som möjligt i morgon :P Måste kolla busstiderna igen, men tror att jag åker härifrån strax efter 7..

Så, nu var jag nog färdig för stunden! Förlåt för att det blev så långt :P Men så kan det gå. Ni väljer ju själva om ni orkar läsa eller inte :)
Nu ska jag snart gå och diska lite, innan det blir ett jätteberg. Sen hoppas jag att jag kommer i säng tidigt ikväll, så jag vaknar utvilad inför min första dag på jobbet :)

Kram på er alla <3


En bild från skogen hemma i norr.