"Jag vill bara ta din hand"

Nu är jag lite upprörd! Har inte fått nåt svar angående mitt exjobb! Skulle ju få det i veckan, och jag tror nog att läraren i fråga har gått hem för dagen nu :( Åååhå, inte snällt! Får skicka iväg ett litet mail i helgen och berätta att jag snart får magsår av att vänta.. Ska det vara såå svårt att säga om det är godkänt eller inte?!

Idag har jag städat lite här hemma, eller, inte så lite, mer än vanligt. (Orkade dock inte diska det lilla berget, som för en gång skull är litet, på riktigt). Ville göra det fint tills Rickard kommer hem, vilket han gör om typ en timme.. Lite till kanske. Konstigt att få hem honom på en fredag! Men det går det med :) Ska bli skönt att kramas lite med mitt hjärta <3 Fast jag önskar att jag var i sommarstugan nu, med systrarna och mamman och mormor och morfar. Jag saknar sommarstugan och hela familjen så klart, och är väldigt avundsjuk på dom, jag vill också vara med!! Buhu, men jag hoppas dom får en riktigt toppenhelg :) Snart träffas vi i alla fall!

Hejhopp, hörs. Ha en fin helg. Kram

"We won't stay trapped on this dancefloor where everyone's just sitting down"

Jaha, här sitter jag och är lite besviken. Igår lovade vädret regn och åska hela dagen idag. Men nejnej, här är halva himlen blå och solen skiner. Jag som hade räknat med en riktig mysdag inne med film och så! Typiskt ;) Iofs ser det mulet ut delvis, så, det regniga kanske kommer tillbaka sen? :)

Inget mail än. Väntar fortfarande. Uppdaterar och väntar, sen uppdaterar jag igen. Suck.

Jag skulle vilja göra en ny design till min blogg, men så fort jag börjar så tröttnar jag, så, det lär nog dröja ett tag misstänker jag :P Men viljan finns där i alla fall, hähä.. Något lite somrigare vore ju inte helt fel..

Nä, nu vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Kanske titta på nåt avsnitt Naruto (jag har "lovat" Rickard att titta på det, det är en mangaserie som han är väldigt förtjust i, så ska väl ge det en chans jag med..). Imorrn kommer i alla fall mitt hjärta hem (tror jag, det var väl fredag det var sagt? Hm, nu blev jag förvirrad..). Jag har längtat massor! Blir en kort helg, men jag hoppas vi ska hinna hitta på nåt skoj ändå :)

By the way, det är Deporteesparty hos mig förresten, dom går på repeat nästan hela tiden. Nya skivan får tummen upp (och det "gamla" är finfint det med)!
Later dudes. Kram!

"Ingen glittrar som dig Stockholm"

Nu är tvätten klar! 3 maskiner färdiga och torra (förutom det som inte tumlas, det hänger i lägenheten på torkning, onödigt att använda ett stort torkrum när det ändå inte är bråttom), strax under två timmar tog det från start till mål, inte illa, jag gillar våran tvättstuga!

Nu har jag hunnit pyssla lite också, den som ska få pysslet får se det inom ett par dagar :) Kul med pyssel! Jag vill pyssla meeeeeraaaa.. Mindre roligt att pyssla själv, så, Martina, nu är det du som tar och flyttar till Linkan snart så jag har en pysselkompis nära till hands! :)

Hur som helst, jag ska snart diska, hoppas jag, jag försöker förbereda mig mentalt, och det är lättare sagt än gjort. Jag HATAR att diska. Usch. I alla fall, jag måste ha hög musik på när jag diskar, så går det lite lättare, och nu sitter jag och försöker göra en "disklåtlista" i Spotify, det är dock så svårt att komma på nya saker själv. Så om någon har nån bra pepplåt med lite fart i, så säg till mig nuuuu! :D

Kram

"I need a direction, man, won't you guide me"

Idag blåser det riktigt ordentligt ute! Susar och visslar runt husknuten. Jag vill inte gååå uuuut! :P "Bara" 15 grader ute idag också, nästan 10 grader mindre än igår! Då var det minsann 23 :P

Klockan 11 börjar min tvättid, så då är jag fast där i ett par timmar. Sen ska jag nog försöka diska, innan det medelstora berget blir riktigt stort.. Under tiden ska jag fortsätta att klicka på uppdateraknappen i mailprogrammet, för att se om det händer något där.

