"I got my friends right here beside me"

Gissa vart jag är? Hemhemma!

Hade egentligen tänkt åka imorrn, men så satt jag hemma i lägenheten och funderade lite, sen blev det panikpacking och bokning av Sista minutenbiljetter och nu är jag alltså framme i Gävle. Tåget var segt som vanligt, men jag fick sällskap hem från tågstationen av Evve och Oskar, det var snällt minann! Nu på kvällen har jag inte gjort mycket, hängt med Frida i soffan och ätit ett par juleskumtomtar :P Nu har Frida gått och lagt sig och jag ska snart göra detsamma.

Imorgon kommer mamma och hundarna hem, det ska bli trevligt att krama om dom allihopa.
Blir nog kvar här i norr till på lördag eller söndag, lite beroende på tåg och aktiviteter osv. Vi får se hur det blir helt enkelt :)

Förresten så har mitt onda i vaccinarmen spridit sig, det som förut var stort som en femma är numera stort som en normalstor rund reflex. Hårt och ömt och rött, ajaj, men, jag hoppas det går över snart..

Och så saknar jag Rickard, som vanligt. Längtar tills vi ses <3 Och så saknar jag Linnea också, min fina gotlands-Linnea. Sms:ade lite på tåget, och då blev jag ännu mera saknig! Jag hoppas vi kan ses snart, när jag ska ta min stockholmsturné.. Då hoppas jag att jag ska lyckas matcha in det så bra att jag kan träffa alla mina fina flickor som håller hus där! Linnea, Lins och Petra <3 Saknar er alla!



Puss å kram å natti

"Jag är sen, jag är sen, jag är sen, tänk om jag hade åtta ben!"

Jag kom på en sak, lite spontant.. :P

Jag har i hela min uppväxt (fram till för ett par år sedan) trott att Alice in Wonderland, alltså Alice i Underlandet, betydde att Alice var i ett land under, alltså, ett "underland" (för hon kröp ju ner i ett kaninhål?), hehe, inte liksom som att det var ett land av under/mirakel/sagor. Om ni förstår vad jag menar? He he he. Lite roligt tycker jag :D

"You sit and wait for my precious heart to break"

Igårkväll så hade jag lite tråkigt i min ensamhet, så jag spelade in en liten rundtur i lägenheten. Ett litet hemmahos-reportage på 2-3 minuter. Minns att jag gjorde det i lägenheten i Visby, men trooor inte att jag har visat er runt här. Och om jag har det, så får ni väl helt enkelt se det igen :P

 

På svininfluensavaccinssfronten är det ungefär som sist, lite röd på armen, rätt varm kring nålhålet och numera också en hård öm punkt under skinnet. Men det är sånt jag kan leva med :P Hoppas att det ömma försvinner snart, men det tror jag nog..

 

Idag ska jag äta pepparkaka och dricka julmust! Åh, som jag har längtat efter julmust.. Mmmmums!

 

 

Hörs senare, gott folk!


"Must be the reason why I'm king of my castle"

ÅH PUST! Nu är jag helt och hållet färdigstädad! Disken är borta, allt skräp slängt, sakert sorterade och ordning och reda överallt. Nu har jag precis skurat golven och just slagit mig ner i soffan. Var precis iväg och handlade en sväng också.. Hade dålig fantasi så min lördagsmiddag kommer att bestå av varma mackor :P Nu har jag förresten plockat fram det lilla julpyntet jag har också, känns mysigt :)

Nu önskar jag att alla kunde få se min lägenhet! För så städat som det är nu, önskar jag att det alltid kunde vara.. :P Nu borde jag verkligen kunna sova gott inatt *hålla tummarna*

Det här innebär nog att jag kan ta en av mina öl nu, för att fira att jag äntligen tog tag i kaoslägenheten ;) Fast först måste jag nog slappa ett par minuter..

Kram!

Så här såg jag ut häromdagen när jag var ute på höstpromenad.
(Fast det borde ha varit vinterpromenad..)

