Danced all night, slept all day.

Söndag söndag söndag.
Det känns INTE roligt att gå tillbaka och jobba i morgon. Men, det är bara att göra det, snart är jag inne i jobbtakten igen. Men jag räknar redan dagarna till jag slutar och får åka tillbaka till Linkan.

I helgen har jag varit i sommarstugan hos mormor och morfar där vi firade mamma igen. Vi åt god mat och hade det trevligt i "höstdemonens" sken (jag tyckte morfar sa höstdemonen när han egentligen sa augustimånen) :P Sen sov jag sött ute i lillstugan bakom dom blå gardinerna :) Nu är jag i Gävle igen, och sitter och halvsover. Ska väl snart fixa kläder inför morgondagen och se om jag kan sno ihop en matlåda också. Första gången på länge som jag känner en riktig söndagsångest, typ.. Och inte har jag tagit mig till Storvik heller.. Får se om jag kan ta mig (och mina stora väskor) dit imorgon eller i övermorgon, hoppas det!

Idag har jag i alla fall pratat med min Lina och dessutom söta lilla Nea :D Så skönt att prata med min Klumpe (och min Lill-Klumpe, hihi) och få höra lite mer om hur dom har det :) Nu måste jag verkligen posta paketet till dom, för jag råkade avslöja att jag har ett paket här till dom som jag inte har skickat än, hihi.. Latmask-Kristin. Så svårt är det väl inte att paketera in grejerna och gå till "posten"? :P
Om jag har riktig tur så kan jag träffa dom snart! Jag håller verkligen tummarna för att det går, för det vore hur fint som helst :) Men då måste jag slutat lite tidigare från jobbet en dag, och jag vet inte om det går, eftersom jag är ensam kvar där sista timmarna varje dag :S

Jag har också pratat med Evve, på skype! Hon befinner sig nu i Oxford, i sitt studentrum, iiih :) Äntligen! Så spännande är det! Och skönt att resan gick bra. På tisdag börjar hon skolan, så jag förstår om hon är pirrig :) Jag skulle också vilja ha ett litet äventyr, få se vad man kan hitta på :)

Nu sitter jag och längtar efter att Rickard ska ringa. Bebap, jag hoppas vi ses snart jag och mitt hjärta, för jag saknar honom ontimagenmycket..  BLÖH!

Hörs.

Just gonna stand there and watch me burn

Hej allihopa!

Jag har kanske inte sagt så mycket om det i bloggen, men jag har varit på Rhodos i en vecka, men nu är jag som ni kanske förstår hemma igen. Det var en alldeles underbar vecka med mamma och mina fina systrar. Läsa böcker i skuggan på stranden, snorkla och leta efter roliga fiskar i sköna havet, god mat och mycket skratt. Tack mamma för en jättemysig vecka tillsammans!
Jag behövde verkligen den där ledigheten :) Jag är ju ledig den här veckan med, men den har mest varit och kommer vara lugn och slapp. Skönt som attans.
På måndag börjar jag jobba igen, och då har jag två månader kvar att jobba här i Gävle. Sen får jag äntligen åka tillbaka till Linkan igen. Saknar Rickard, lägenheten och min vardag i Linkan.. Men tiden går rätt snabbt, så snart är jag nog där igen <3

Nu ska jag snart ta och klä på mig och sminka mig lite, sen blir det nog en sväng på stan. Ska kika lite på skor och eventuellt en jacka. Och så busskort, för jag ska snart ta mina grejer och "flytta" hem till Storvik igen, har bott hos mamma i Gävle ett par veckor nu, vilket har varit skönt. Men jag längtar lite efter en säng och mitt egna rum nu :P

Igår bjöd Evve på hejdåkalas, vilket var jättetrevligt. Fick god mat och en massa skratt där med :) Känns så konstigt att hon åker på lördag!! Men jag är så imponerad och stolt, duktiga storesyster som ger sig ut på äventyr :) Det kommer gå finfint.

Nä, nu ska jag väl ta tag i mitt liv kanske.
Vi hörs. Kraaaaam

It's Friday, I'm in love.

Hejhejhallå.

Idag fick jag ta en sen förmiddagsrast, för jag gick och mötte Rickard vid tåget vid 11. Åh, han är så fin min man. Så nu har han fått nycklar och portkod och en massa pussar å kramar :) Han skulle ta en sväng på stan, sen ska vi ses där på min lunchrast och hitta på nåt gott att äta. Sen ska jag hoppas på att resten av fredagen slinker förbi snabbt och smärtfritt utan strul, peppar peppar. Jag vill hem och ha fredagsmyyyyys! :)

Trevlig helg folket!

Fire with fire.