Nä, nu ska jag klä på mig lite så jag törs smita ner till tvättstugan sen, gääääääsp. Kram!

"Håll mig hårt för jag skakar av alla denna meningslöshet jag förstår bara det som är vårt"

Inget svar än angående exjobbet! Åååh, det är jobbigt att vänta, hoppas jag får svar imorgon istället.. Veckan har ju ett par dagar kvar, så, bara att vänta.. Igen. Snälla den som bestämmer, ge mig godkänt!

Nu öser regnet ner utanför fönstrena! För ungefär en och en halv timme sedan sken solen och det var riktigt hett ute, sen blev det grått och kvavt, och sen kom regnet. Så mysigt att höra regnet mot fönstret, skönt att vara inne då :) Hoppas det fortsätter hela natten, då kommer jag nog sova gott :) Förresten, imorse vaknade jag av att en nedrans grävmaskin var utanför sovrumsfönstret, grr, klockan 7! Jag som skulle ha sovmorgon! Och imorrn har jag tvättid, så blir ingen sovmorgon då heller antar jag. BUHU.

Idag har jag ätit jordgubbar, dom var goda och söta och röda och fina. Somrigt med jordgubbar, man kanske ska önska sig en jordgubbstårta (självklart med gelé, pappa!) i födelsedagspresent? :P Det är faktiskt bara 3 veckor kvar till jag fyller år, shiet, tiden har gått fort! Måste verkligen skriva en önskelista snart :)

Jag saknar Rickard. Fast han åkte igår. Men jag hoppas vi ses snaaaart.. Eventuellt har vi spännande planer för helgen! Får se hur det blir, jag håller er uppdaterade :)

Nu ska jag kolla vidare på Top Chef, kraaaam!

"Wherever I lay my head tonight"

Nu sitter jag och lyssnar på Deportees nya skiva. Och hittills har alla låtar varit bra! YES! Jag älskar när man lyssnar på en skiva som känns bra på en gång. Nu har jag väl iofs hälften kvar, men, ändå.. :) I like that sound!

Idag åkte Rickard tillbaka till Norge, och som vanligt hatar jag hejdådagarna, dom blir som en enda lång dimma. En väntan på nåt man inte vill ska komma. Usch. Men innan han åkte så hann vi i alla fall ansöka om pass till Rickard, bra bra! Får se om det kanske kan bli någon resa under året, det vore skitskoj! Sen lagade jag en god ädelost- och broccolipaj också. Mums. Men utöver det var det mest desperata kramar och väntan.. Men, jag älskar min fina karl och längtar redan massor tills nästa gång vi ses.. <3

Jag uppdaterar fortfarande mitt mailprogram ett par gånger i timmen, bara hoppas att jag får svar snart, jag vill veta om jag blir godkänd eller inte! Jag vet att jag tjatar, men jag får nästan magsår av att inte veta. Vill bara bli klar, så ge mig ett svaaaaar! Blir jag inte godkänd vill jag veta NU vad jag ska ändra på.. Jag vet ju att jag inte kommer få svar nu, mitt i natten, men, sitter ändå och uppdaterar.. GRR!

Ikväll har jag pratat med en fin vän på msn. En av dom jag saknar. Du vet vem du är och jag tänker på dig! <3

Jag funderar på sovmorgon i morgon. Eller i alla fall att inte sälla klockan på ringning, så jag får sova ut. Det vore skönt. Gör ju ändå inget annat än att vänta om dagarna. Fast har iofs en lång lista på sånt jag kan fördriva tiden med, fönsterputsning bland annat, kul, eller kanske tejpa upp min nya fina "ingen reklam tack"-skylt? Fast jag vill hellre ta med kameran ut på en sväng! Det är verkligen sommargrönt ute nu, så finfinfiiint! Får se vad jag hittar på. Håller er uppdaterade antar jag :)

Nä, nu är jag trött, funderar på att gå å lägga mig nu. Men Rickard kanske ringer när han är framme i Oslo, så, kanske måste hålla mig vaken ett tag till :)

