"Att det kommer bli en lång kall vinter"

Jag skäms nästan lite för att det var så längesedan jag uppdaterade! Kommer inte ihåg allt som har hänt sen sist, så jag tar det som är rätt nytt (jag kommer ihåg förra helgen, en liten reunion med Petra, Linnea och Lina (med bebis i magen, men det kräver ett eget inlägg! :) Återkommer med det, hoppas jag, tjata lite på mig vettja). I fredags var jag ute med jobbet och bowlade samt åt tacobuffé, det var jättekul att träffa alla utanför jobbet, även om allt kändes som vanligt :D Jag trivs så bra med mina arbetskamrater! Jag vann dessutom en bowlingomgång! Jag blev riktigt stolt, för det var bra många år sedan jag bowlade.. Nog för att jag körde studsbollstekniken med kloten, men ändå, hohoh. Vi var i alla fall ute och firade att vi har nått vårat första delmål, så, nu är vi störst i Sverige på det vi gör! Heja oss :)

I helgen har jag bara myst med Rickard och passat på att kramas så mycket jag bara har kunnat. Jag är så kär i min man så det är nästan tokigt. Han gör mig så glad. Min fina fina man. Vi har kikat på film och varit ute i slasken och promenerat. Var ute på bokrean lite också, jag köpte en överlevnadsbok till Rickard och en bok om Janis Joplin till mig själv. Ska bli intressant att läsa :) Det har varit plusgrader nästan hela helgen, så jag har nästan fått hopp om att det kommer att komma en vår. Dock ska det snöa massor i morgon och vara minus resten av veckan. Men ändå! Nångång kommer den efterlängtade våren, med sin torra asfalt och gula små tussilagosar :) Längtar!

På onsdag kommer minisyster Frida hem från Thailand! Hon kommer nog att se ut som en krispig pepparkaka :D Jag ska försöka få tag på sistaminutenbiljetter hemhem på fredag, så att jag får komma hem och träffa familjen lite. Jag har inte varit hemma sen i julas, så det är verkligen på tiden! Jag saknar mamma och pappa! Dessutom fyller storasyster år på måndagen efter, så kanske kan passa på att fira henne lite också, hihi. Håll tummarna för att det finns biljetter kvar och att jag kanske kan få sluta lite tidigare från jobbet!

Idag åkte Rickard tillbaka till Norge. Så nu är det ensamt här hemma igen. Har krypit ner i sängen nu, ska väl snart sova så jag orkar med morgondagen. Har mycket att göra på jobbet..

Grattis på namnsdagen alla Marior! (Evve, mamma, Ida, pappas Maria och en massa fler!)

Nu blev det kanske ett lite virrigt inlägg, men det blir så ibland.
Natti folket, vi hörs. Kraaaam :)

"I just want to be there when the morning light explodes"

Blir ett kortisinlägg nu, för jag måste gå och lägga mig snart..

Men det har varit en myshelg tillsammans med Rickard. Lite film. Lite god mat. Lite spel. Lite promenad. Mycket mys. Idag var vi och såg "Farsan" på bio, och den rekomenderar jag verkligen. Mycket skratt :) En film helt i min smak! Imorgon åker älskling tillbaka till norge, så det är väl bäst att jag passar på att krama honom lite nu innan han smiter.. Så nu ska jag stänga av lilla datorn och sen släpa mig till sängen. Försöka sova mycket så att jag vaknar utvilad och redo för en ny jobbvecka. Heja heja!

Kram på er gott folk, hoppas att ni har haft en mysig alla hjärtansdag. Natti.

"All hands on deck, don´t abandon the ship"

Idag har jag jobbat hemifrån. Anki hade fått feber, stackarn, och mitt busskort har gått ut, så det fick bli hemmajobb. Det har väl gått sådär. Svårt att koncentrera sig till och från. Jag har massor att göra, och så vet jag inte riktigt vart jag ska börja, så då påbörjar jag massor och så går allt jättesakta istället.. :/ Har haft ont i huvudet också, hua, känner mig inte pigg nånstans.. Hoppas på en bättre dag i morgon. Det borde inte kunna gå sämre i alla fall, för nu har jag (med hjälp av Nina) fått in lite fler nummer i systemet, så kan ringa mer imorrn, och hoppas nån nappar. Jag vill att någon av "mina" medlemmar ska få en förfrågan så jag får in en liten slant! Pliiiiiis.. Jag hatar stressen som ligger och gnager hela tiden, bristen på pengar är inte roligt. Och det värsta är att så fort jag har glömt bort det en stund, så dyker det snart upp en ny tanke. Suck.

