"Dessa jeans och gymnastikskor lovar lust och fägring stor"

Det blev en promenad för oss ändå idag! Var ute i nästan två timmar, jag fotograferade lite, sen hade vi våran trevliga lilla picnic med varm choklad och smörgåsar. Det var jättemysigt! Men det var riktigt skönt med en lång och varm dusch när vi kom hem sen, var helt genomfrusen..  Vi spelade ett parti Alfapet när vi kom hem också förresten, Rickard vann, grr.. Men nästa gång ska vi spela med MINA (och Lins, hihi) regler, så då kanske det går lite bättre för mig ;P

Nu sitter vi och tittar på Edwars scissorhands, åh, han är så sööööt! Man vill ju bara nypa honom i kinderna.. :D





"What's wrong with a silly lovesong?"

Jag och Rickard som skulle försöka komma upp tidigt idag! Det gick visst inte så bra.. Vi har precis ätit frulle och nu sitter min älskling och spelar gitarr igen. Han är allt bra hemtrevlig! :D

Vi ska antagligen gå ut på en promenad/picnic idag. Men i den här takten hinner det väl bli mörkt innan vi har lämnat lägenheten. Så, vi får nog vänta få och se vad som händer.. :P Det är lite småtråkigt väder ute, men bara någon enstaka minusgrad, så, vore skönt att komma ut och få lite luft i alla fall..

Förresten så är fuskstickargrejen jag köpte jättelätt att använda! Det går snabbt som attan att göra ett varv, så nu har jag väl ungefär en tredjedels mössa eller nåt sånt, hoho, vi får se hur det blir när det är klart! :D Kommer väl kanske bildbevis sen om det inte blir helt åt skogen ;)


"Someday I'll pay the bills with this guitar"

Nu sitter jag och älsklingen hemma och har det lugnt och skönt. Jag tittar på "Are you smarter than a fifth-grader?" och Rickard sitter och spelar på sin gitarr. Det är så mysigt att höra hans plinkande.. <3

Idag har vi varit till Ringarum, Rickards kompis Frisse var snäll och ställde upp med bil, så vi fick en massa skit kört till återvinningsstationen, det känns bra! Dessutom ska en secondhand-butik komma och hämta Rickars gamla möbler nästa gång han är hemma från Norge. Bra! Det känns skönt att ha fått lite gjort där i alla fall, även om det inte är klart än..
Förresten så fick jag en jättesöt liten present av Frisse och My! Så himla snällt av dom, dom är så söta :) Tack tack, hihi.

Nu ska jag titta och lyssna vidare. Sen väntar nog en lugn kväll, kanske film igen? :) Ha en fin helg!


"But I'm a creep, I'm a weirdo"



Jag bjuder på ett litet freak jag just knådade ihop. För det finns många freaks i världen. På gott och ont. Vissa freaks är bra, andra är inte direkt nödvändiga. Så det så! Nu ska jag pyssla lite. Sen kanske det blir ett Lost-avsnitt.. Kram


"Cross the street above the candy store"

Broeeeel. Mätt! Jag och Rickard har just proppat i oss mat, det var gott minsann, vi förtjänade lite pizza efter promenad till och från stan :) Rickard köpte en ny mobil, yey! Nu slipper jag ha tysta dagar när han är i norge.. :P

Ikväll blir det nog bara lugnt och slappt, kanske film eller nåt, vi får väl se :) Fast just nu känns det som att jag skulle kunna somna, hoho, gääääsp..

Imorrn kommer det bli en slitsam dag tror jag. Vi ska till Ringarum och förhoppningsvis bli färdig med Rickards gamla lägenhet. Jag ser inte fram emot det, men, det måste ju bli klart förr eller senare så.. Städa, rensa slänga och ha oss.. Värst blir det väl med alla möbler, vet inte vart vi ska göra av dom :S Men det får väl lösa sig på ett eller annat sätt. Vi har i alla fall förberett lite matsäck, hihi, så det kommer nog att gå bra ändå.. :D

Nä, vet inte vad jag ska skriva faktiskt. Ha det så bra, hejåhå.


Väntar på min karl..

Damdida. Nu sitter jag och väntar på att Rickard ska komma hem. Bra att börja vänta i god tid :P Han kommer väl inte förns om ett par timmar, har ingen koll riktigt, eftersom han har dödat sin stackars mobil. Men, ja, det får väl bli en liten överraskning antar jag ;) Men tidigast 21 skulle jag chansa på. Äsch, jag vet inte, det visar sig!

