"Dadadamdadaaam"

Jag fick något ryck och laddade upp alla bilder i bilddagboken nu också. Okej, inte ALLA, men ett lagomt stort urval. Så nu finns det en massa nya bilder att titta på, under juni och juli i min bilddagbok. Dagens bilder kommer någon annan gång, för jag vet inte vart jag har gjort av kameran, och jag orkar inte leta just nu.. :P

Nu lyssnar jag på Du hade tid med bäste Herr Winnerbäck. Jag längtar efter hans nya skiva, och hoppas verkligen att jag kommer att kunna gå på någon av hans spelningar i vinter. Det vore finemang. Gäsp. Trött är jag..

Kram å kärlek

"You'll learn to hate me, but still call me baby.."

Hallå hallå!

Det är ju nästan så att man skäms lite, för att det var så längesedan man bloggade.. Men, jag har varit ute och flängt, Sverige runt. Fram och tillbaka, hit och dit, upp och ner och bak och fram. Men nu är det som det ska igen. Jag och Rickard är tillbaka i Linkan, och det känns bra! Hemma i lugna sköna lägenheten..

Som vanligt så orkar jag väl inte dra allt som har hänt, så jag punktar upp lite så får ni helt enkelt fråga om det är något ni vill veta mer om ;)

* Bilsemester med Rickard, 4-5 nätter (senil) i tält i världens varmaste sovsäckar (jag var överlycklig, jag brukar alltid frysa ihjäl när vi tältar annars!). Åkte runt mest i södra sverige, det var trevligt, men jobbigt att köra själv. Så, Rickard, ta ditt körkort snart! Tack för lånet av bilen snälla papput :)

* Jag har fått mitt examensbevis!! ÄNTLIGEN! Jag är numera utbildad industridesigner. Teknologie kandidatexamen i industriell design, inte illa, inte illa. Jag är glad och ser fram emot att uppdatera CV´t och söka jobb "på riktigt" nu :D

* Minisemester med Evve och Rickard i sommarstugan hos mormor och morfar. Vi försökte lära oss att jonglera, vi plockade smultron på strån samt fiskade med morfar. Jag fick fina stora abborrar!

* Filmkväll hemma med mamma, Frida och Rickard, vi såg bra och mindre bra filmer. "Pojken i randig pyjamas" rekomenderas! "Kärlek 3000" rekomenderas INTE. :D

* Jag och Rickard var på bio för tredje gången tillsammans, vi är inte biofolk, tydligen, vi såg Änglar och Demoner och jag gillade den.

* Jag är inne i fjärde och "sista" (det ryktas om en till) Twilightboken "Så länge vi båda andas". Jag läser sakta och bara då och då, för jag vill verkligen inte att den ska ta slut! Dom har varit så bra, så kommer kännas tomt när dom är färdigutlästa.. :/
 

Nu är jag trött och vet inte vad jag ska skriva mer.. Jag slänger in några av bilderna från "semestern". När jag orkar ska jag lägga upp fler, i bilddagboken. Men, var sak har sin tid! :D Vi hörs, gott folk!













"Barapapapapaaaapapapapapaaa"

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev här, blir väl så lätt på sommaren när man flänger runt som en apa hit och dit :) Ska försöka sammafatta dagarna lite:

Jag har hunnit med att träffa Ida, vi tog en sväng på stan och åt en mysig lunch i solen :) Ida är söt och fin och bra att ha!

Sen har jag även gått på kalas för lillasyster, det blev en mysig grillning i parken utanför mamma, god mat och skratt med familjen, finfint var det! Grattis ännu en gång lilla söta Fridasyster :) Efter kalaset fick jag med mig Evve och Oskar på en raggarrunda, som tur är är dom inte så svårövertalade nu när dom har finbilen, hihi. Vi åkte och spanade efter "turkish delight", hähä, men det slutade med att jag kom hem med en påse ostkrokar som jag och mamma festade på när jag kom hem :P

Helgen kom snabbt och då åkte jag med mamma och Kenta (och självklart Nalle och Egon) till mormor och morfars sommarstuga. Tog äntligen årets första dopp! Det var skönt, när man väl hade doppat sig.. :P Åt smultron och mjölk till frukost och läste ut tredje Twilight-boken, jag som hade tänkt spara lite till tåget hem! Men men, har ju den fjärde boken hemma i Linköping, och jag längtar efter den! :D Igår fick jag skjuts till Gävle av mormor, och då åkte jag bara och packade om min väska, sen tog jag bussen till Sandviken där pappa plockade upp mig. Vi åkte på loppis i Järbo, sen åkte vi hem och grillade hamburgare, det var gott :D

Hm, ja, jag tror det var allt? Kanske har glömt nåt, vet inte. Det visar sig :)

Nu sitter jag och poppar på den här låten, den är så bra, jag önskar att jag kunde sjunga med, men det går inte så bra ;) Sommarkänsla i den i alla fall!



Vädret är grått och det är kallt ute. Inte så vidare värst roligt.. Pappa åkte iväg på nåt uppdrag så jag är ensam hemma i ett par timmar. Ska snart ta en dusch, sen ska jag ringa ett par samtal.
Rickard jobbar sista dagen idag, sen har han semester! Så han kommer hem till Linkan inatt, önskar att jag var där och mötte honom, men, jag åker dit om ett par dagar, så jag ska försöka stå ut.. Men längtar, det gör jag! <3

Kram