Rickard (och hans kusin, som inte tog sig hem) kom hem i natt. Då sov jag som en stock, men jag vaknade till och fick i alla fall kramas lite innan jag sov vidare. Som tur var sov karlarna länge så jag fick jobba ifred hela förmiddagen :)

Jag läste en tråkig sak idag på Aftonbladet. (http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6578861.ab) Min bäste kapten, Phil, från Deadliest Catch har dött. :-( Han var min favvis! Men han har det nog bra där han är nu. Kanske blir han en kungskrabba som nyper sina besättningsmän i näsan :P

Efter jobbet, om man kan säga så, så gick jag och Rickard ut på en liten prommis. Det var så skönt med lite luft, även om det singlade ner lite snöflingor från himlen.. Men kall luft i lungorna och Rickards hand i min var skönt.
I afton har vi ätit tacos och inte gjort så mycket mer. Jag har gjort i ordning inför morgondagen, ordnat matlåda och lagt fram kläder och packat datorväskan (bara dator som fattas, höhö). Vi får se om Anki är piggare till imorrn eller om det blir hemmajobb imorrn med. Men jag hoppas hon mår bättre!

Nu ska jag försöka relaxa lite innan det är dags att sova igen. Kram på er!



"Always one foot on the ground"

Det har varit en trevlig helg!

I fredags så tog jag det toklungt och slappade i soffan och tittade på "På spåret", precis sånt som tjejer i min ålder gör på sina fredagskvällar ;P Tyvärr var Bo Kaspers Orkester-Bo med IGEN, hua, han är inte min favorit. Men i övrigt var det skoj. Men det var skönt att bara ta det lugnt. På lördagen så började jag dagen med att sova lagom länge och sen blev det ett par timmar i tvättstugan. Jag är förresten kär i mitt sköljmedel, det luktar sååååå gott. På kvällen åkte jag till Martina där det var dags för spelkväll och god mat :) Det var en väldigt trevlig kväll, med mycket spel och skratt och katt, hihi, stackars lille Oliver fick inte all den uppmärksamhet han ville ha, sötnosen! Tack Martina och André för en mysig kväll!

Idag har jag kikat på Melodifestivalreprisen, och jag gillade Pain of Salvation (så himla fin röst hade killen!) och Salem al Fakir bäst. Ola var också rätt bra, men jag är trött på hans Nathalie, var hon tvungen att smyga in i låten? :P Hoppades att Ekborg skulle vara bra, men låten var inte riktigt så pampig som jag hade önskat..
I övrigt har jag diskat gigantiskt diskberg idag också, så himla skönt att äntligen beta av det. (Fast jag blev inte glad när jag hittade en övergiven matlåda när jag trodde att jag var klar..) Sen har jag pratat med Lins också, det var ett tag sen, så det var trevligt att uppdatera sig lite :)

Nu ska jag försöka ta det lugnt och skönt ikväll, fast jag har lite ont i skallen, vet inte varför.. Sen ska jag göra i ordning mat och kläder inför morgondagen, sen förhoppningsvis sova många sköna timmar innan jobbveckan drar igång igen imorrn.

Jag saknar Rickard och längtar massor efter honom. Vill att han ska komma hem till mig nuuuu.. Förresten har han namnsdag idag, så grattis Ricke!

Puss på er.

"But I was just along for the ride"

Dagen har spenderats hemma. Snöstorm och varningar för att ge sig ut på vägarna var anledningen. Och det var nog tur att vi stannade hemma, för tydligen har det varit kaos runt om i länet idag. Får hoppas att det ser bättre ut imorgon.. Jag fick i alla fall in två personer till hemsidan idag, det känns bra! Har jobbat från 7 fram till alldeles nyss, så det har varit en lång dag, men nu sa huvudet stopp. Fast som vanligt så känns det som att jag har lika mycket att göra nu som när jag började i morse.. Men, egentligen vet jag att jag betar av bit för bit, men det tillkommer hela tiden nytt. Ett evighetsgöra! :D

Nu borde jag diska och laga någonting att äta. Men jag är så trött, så ska nog slötitta lite på tv en stund innan jag tar tag i mitt liv igen. Sen så hoppas jag att jag kan sova lika skönt ikväll som jag gjorde inatt..

Jag saknar Rickard skitmycket. Jag vill att han ska vara hemma och pilla mig i nacken och pussa mig i pannan. En vecka kvar. Längtar.