Men hej så länge, vi hörs! Kram


"And I'd give up forever to touch you, cause I know that you feel me somehow"

Här sitter jag och är urtrött! Känns som att det är mitt i natten nästan. Wierd. Idag har jag och Rickard roat oss med att ta en sväng till Tornby, Rickard skulle nämligen köpa en mus och nåt grejs till sitt PS3, så han kan pricka ännu bättre. När vi kom hem hade vi tvättstugan så blev ett par rundor upp och ner. Förrsten hade någon satt upp en arg lapp på tvättstugedörrn! Jag glömde dock kameran, men om den är kvar där imorrn ska jag ta ett kort. Det handlade om skitig tvättstuga och vräkning bland annat.. ;) Sen till något mindre roligt, jag tror att min granne har dött. Min dörr-i-dörrgranne. Idag mötte vi en massa folk i trappen som bar ut saker från hans lägenhet, men såg inte till honom, men, tänkte att han höll på att flytta, det börjar nu närma sig slutet av månaden och därför också flyttid osv.. Men, senare såg vi en annan lapp nere vid entrén, där någon tackade alla för dom fina blommorna på ****´s begravning. Och så heter min granne! Så, ja, då verkar det ju lite läskigt.. Såg honom jättenyligen, men ändå har dom redan haft begravning?! Huamig. Jag hänger inte med, men, det är lite tråkigt om det är som jag tror.. Så vila i frid lilla grannen, du var den bästa av dom alla (inga skällande hundar eller dunkadunka)..

Nu till något roligare. Vi har grillat på våran hippa elgrill ikväll igen. Det blev grillspett och färskpotatis. MUMS! Riktigt gott.. Nu är jag mätt och belåten :) Rickard sitter och spelar Call of duty och jag sitter och tittar på, typ. Är så himla trött. Får se om det händer nåt mer ikväll eller om jag går å lägger mig. Rickard kommer nog sitta fastklistrad vid tv´n känns det som, hehe..

Imorrn ska det tydligen bli regn och åska, får se vad vi hittar på, finns många önskemål från Rickards sida.. Det visar sig! Men nu orkar jag inte skriva mer, så, kraaaaaaam!

"Squeaky swings and tall grass"

Inget mail än. Då blir det nog inget idag heller. För på min tid så slutade lärarna klockan 17. Buhuhuaaa.. Hoppas hoppas hoppas att jag får svar imorgon! Jag dör om jag inte får veta snart!

Jag tog en sväng till stan i alla fall. Spenderade slanten jag fick av min mor i helgen, kändes så skönt att köpa något till mig själv! Har inte gjort det på ett bra tag, med tanke på min pengasituation. Jag fick i alla fall med mig en "kort" stickad tröja, jätteskön och fin, en ny mascara och nya rakblad, lyxade mig och tog den dyra sorten ;) Tack världens bästa mamma! Det var riktigt varmt och skönt ute idag i alla fall! 17 grader nu, härligt. Hoppas det håller i sig i ett par dagar, även om molnen på himlen just nu säger något annat..

Jag ska nog snart diska, innan det blir ett stort berg, men först ska jag slappa lite i soffan och hoppas att det är nåt skoj på tv..

Vill att Rickard ska komma hem nuuu... <3

"Gud, uppfinn nåt nytt, som gör det lätt att hålla ut, nåt för dom som väntar"

Goddagens!

Idag känner jag mig utvilad, sov många timmar, utan att ställa väckarklockan, skönt! Fick spendera morgonen med att laga persiennen i sovrummet som gick sönder igårkväll, grrr, en snöre lossnade, så persiennen såg ut som en solfjäder, inte trevligt :P Men efter ett par svordommar, lite silvertejp och en massa pill så är det numera lagad! 1-0 till Kristin :)

Har just slängt i mig frukost, så nu är jag mätt och belåten. Förresten verkar det som att byggubbarna börjar bli färdiga här ute på gården! Dom rullar ut gräs nu, så, då borde det närma sig sitt slut. Ska bli trevligt och se hur det blir! Fast jag tror inte att jag får något nytt träd.. :(