"Hopplalahopphopp, hopplalahopphopp, Froste är så glad"

Hade svårt att somna inatt med! INTE roligt. Men jag somnade till slut, så därför passade jag på att sova länge idag :P Är fortfarande öm i armen, känns som träningsvärk, fast väldigt koncentrerat kring själva nålhålet. I övrigt är jag pigg! Fast jag har ont i tandköttet, för en av mina visdomständer är på väg uppåt igen, grr, inte skönt, hoppas den ger upp och stannar där den är :D

Nu ska jag försöka storstäda lägenheten, har försökt med det hela veckan iofs, men, idag känner jag mig rätt laddad, så jag hoppas att det håller i sig.. Har just sorterat en stor pappershög och stoppat in papprena i dess pärmar, skönt! Lyssnar på julmusik, det är mysigt, hihi. Inte för att jag egentligen har varken vinter- eller julkänslor än.. Men, man kan ju försöka tvinga fram det lite ;) Ska i alla fall julpynta idag också, och om jag blir färdig med städningen så ska jag fira med att dricka årets (säsongens) första julmust! Läääängtar :D

Jag önskar att "Snögubben Froste" fanns på Spotify! Tyvärr finns bara den engelska versionen, och den är inte alls lika svängig som den svenska ;)

Kram

"I'm an angel bored like hell"

Ungefär 8 timmar sedan sprutan. Är lite mer öm kring nålhålet (höhöh) och känner mig lite småfrusen. Men annars är det bra med mig. Jag kan prata och jag går fortfarande åt rätt håll ;)

Nu sitter jag i soffan under en filt och med en massa tända ljus och väntar på att tiden ska gå så att Idol kan börja snart.. :) Sen blir det kanske film, om jag orkar! Förresten så saknar jag Rickard ganska mycket ikväll..

Later dudes.

"Från kylan in i värmen"

Nu är jag äntligen hemkommen från mitt svininfluensavaccinäventyr! Oj, långt ord :P Klockan 10.00 skulle vaccineringen av allmänheten börja, klockan 10.02 var jag framme vid stället. Jag var inte ensam där, om man säger så. Det var flera hundra meter kö, men det var ju bara att bita ihop och ställa sig längst bak. Solen sken i alla fall! Efter ungefär 1 ½ timme i kön så fick jag äntligen komma in i värmen, och tur var väl det, för jag höll på att frysa ihjäl där ute, buhu.. Fick fylla i ett papper och vänta på en ledig vaccineringstant, det tog nån minut, ännu snabbare att få sprutan. Jag är inte spruträdd, men blev lite skraj när jag såg berget av sprutor, så jag kikade bort när det blev dags att sticka mig i armen, och helt plötsligt sa damen att det var klart, jag kände alltså ingenting, inte ens självaste sticket! Skönt :D Gick och handlade direkt efteråt, och nu är jag hemma. Redo för biverkningar :D Hoppas dock att jag slipper dom, men, lika bra att förbereda sig.. Har köpt hem mat så jag överlever helgen om jag går och blir jätteklen :P

Nu ska jag fixa något att äta, lunchhungrig! Hörs :) Kram

"If I had eyes in the back of my head, I would have told you that you looked good as I walked away"

Ännu en dag som har gått riktigt snabbt. Hade svårt att sova i natt, så var jääättetrött när jag vaknade imorse, blev nog inte många timmars sömn. Jag uppskattar inte sömnsvårigheter! Jobbigt att ligga och vrida och vända sig och inte kunna somna normalt, och ändå är man för trött för att göra något annat.. Men, jag hoppas att jag ska somna lättare ikväll :) Idag har jag varit ute på promenad, med min kamera! Det var verkligen längesedan den fick följa med! Men inte så jättekul att vara ute och fota själv egentligen, men, idag så fick det fungera ändå :P Slänger in ett par bilder så får ni se hur det ser ut i Linkan så här års, höstigt! Idag kikade solen fram dessutom, det var trevligt :)

Imorgon ska jag antagligen ta svinflunsavaccin! För då börjar dom nämligen vaccinera allmänheten, och jag hör väl dit :P Ska försöka ta mig dit rätt tidigt i alla fall, men misstänker att det kommer att bli låååånga köer! Dom har tydligen bara två vaccineringsställen i hela Linköping, och det är väl många som vill ha sprutan, men, mitt mål är att kämpa så jag får ta den imorrn i alla fall, hihi.. Wish me luck! :D