Kram

"No matter where you are, high above or under the stars"

Usch, jag är så fruktansvärt trött.. Det har varit en snabb dag, men ändå lång på något vis. Det gick inte så bra på jobbet, ringde och ringde men fick inget svar hos nån. Jo, en. En trevlig man med en härlig basröst visserligen. Ska återkomma till honom om två veckor. Men jag tappar suget när jag ringer och det inte ger någonting alls.. Jag VILL verkligen att det ska gå bra, att jag ska kunna ringa, få svar, och få ett JA av dom jag pratar med. Jag vill verkligen få in fler människor så att chansen ökar för mig att få lite lön snart. Jag trivs verkligen jättebra på jobbet och jag vill att det ska funka ekonomiskt.
När jag kom hem idag låg en stor fet CSN-räkning (min första) i brevlådan. Skitkul verkligen. Jag ska prata med dom och se om det går att skjuta upp den lite, men om jag fattar rätt från deras hemsida skulle man ha ansökt om sånt förra året, hur man nu ska kunna veta då hur ens inkomster ser ut det följande året? Skittråkigt i alla fall. Jag hoppas att det går att ordna. Jag vill inte känna sån satans stress över pengar som inte finns. Jag är så himla himla glad över att jag har Rickard som är så underbart fin och ställer upp för mig. Annars hade det inte funkat. Tack tack fina bästa Rickard <3 Jag SKA betala tillbaka allt och lite till så fort jag har chansen, jag hoppas du vet det.

Jag har inte orkat laga någon mat än, och tack vare det är jag astrött och grinig nu. Pengatankar och jobbtankar snurrar omkring som irriterande myggor i mitt huvud. Jag vill gå och lägga mig och vakna ut utvilad och på bättre humör imorgon!! Har bara suttit och glott hela kvällen, inte orkat nåt. En riktig deppdag.

Det är klass 1 varning här, för att det ska dra in en snöstorm inatt/imorgon. Så vi får se om vädret tillåter att vi åker till jobbet imorgon, annars blir det till att jobba hemifrån. Men klockan är ställd som vanligt. Kläderna ska plockas fram och matlåda ska göras i ordning. Ska fixa det nu så jag kan gå å lägga mig sen. Hoppas att alla jobbiga tankar pausar och låter mig sova gott.

Men jag ska säga något positivt med dagen också. Och det var telefonsamtalet med min bästa Lina. Fina fina Lina. Jag längtar så tills vi ses! <3


Kram och natti

"It must have been love"

Huamig, det är mycket att göra på jobbet just nu. Fortsätta jobba efter jag kom hem, och har precis försökt sluta. Men kommer på massa saker jag skulle behöva göra, så börjar jag igen, fast jag borde låta bli och försöka slappna av och njuta av kvällsledigheten egentligen. Nu ska jag stänga ner alla program och säga åt mig själv att vila hjärnan lite. Jag får jobba vidare (he he he) på jobbet imorrn istället. Hoppas det går bättre med ringandet imorrn än vad det gjorde idag. Dom få som svarade ville ha mail med mer info, men sen var det mest bara inget svar. Suck. Inte en enda fick jag in.. Imorgon ska det bli ändring på det, så det så! (Ska bland annat ringa upp en väldigt trevlig man som gärna ville prata med mig, men inte hade tid idag.) Men nu så, slut på jobbprat för studen.

Idag åkte Rickard tillbaka till Norge. Hatar att komma hem till en stökig (fast jag städade i helgen) och tom lägenhet. Ingen ork att göra någonting åt det idag heller. Hoppas på mer energi imorgon. Är helt trött i hjärnan ikväll.. Måndagshjärna. Ska nog hoppa i säng tidigt. Sova.. Länge.. I ensam säng :( Igårkväll/natt ville Rickard byta sida i sängen, bara för att testa, men det gick inte alls, jag låg på hans sida i panikskratt och hoppades på att han bara skojade. Till slut fick jag tillbaka min sida, fju <3 Det vart liksom obalans! Min sida är ju min för att den känns rätt :D Måste jag säga att jag älskar min nötskalle? Ok, jag älskar Rickard <3

I helgen ska jag till Martina, och jag ser verkligen fram emot det. Ska bli trevligt att träffa min lilla Skåning och spela spel och umgås lite :) Men, först tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Hoppas på snabba effektiva roliga dagar så att veckan går snabbt!

Hörs, gott folk. Natti i förskott.