Jag sitter inloggad i skolans mailprogram och uppdaterar typ hela tiden. Jag vill ha ett svar. Eftersom det är röd dag på torsdag, så jobbar lärarna säkert inte på fredag heller, så har jag inte fått svar imorgon, så kommer jag ju få vänta jättelänge.. Men vill ju inte vara tjatig heller, så jag antar att det bara är att vänta. Men det är så plågsamt..  Nervöst varje gång jag klickar på uppdatera. Jag vill veta om jag är klar eller inte! För om jag inte är det vill jag ju kunna jobba vidare så att jag faktiskt blir klar nångång.. Huamig, jobbigt.. Ska försöka att inte tänka på det så mycket, men det är lättare sagt än gjort..

Ikväll/inatt (vet inte när än..) kommer i alla fall Rickard hem! Som jag längtaaaaar! Hoppas att det inte blir så jättesent.. Ser fram emot kramar och mys :) Ska försöka hitta på något skoj idag så att dagen går snabbt! Kanske tar en sväng ner på stan eller nåt.. Diska och plocka i ordning lite ska jag göra också, men det går nog rätt snabbt idag. Sen måste jag förbi Ica också och köpa mjölk. Så jag ska nog kunna hålla mig sysselsatt ett tag i alla fall. Sen måste jag ju klicka på "uppdatera" också ;P

Ha en bra dag gott folk! Kram

"I´m not your baby no more"

Oh, kom på en sak!

Laddade upp min "mobilanimation" på Youtube idag, så att jag har den nära till hands om jag behöver den nångång :P Laddade upp den i min gamla blogg för lääänge sedan, men jag tänkte att den ska få vara med här med. Det är lite dålig kvalitét på själva filmen, men, det får duga ändå! Från maj 07 är den i alla fall, bara så att ni vet. Enjoy ;)



(Modellen är gjord i Rhinoceros och animationen i Maya)

"Ring doktorn och skicka nån, för jag har babylonsjukan"

Nu är helgen slut och veckan började med en regnig och kall måndag, brr..
Lins åkte hem idag på förmiddagen, blev lite ensamt här hemma! Men vi har haft en jätterolig helg tillsammans! Har varit ut på stan och tittat på galna studenter, gått i solen, tittat på ESC och druckit cider, ätit goda grillade älgköttbullar, kollat på film, spelat spel och skrattat och haft det bra! Så kul att träffa min lilla Lins, hoppas vi ses snart igen :)

Nu ligger jag och är helt trött på soffan. Jag skickade in mitt examensarbete (kompletteringarna) igår, så jag är jättenervös nu, sitter och hoppas att jag ska få ett mail snart. Hoppas så klart att det blir godkänt, men om det inte blir det vill jag veta vad jag ska ändra, så att jag kan bli färdig någon gång! Men OM jag blir godkänd nu, vilket jag verkligen hoppas, för jag känner mig liksom nöjd nu, och färdig, då blir jag ÖVERLYCKLIG! Men, jag vågar inte hoppas på något än.. Det är som det är, men jag vill så gärna ha ett G.. Hoppas att jag får svar i veckan, men lärarna har väl fullt upp, så risken finns att jag får vänta ett tag.. PUST!!

I morgon kommer Rickard hem, och det ser jag verkligen fram emot! Jag vill krypa in i en av hans kramar och bara somna där.. Känner mig så trygg och lugn i Rickards famn. Dessutom är jag pussnödig också! Så kom hem nu Ricke! :)

Nä, nu ska jag väl försöka få tiden att gå lite snabbare.. Tjipp!

"And I will give to you summer wine"

Då är äntligen fredagen här! Sitter och läser igenom rapporten nu, fixar trixar, tar bort och lägger till, utvecklar och invecklar :P Det verkar vara lite mer jobb än jag hade räknat med, men, jag hoppas jag hinner klart idag i alla fall..