Kanske ska se nån film ikväll? Känner mig lite uttråkad för tillfället..
Hoppas att allt är bra mer er gott folk, vi hörs! Kraaaaaaaaaaam










"A winter moment reminds me of you"

Oj, dagen har gått snabbt! Det kan nog vara för att jag har varit ute på äventyr idag. Fick nämligen en liten lön idag (för en veckas arbete), så jag åkte ner på stan för att shoppa lite. Passade på att köpa "braatthasmink" på Cubus, för dom hade 15% rabatt där på allt sånt, praktiskt! Sen ringde Martina och frågade om jag ville gå på stan med henne, och eftersom jag redan var på stan så var det en bra idé tyckte jag :) Så vi babblade på och traskade runt lite, tog en sväng till IKEA också, där jag passade på att köpa värmeljus, höhö, det går ju åt ni i dessa mörka tider! Jag tog även en sväng förbi Systembolaget, hade tänkt unnat mig en öl eller två när lägenheten är färdigstädad.. Det var en trevlig dag med fina Martina i alla fall :) Åkte hem efter någon timme.. Nu har jag ätit mat och börjat städa lite mera. Hade tänkt bli färdig med storstädningen idag, men det gick ju sådär :P Får ta det imorrn istället, jag har väl ingen brådis direkt.. Dock är jag lite småsugen på mina öl ;)

En annan rolig sak! Jag har fått en till grej publicerad på Alex Schulmans blogg! Han ville ha förslag på ny header till sin blogg, och jag hade lite tråkigt häromdagen, så jag gjorde en header (en töntrolig och inte så seriös) och skickade till honom. Idag hade han valt 10 av dom över 100 förslagen han fått in och lagt in dom på sin blogg, så ska läsarna rösta. Dock går det inte så bra för min, hahaha! Fast läser man kommentarerna till det inlägget så ser man i alla fall att några har fattat att det är humor i min ;)
Ta en kik
här vettja! Mitt bidrad är nr 6 :P

Nu ska jag kanske småstäda vidare, tills Greys börjar. Då ska jag kanske äta en pepparkaka. Mums. Kram!

"So tell me when you hear my heart stop.."

Lykke Li - Possibility

 

Kom på att jag ville dela med mig av den här himla superfina låten som var med i New Moon. Den passade så perfekt in i filmen! Å Lykke Li har så härlig röst. Fin fin låt med andra ord! Lyssna vetja!

 

Kom på att jag glömt att berätta något "spännande" som hände förra veckan. När jag var på väg hem från jobbet, så stod jag och väntade på min buss nere vid Resecentrum, då kom det fram en man med väst och pengainsamlingsbössa och frågade om jag hade 5 kr att skänka till poliovaccin. Jag visste inte om jag hade någon femkrona, så jag sa att jag skulle kolla efter, gick till bänken vid busshållsplatsen för att rota igenom väskan efter plånboken, så följde mannen efter mig, och typ kollade rätt ner i min plusk, där det inte fanns någon femkrona, men en tjugolapp, och jag visste ju att han hade sett det, så nära som han stod och glodde, och då fick jag så dåligt samvete, så jag fick skänka hela tjugolappen (inte så mycket i andras öron, men tänk på att jag inte har haft en inkomst på många många månader). Han blev i alla fall jätteglad och sa att jag just hade gett 4 barn vaccin mot polio. Så, varsågod barnen! :D Tror nog att den där tekniken med att titta ner i plånisen var väl uttänkt från mannens sida :P

 

Nu är jag nyduschad och ska nog sova snart tror jag, hade tänkt se en film, men, orkar nog inte.. GÄSP.

 


"You'll learn to hate me, but still call me baby "

Lite typiskt att när jag väl bestämmer mig för att uppdatera min stackars övergivna blogg, då går det inte att logga in på blogg.se! Skandal! :P Men nu så verkar det funka!