Idag är det torsdag. Vilket innebär att det är fredag i morgon! Och då kommer Rickard hit! :D
LÄNGTAR! Hihih, är så det pirrar till när jag tänker på att vi får kramas redan klockan 11 i morgon (jag ska smita från jobbet ett par minuter för att möta upp Ricke vid tåget, så han kan ta nyckeln hem till mamma). Det kommer däremot inte bli roligt att gå tillbaka till jobbet efter det, men, det är bara att bita ihop, för sen har vi helgen tillsammans :)

Idag efter jobbet så har jag varit på stan med Ida! Vi traskade runt i affärer, pratade om allt och lite till, fikade och hade det bra :) Jag köpte lite småplock också, det är så trevligt att ha lite slantar att spendera, även om jag försöker hålla i dom lite i alla fall :P Men hur som helst, så var det trevligt med en Ida-dejt!

Nu är det nog dags att förbereda lite inför morgondagen, lägga fram lite kläder och sånt spännande.

Kram på er gott folk. Vi hörs :)

Don't be the last one, get out in time.

Det regnar. Det har regnat sedan frukosten. Tur man har sitt paraply! Luften är i alla fall skön att andas när den är så där regnig. Det är trevligt. Får se om det fortsätter att regna hela dagen lång, eller om det tar slut någon gång..

Jag sitter på jobbet, passar på att skriva ett kort litet inlägg innan lunchrasten är slut.
Efter jobber idag ska jag umgås med Evve (och förhoppningsvis Frida!), får se vad vi hittar på. Äta något gott kanske? ;) Vi får vänta och se helt enkelt! Men trevligt ska det bli i alla fall :)

Hörs!

What´s the point?

Nu ni! Nu blir ni förvånade va? Jag med!

Ikväll är det tvättstugedags, så det blir till att springa (åka hiss) upp och ner till tvättstugan. Det är inte klart på långa vägar, men det är bara för att jag är snäll och tvättar åt hela familjen :) Sånt gör man när man är ett älsklingsbarn förstår ni!

 

Jobbet rullar på, det känns som att det börjar komma igång lite efter semestrarna, så finns liiiite mer att göra om dagarna, men tiden går ändå rätt sakta.. Räknar dagarna nu, för nu har jag nämligen två saker att se fram emot! Det första är fredag, för då kommer Rickard hit, och shit som jag har längtat efter honom! Så då får vi en helg tillsammans, och det behöver jag verkligen. Det andra jag längtar efter, är nästa fredag. För det är sista dagen innan min två veckor långa semester. Ledigheten börjar med en vecka på Rhodos med fina mamma och bästa systrarna. Det ser vi fram emot! :) Oh, just det, jag och mamma har äntligen hittat resväskor! Sweetdude.

 

Nä, nu ska jag slappa en liten stund innan jag ska ner till tvättstugan igen. Sen ska jag nog äta en liten huvudvärkstablett till efterrätt, för jag har konstigt ont i huvudet. Kram

 

 

Jag bjuder på en bild också. (Det är jag i en sked. Fint va?)

Du säger väl till om jag ska gå?

Jag fick något ryck ikväll och tog och fixade till bloggdesignen lite. Gillade aldrig riktigt den förra.. Den här känns bättre. Något höstig/vintrig kanske. Men I like it! :)

 

Imorgon är det måndag igen. Tillbaka till slitet på jobbet (även om det är VÄLDIGT lugnt just nu, men dagarna går så sakta då). Fast det kommer bli sjukt ensamt utan Evve där! Hon har jobbat sin sista dag innan tjänstledigheten nu, så nu är jag singel, solo, allena på jobbet. Raster och lunch blir ensamt, men, jag får väl stå ut :) Två veckor jobb till, sen har jag två veckors ledighet, innan jag ska jobba dom sista två månaderna. Längtar så sjukt mycket efter Linköping, Rickard och lägenheten. Nog för att det är väldigt trevligt att vara hemma med familjen och att jobba och tjäna pengar. Men jag HATAR att bo i en resväska och ha mina saker utspridda både här och där. Jag vill bara hem och sova i min egna säng och krama om min egna karl innan jag lägger mig. Jag saknar min balkong och jag saknar mitt lilla kök. Fast mest av allt så saknar jag ju fina Rickard.. Vi har tyvärr inte setts så mycket under sommaren, och det gör ont i hjärtat. Men, what to do? Bara att bita ihop och vänta och längta. För om någon månad är det som det ska igen. Då är jag tillsammans med älsklingen igen <3

 

Slänger in ett par finfina bilder från förra veckans Lars Winnerbäckkonsert (Gasklockorna Gävle) också. Ett stort tack till bästa storesyster Evve som bjussade på konsertbiljett som belöning till Månadens anställda (mig) på Evelinas Rustservice, hihih :P Lasse var jättebra som alltid. Han gör mig varm i hjärtat den där mannen. Kikade på nya DVD´n idag också, och den var bra den med! Fina fina fina Lasse, ingen är som du!

 

Nu ska jag snart bädda på soffan, sen plocka fram kläder till i morgon. Sen slå en pling till Ricke. Sen soooooooooooooooooova. Är trött.

Kram på er gott folk. Vi hörs!