Lins kommer inte förns typ 18.30, men innan dess ska jag plocka med det sista här hemma, slänga ett sopberg (bland annat en stor otymplig kartong som bara flyttas runt i lägenheten, nu ska den dööö!), panta en massa flaskor, gå och handla och göra mig i ordning. Sen ska jag ju hinna ner till tågstationen i tid också :) Så blir inte plugg heeela dagen, men i stort sett hela dagen i alla fall. Ska göra mitt absolut bästa för att bli färdig. Skulle kännas fint om jag blev klar, så jag kan slappna av och njuta av helgen! Fast som jag skrev igår så skickar jag inte in den idag även om jag blir klar, den måste få vila en dag eller två först.

Och förresten, jag är så glad att vi köpte en skrivare föru! Jag älskar den lite. Den underlättar verkligen arbetet :) Förstår inte hur jag klarade mig utan den förut ^^

Nu ska jag plugga vidare, heja mig!

"What I did to you was hurtful"

Hua, vilken lång dag det har varit. Nu är jag äntligen klar med allt. Och jag orkar inte plugga längre heller. Men det jag har gjort på pluggfronten idag har gått bra, så det känns skönt! Ser fram emot imorgon, då kan jag plocka undan all disk som står framme, så ska jag putsa diskbänken skinande blank, sen ska jag hänga in kläderna som förhoppningsvis har torkat i garderoberna, sen ska jag njuta av min välstädade lägenhet! :D

Min pluggplan ser ut så här: (skönt att skriva ner det, för då måste det bli så ;))
  • Fredag: Gå igenom rapporten från början till slut, uppdatera allt det gamla och slänga in det nya (har jag redan påbörjat). Skriva dit ny motivering osv. BLI FÄRDIG!
  • Söndag: Läsa igenom allt en sista gång för att kolla om jag missat nånting. Känna efter. Känns allt bra, så mailar jag iväg den då. Sen är det bara att hålla tummarna!

I morgon är det som sagt fredag. Och då kommer Lins! Det ska bli så roligt! Hoppas på en lång solig helg :)

Nä, nu ska jag glo lite på tv tror jag, är helt slut.. Skulle nog somna på direkten om jag lade mig i sängen nu :P Hörs! Kraaaam


"Vilken jävla lögn att det ska va´ ens bästa tid!"

PUST OCH FRUST!

Nu är jag färdig med tvätten, ska bara plocka in det sista i skåpen. Jag är färdig med disken också, ska bara vänta på att allt ska torka, sen ska det in i skåpen.
Jag har nästan städat färdigt sovrummet (måste bara bädda sängen) och köket. Så nu är det resten kvar, och jag ska lägga på ett kol med städandet, så jag kan få plugga lite snart. HAHA, jag vill plugga!
Hoppas jag har nån ork kvar efter den här städdagen, känner mig trött, men det kan bero på att jag inte har ätit lunch än! Jiises, trodde att klockan var runt 13, men tji fick jag. Inte undra på att magen kurrar. Då blir det "lunch" nu på en gång, sen städa klart, sen plugg. Heja heja heja!


"Have you ever seen the rain, comin' down on a sunny day?"

Idag är det den stora städardagen. Min tvättid börjar om tio minuter. Sen ska jag diska och städa. Har redan börjat med plockandet, det är saker överallt! När lägenheten är skinande ren, så ska jag försöka orka plugga ett tag, och hoppas att gårdagens plugglust håller i sig! :)

Jag ser verkligen inte fram emot diskberget! Fyfasiken. Ge mig en diskmaskin! Eller hjärna nog att diska efter varje måltid åtminstonde :P Jaja, det är bara att hugga in! Och mitt tvättberg var inte kul det heller, tur att vi har en bra tvättstuga så att det inte tar sån tid.. Dock blir alla vändorna upp och ner för trapporna mindre skoj, men, får ju dagens motion då i alla fall, heh..

Nu ska jag väl sätta lite fart här hemma, imorrn är det fredag, och då kommer Lins! (Och ja Lins, det är du som är mitt finfrämmande, har inte bjudit hit någon annan vad jag vet :P) Ska bli jätteskojigt!

Kram, hörs!

"There´s a rock fallin from my heart, when you call my name"

Åh, det har gått så bra med pluggandet idag! Pluggade nonstop 9-17.30, tänk om jag skulle klara av det varje dag! Nog för att jag pratade med Petra under tiden också, men hon är ju min rådgivare, så det räknas som plugg det med tror jag ;) Har i alla fall bestämt mig för en skyltdesign nu, så nu börjar jobbet med att "rätta till" rapporten samt motivera dom nya valen osv.. Mitt mål är att bli klar till på fredag, håll tummarna för mig!