En hel del har hänt sedan sist.. Ska försökta nämna det mesta utan att bli för tjatig. Jag åkte som sagt hem förra helgen, för att fira min examen. Det var en jättemysig helg tillsammans med familjen!
Vi åt god mat och bara hade det bra. Jag fick en massa fina presenter också! En symaskin, en vattenpipa med tillbehör, trisslotter (med vinst!) samt en fin silverkedja och en jättesöt guldberlock, en sån man kan stoppa bilder i. Tack snälla fina familjen! Kommer att minnas den dagen länge.. Det var jätteskönt att åka hemhem och umgås med bästa familjen i världen <3

Fick tråkiga besked innan den helgen också, en av kunderna på stället jag har jobbat på hade helt och hållet missberäknat antalet timmar vi skulle jobba åt dom, så, mitt kontrakt förlängdes inte.. Jobbade min sista dag nu i fredags, och i ärlighetens namn kommer jag inte att sakna arbetsuppgifterna särskilt mycket, men däremot tjejerna vid mitt bord! Så söta och fina! Det var dom som gjorde jobbet roligt :) Hoppas att vi kan sno ihop en liten återträff snart! :) Så, hur som helst. Nu är jag arbetssökande igen. Jippie? Ska traska iväg till Arbetsförmedlingen nästa vecka, den här veckan ska jag försöka skapa ordning och reda i lägenheten samt ägna lite tid åt mig själv. Jag behöver andas lite i lugnan ro. Pust.

På Rickardfronten är allt bra i alla fall, han överlevde operationen och allt har läkt perfekt, så nu är han redan tillbaka på sitt jobb. Så nu är lägenheten tyst och ensam igen.. Men huvudsaken är att mitt hjärta mår bra. Nu när han är lagad och allt. Hihi. I helgen var vi och såg “New Moon” på bio. ÅH! Underbara film. Eller, mest underbara böcker, filmerna är inte riiiiktigt lika bra, men, ändå. Det kom tårar mer än gång om jag säger så :P Musiken i filmen är verkligen klockren!
Rickard tyckde den var lite långtråkigt, jag blev helt chockad när den slutade, ville att den skulle vara minst dubbelt så lång! :D

Idag har jag gjort en massa tråkigt. Började dagen med att tvätta, tvättade ALLT i tvättkorgen! Till och med det där tråkiga som alltid brukar ligga kvar i botten för att man inte orkar ta med det :P Tvättade till och med min extravinterjacka, ifall den kommer att användas i år :) Sen rensade jag bland en massa papper, nu ska dom bara in i en pärm, sen är det ordning och reda! Jag har bytt elhandelsbolag, eller, jag måste nog ringa och dubbelkolla imorrn så att allt blev rätt, tror nämligen att det blev fel (både på gamla och nya stället), men, då ordnar jag det imorrn! No more tillsvidarepris för mig! :P
Jag ringde också och pratade med Bredbandsbolaget, för att fråga varför vårat internet (och därmed också telefonen) kopplas bort lite då och då (ofta på sista tiden). Fick prata med en trevlig norrländsktalande man som försökte hjälpa mig med omstarter och jag vet inte allt, men det var inget han kunde lösa därifrån, så dom skulle skicka hem ett nytt “modem” till oss så skulle det förhoppningsvis fungera bättre sen. Trevlig var han i alla fall!
Sen har jag också ringt banken och sagt upp mitt Maestrokort, vilket jag trodde jag hade gjort, men tydligen inte, men, nu är det ordnat i alla fall.
Jag har också diskat ungefär 3/4 av mitt gigantiska diskberg.. Resten tar jag imorrn, för nu är jag äckligt skrynklig om fingrarna! Så, har inte varit helt oaktiv idag, bra bra!

Nu är jag helt slut i huvudet, trött och frusen. Hoppas det bara är något tillfälligt! Blir nog bättre efter lite sömn skulle jag tro..




Förresten, den 11:e december skulle jag och Rickard på Winnerbäck-konsert här i stan, men nu visar det sig att
den nedrans karln jobbar och kan inte ta ledigt.. Så, nu undrar jag om någon av mina trevliga söta fina underbara vänner/bloggläsare har lust att hänga med mig på konsert då? *blink, blink*

Ne, nu ska jag dricka vatten och sen andas. Och fortsätta lyssna vidare på filmmusiken till “New Moon”, för den är verkligen hur bra som helst! Jättemysigt till ett par tända ljus.. <3

Later, dudes.