Ikväll väntar onsdagssamtal med Lins och ett nytt avsnitt av Greys Anatomy. Trevligt trevligt :)

Imorrn har jag tvättid, dags att beta av berget! Så då ska jag försöka att diska och städa lägenheten på samma gång, så att det är fint till helgen när man får finfrämmande! :) Sen, om det finns någon tid över, så ska jag pluggapluggaplugga. Wihooo.

Later dudes, kram!


"There´s nothing else I can say"

Onsdag idag! Jag unnade mig en timmes sovmorgon imorse, det var riktigt skönt, för jag vaknade vid 5 av att solen sken som aldrig förr, kände mig helt klarvaken, men, nää, det är lite väl tidigt att gå upp då! Så jag somnade om, tack och lov :D Nu är jag redo för en ny dag.

Nu har jag precis ätit frulle samt kommit igång med dagens pluggande. Just nu är jag på jakt efter ett perfekt typsnitt, så håll tummarna för att jag hittar ett i typsnittsdjungeln! Det ska vara rakt, utan seriffer, ganska tjockt och utan krusiduller. Men det får ändå inte kännas för tråkigt eller vardagligt, lite fart skadar inte! ;) Hoppas att dagens plugg går lika bra som gårdagens.. Det känns lovande än så länge i alla fall :)

Min fina mamma är med i tidningen idag! I alla fall på internet.
HÄR kan ni läsa om ni vill. Det handlar om avdelningen där mamma jobbar, dom har dåliga lokaler till dom stackars gamlingarna, och får inte byta, trots att det var sagt så tidigare..

Och nu kom jag på en sak! Grattis mina två Linneor på namnsdagen! :)

Nu ska jag fortsätta plugga samt dricka upp min apelsinjuice, tjipp!

"You are my sweetest downfall"

Idag känns det äntligen som att plugget går frammåt! Söta fina Petra har gett mig lite synpunkter på min senaste idé, och det är skönt att höra någon annans syn på saker! Tack Petra! Så nu ska jag jobba vidare på idén och hoppas på att den kan utvecklas till något bra :) Jag ska verkligen plugga stenhårt i veckan, jag vill vill vill vill bli färdig! Tjat, jag vet, men, det får ni leva med ;)

Idag grävde byggubbarna av våran internetkabel, buhu, då blev jag lite ledsen. Men det tog bara undefär 3-4 timmar, sen hade det varit andra gubbar där och lagat det, tack! :D Trodde jag skulle bli utan i flera veckor, så fick lite panik, men, nu funkar det finfint igen, så jag är nöjd och glad :D

Tog en prommis innan lunch, det var varmt och skönt! Hade saknat min lilla runda tror jag, får ta och besöka den imorrn igen ;) Blir ju verkligen mycket piggare efter att man har varit ute i friska luften!

Nä, nu ska jag plugga ett tag till, medan jag känner att jag är inspirerad :) Kram!


"Vart tog den där elden vägen?"

Jag ska snart slänga mig i sängen, men först.. En Lasse-låt! Blir så glad när jag hör den här låten, och framförallt när jag ser videon. Söta Lasse och fina Hovet! Jag vill att ni ska spela tillsammans igen! För jag saknar Josef Z :D Och jag saknar Rickard, för jag vill ha med mig honom på en konsert igen, för det var så mysigt i somras <3



Nu ska jag kvällspyssla lite, sen ska jag sova så jag orkar plugga hela långa dagen imorrn! :) Nattinatt

"I would go along with someone like you"

Hallåj!

Jag kom nästan upp i tid i morse. En kvart extra blev det, men, så kan det gå en måndag som denna :) Åt god frukost och sen började pluggandet på en gång. Det går lite småsegt, men jag funderar på att ta en lite längre lunchpaus nu, så kanske det går bättre sen! Det ser riktigt grått och mulet ut ute, precis så som jag ville ha det idag! :D Skönt att sitta inne då, värre om solen skiner och himlen är blå, i alla fall för inspirationen :P Nu är jag inte så värst sugen på att gå ut, även om det nog skulle vara nyttigt med en prommis, för att väcka hjärnan lite till.. Får se hur jag gör! Skulle behöva handla också, men, det blir ju inte direkt en lång bit att gå :P Jaja, det visar sig! Ska hur som helst ta en paus från datorn, börjar bli trött i ögonen..

Sen måste jag gnälla lite också.. Jag saknar Rickard skitmycket! Känns så ensamt i lägenheten när han inte är här. Jag vill ha hem min sambo nuuuuu! :(


"Och jag, jag nynnar mycket men jag sjunger knappt längre"

Söndag, söndag och åter söndag.. Sämsta dagen! Blir alltid så seg och trött. Det vilar en söndagsförbannelse över mig..

Jag sitter och kollar på Söndagsparty, jag älskar Fredriks unge Pella! Ge den till mig! Fiiilip.. Fiiilip! :D

Nu har Rickard åkt tillbaka till Norge, en dag tidigare än vanligt, det var såklart inte roligt, men det är väl bara att bita ihop som vanligt, förhoppningsvis så kommer han ju hem en dag tidigare nästa gång isåfall! Och det tackar jag inte nej till :)

Veckan och helgen har varit ganska lugn och mysig. Vi har väl egentligen inte gjort så jättemycket, mest bara varit.. Har kollat på en film, Rickard har sprungit Grabbhalvan, vi har köpt en elgrill (och ätit världens godaste grillspett), varit ute på promenad och kramats en hel del. Rickard är så fin, han är min bästis <3 Oh, just det! Vi har roat oss med våran nya vän bollen också :P Väldigt underhållande att slänga en boll fram och tillbaka till varandra faktiskt!

Förresten så verkar det som att det ligger någonting under min mellanslagstangent :S Så om en massa ord sitter ihop så är det inte mitt fel, utan tangentens! Får försöka fixa till det imorrn, orkar inte nu..

Imorrn, då är det tillbaka till vardagen. Ska plugga järnet! Har städat och gjort det fint på min pluggplats i köket, så jag hoppas att inspirationen är på min sida nu. JAG VILL BLI FÄRDIG! Ge mig min examen nuuuuu..



Jag och bilder på gröna fina våriga Linköping :)

"You make me happy"

Igår kväll kom min fina karl hem. Gick ut i mörka natten och mötte honom när han traskade hem från tåget. Skönt med frisk luft och efterlängtade kramar. När vi kom hem satt vi i köket och pratade en stund, sen somnade vi som två stenar. Idag har vi inte gjort mycket, det har ööööösregnat! Mysigt att sitta inne och höra regnet mot rutan :) Har underhållit oss med att kasta en boll fram och tillbaka mellan oss, så lättroade är vi! ;P

Nu sitter min söta fina nörd och spelar Call of duty, eller Call it duty, som jag vill kalla det, för det gör The Wrestler, och han är ju så söt! :) I alla fall så passar jag på att datanörda medans Rickard PS3-nördar. Bra deal.

Ikväll blir det chill med god mat. Rickard laddar inför det lilla loppet han ska springa imorrn. Det ska bli spännande! Jag ska heja på så bra jag bara kan :) Sen ikväll ska jag onsdagsprata med Lins också! Trevligt trevligt :)

Nä, nu tog orden slut. Kram!


"Love lift us up where we belong"

Tjabatjenahallå!

Nu sitter jag och väntar på att min sushi ska bli riktigt kall. Var just iväg och köpte den men eftersom dom gör den direkt på stället är den bara lite kall, inte isande kall, så därför måste den stå i kylskåpet ett tag innan jag vill äta den :P Godast så tycker jag! Som vanligt var sushikillen söt, han sjunger med i låtarna som spelas, och idag var det "Love lift us up where we belong", det var vackert! :D

Solen har tittat fram! Bättre sent än aldrig. Hoppas att Rickard inte kommer hem mitt-i-natten-sent, för kommer han normalsent så kan jag gå och möta honom :) Åh vad jag lääääängtar! Oh, förresten, jag har gjort en fiskbensfläta i mitt hår! Det var ju skitlätt! Har alltid trott att det var svårt, men tji fick jag :) För att vara första gången så blev det riktigt stiligt tycker jag..