"I'm staring out into the night"

Nu är jag hemma efter en lång dag på jobbet! Eller, har varit hemma i lite över en timme, men i alla fall. Hela veckan har gått jättesegt, dåligt sålt och lite energi. Vet inte om jag sagt vad jag säljer? Säljer i alla fall åt två företag, säger inte vilka, men två välkända företag, ett inom telefoni och ett inom elhandel. Idag sålde jag min första elgrej! Jippie och grattis till mig! Det var skönt att äntligen få det gjort, för det har varit väldigt svårtsålt.. Dock har jag fått mycket beröm av coacherna, dom säger att jag har jättebra telefonröst och att jag bara måste träna på att bli mer trevligt aggressiv :P Kunde jag bli det så trodde dom att jag kunde bli en toppensäljare, hihi :D Så nu hoppas jag att jag ska sälja ordentligt snart! (Har iofs bara en veckas kontrakt kvar, men jag hoppas verkligen att jag får förlängt, trivs bra där, även om själva jobbet inte är det ultimata, men trevlig stämning och toppenbra jobbarkompisar.) Håll tummarna för mig!
I morgon skulle jag egentligen sluta vid lunch, men pratade med min chef och det blev så bra så att jag fick ledigt hela dagen istället, så då kunde jag ta ett tidigare tåg hemhem! Åker härifrån stan 11 och är framme i Gävle kring 15-tiden. Härliga tider!

Saknar fina familjen, men snaaaaart är jag hemma hos dom igen! Ska bli trevligt att fira min examen, äntligen, hihi. Får börja fredagskvällen med att vara hundvakt och dom bästa voffarna i världen, Nalle och Egon <3 Mys! På lördagen blir det kalas, och det ska bli riktigt trevligt minsann! Sen får vi se om jag får tag på en tågbiljett till söndagen eller om jag måste åka aptidigt på måndagen.. Det är sånt som visar sig!

Nu ska jag pyssla lite här hemma, sen packa klart min väska och lägga min iPod på laddning, sen blir det till att sova så att jag orkar gå upp i morgon..

Kram och godnatt i förskott!

"Det har vart en lång dag.."

Ojoj! Jag är tidig idag. Sitter redan på jobbet och jag börjar inte förns om 35 minuter egentligen, så passar på att skriva lite i den stackars lilla bloggen!

Jag har sålt två grejer sammanlagt nu! Inte direkt högsta tempot på mig, men jag hoppas att det släpper snart, annars blir jag nog inte långvarig här, tyvärr.. Det är i alla fall en jättebra arbetsplats med trevliga arbetskamrater, så hoppas att jag säljer bättre så att dagarna blir ännu lite roligare! Om man inte säljer något så går dagarna sååå långsamt här. Men jag tackar i alla fall för kunder som är trevliga även om dom säger nej. :)

På fredag åker jag hemhem (om jag får tag på sistaminutenbiljett) sen på lördag blir det examensfest för mig :) Det ska bli mysigt att träffa familjen! <3 Saknar dom!

Å förresten, nu är Rickard äntligen opererad, så snart är min vanliga spralliga man tillbaka, wiiie!

Ha en bra dag alla! Kram kram kram


"Tystnad, tunnel, avfart.."

Ojoj, dålig på att uppdatera, igen!

Men det är fullt upp, jag säger som pappa, att jag jobbar dygnet runt alla dagar ;) Känns nästan så i alla fall! Åker hemifrån 13.30 och kommer hem strax innan 22 (förutom på fredagar, då jag jobbar som vanligt folk ungefär). Så det blir långa dagar, orkar inte göra så mycket varken före eller efter jobbet.. Men, det är som det är. Det är i alla fall kul att ha något att göra om dagarna! Jobbet är roligt, men svårt. Förstår inte hur man ska få plats med allt i skallen! Jag har inte sålt någonting än, men dom verkar i alla fall snälla och förstående, och jag är imponerad över hur pass seriösa dom är! Det trodde man inte om Telemarketingföretag, efter allt skit man har hört.. Så nu hoppas jag att jag ska komma igång med säljandet, så att dagarna blir roligare! Jobbarkompisarna är jättetrevliga och coacherna är skitbra. Ska berätta lite mer om det någongång när jag kan slå mig ner i lugnan ro :)

Nu är det mindre än en vecka kvar till Rickards operation, och jag längtar!

Nu ska jag snart packa ner middagen i väskan och göra mig i ordning för ännu en hård arbetsdag :)
Ha en bra dag gott folk!

Kram