Nä, nu ska jag gå och se om sushin är kall. Later dudes.


"We be them boys"

Något spännande har hänt!

Igår hade
Alex Schulman skrivit ett roligt inlägg om Niklas Strömstedt och hans ansikte. Jag tyckte att det var väldigt lustigt och höll med om att hans ansiktshalvor verkligen var helt olika. Så jag studsade in i Photoshop och gjorde två nya ansikten av hans gamla vanliga. Alltså, ett som enbart bestod av vänster ansiktshalva och ett som bara bestod av höger ansiktshalva, det såg så himla roligt ut (jag är kanske lite lättroad också..), så jag mailade bilden till Alex (låter som att vi är bästisar, men ni fattar). Och vad ser jag idag på Alex blogg? Om inte "mina" bilder! Mitt namn står till och med i inlägget (jag är den enda Kristin som finns!). Åh, det är ju nästan så att man blir lite rörd så här mitt på blanka mulna tisdagen. Tack får jag väl lov att säga! :)


'
Bildbevis!





Bara för att, så kände jag mig lite tvungen att testa på Alex med :P

"If you've ever seen a one-legged dog then you've seen me"

Godmorgon! Eller goddag. Vilket som :)

Jag sitter i pyjamas och ser ut som ett troll i håret. Ska snart ta på mig något annat så jag törs lämna lägenheten. Ska iofs bara ner till tvättstugan, men man vill ju inte skrämma livet ur grannarna. Om en kvart börjar min tvättid, och jag ser inte fram emot det så där jättemycket. Men tvätthögen började bli skrämmande stor.. Dessutom kan det vara skönt att ha det lite fint tills min karl kommer hem. Vilket han gör inatt! Som jag har längtat efter honom, min älskling.. Ska städa lite här hemma också, hemmafrufasoner! ;)

Måste ta ett sista varv i lägenheten nu och leta efter gömda kläder, men jag skriver mer sen! Ska även försöka lägga upp lite bilder i bilddagboken, det var alldeles för längesedan och jag har massor av bilder som väntar på att visas upp.

Förresten, jag har kanske inte sagt att jag är tillbaka i Linköping nu? Men det är jag i alla fall, kom hit igår :)

Hörs!



En liten bild tagen i helgen.


"Love is my drug, is my medicine"

Vilken dag! Jag är röd som en kräfta! :P Jag, Frida och mamma tog bilen till Vårvik där vi hade picknick och mys i solen. Men efter ett tag så kände jag att det inte var bra för mig att var där utan solskyddsfaktor, blekfis som jag är så bränner jag mig ju hur lätt som helst.. Var där i nästan tre timmar, mitt på dagen, så jag, ni kan ju tänka er hur jag ser ut nu :P Det svider! Men som sagt, röd är ju en fin färg ;) Men det var det värt, för det var jättemysigt där ute med mami och Fridis. <3 Efter svängen där åkte vi hem till mamma, där hängde vi ett tag, sen åt vi tacos, och nu är jag tillbaka hos Evve och Oskar. Katterna stod i dörren när jag kom hem, dom har säkert haft tråkigt här utan mig i ett par timmar! :P

Nu borde Evve och Oskar snart vara i Sverige! Vet inte om jag ska ringa eller om jag ska låta dom göra jobbet, hehe.. Dom skulle vara hemma i Gävle runt 00-01 nångång, så vi får väl se om jag är vaken när dom dyker upp. Men det tror jag nog, är så nyfiken på att höra hur dom har haft det! :)

Här kommer i alla fall lite bilder på missarna!

1. Bild från när dom var små bäbisar! Semla till vänster, Tyko till höger.
2. Det här är så som dom ser ut för det mesta ;) Semla på jakt efter leksaksråttan och Tyko ser slapp och mongo ut :P
3. Så här såg dom ut igår, sötnosarna. Tog det lugnt på sängen :) Jag gillar Tykos sovstil! :D
4. En bild tagen här om dagen, dom hörde spännande fåglar, sen gos och puss i fönstret!




Ha en fin kväll gott folk! Kram