Nu är det 2 ½ män på tv, hihahiho, det är så roligt! Ska kolla klart på det, sen ska jag fortsätta att titta på "Loose change", har ungefär en halvtimme kvar. Väldigt intressant måste jag säga! Det handlar alltså om 9/11, om ni inte visste det, typ lite konspirationsteoriaktigt.. Hittills har det varit bra, så jag hoppas att den sista biten också är det :)

Kom hem nu då Ricke så jag får krama dig!


Nytvättat är bra!

Åh vad skönt att vara klar med tvätten! Nu luktar det gott och nytvättat här hemma.. :) Sängen är fint bäddad också för en gångs skull :P Jag tycker om att se en tom tvättkorg, höhö.. Har precis tagit en lång dusch och ska försöka att piffa till mig lite nu, sen tror jag att jag ska ta mig ner på stan en sväng, köpa lite småsaker som kan vara bra att ha, plus att jag fördriver lite tid.. Sen ska jag hem och försöka plugga lite. Får se hur det går! Ikväll kommer i alla fall Rickard hem, wiiehee, längtar! :)

Har redan varit en sväng på affären idag, men måste kanske dit igen, kom på lite grejer jag glömde.. Eller, kan ju handla på stan såklart, om jag ska dit, jag är inte dum jag inte! :P




"Pretty eyed, pirate smile, you'll marry a music man"

Idag hann jag träffa Ida en sväng! Det var jättetrevligt, Ida var söt i sina geekbrillor, hihi.. ^^ Nu är jag äntligen hemma i Linköping igen. Eller, jag har varit det i nån timme. Tågresan gick bra, blev lite försenade i Stocholm på grund av någon olycka.. Pratade med en trevlig tant sista biten också, alltid skoj :)

Nu ska jag ta och vattna dom stackars blommorna som har varit utan vatten länge. Sen ska jag nog lägga mig i sängen (som jag har längtat efter min säng!!) och titta på en film, sen ska jag förhoppningsvis sova gott hela natten lång :) Nu fattas bara Rickard så skulle kvällen vara perfekt!

Oooh. Nu kom jag just på att jag har tvättid klockan 11 imorrn. Om jag har skrivit rätt i min kalender. Då måste jag nog ställa klockan, för det känns som att jag skulle kunna sova bort hela dagen annars.. :P Kram!


"Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"

Godmorgon gott folk!

Jag är jättejättetrött idag, gääääsp.. Har precis tvingat mig upp ur soffan för att äta lite frulle. Nu ska jag plocka undan sängkläderna, sen försöka packa min väska. Hoppas allt får plats, har ju råkat fynda lite grejer här, så lite trängre lär det ju bli. Men bara dragkedjan går igen blir jag glad :) Sen ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig sen kommer kanske Ida förbi här en sväng när hon har slutat skolan. Det vore mys, minsann! :) Sen ska jag traska iväg i slasket till tågstationen och parkera på ett tåg i fyra långa timmar, snälla snälla ge mig en plats med eluttag så jag kan kolla på film!

Måste leta reda på min mobilladdare också, så man inte blir batterilös lagom tills jag ska visa min smsbiljett på bussen framme i Linkan sen. Det vore dumt. För jag orkar inte gå hem med min stora väska. Så det så!

Tisdag idag. Imorrn är det onsdag och då kommer Rickard hem, jaaaa, som jag har längtat! Ska krama honom tills jag somnar och får kramp i armarna <3



"Look at the stars look how they shine for you"

Idag har jag haft en dag med mormor på stan, det var jättetrevligt. Dock började dagen lustigt, när jag stod på stationen och väntade på att mormors tåg skulle komma, så kom det fram en toksminkad gammal tant med leopardfärgad kappa och stoooor mössa och tog tag i min arm och frågade om tåget till Bollnäs skulle gå från det spåret. Då svarade jag att jag inte visste, men att jag visste att tåget som kom från Bollnäs i alla fall skulle komma dit, så att det var mycket möjligt att det skulle vända och alltså åka därifrån. Då sa tanten (som stirrade mig i ögonen och fortfarande höll i min arm) att hon minsann hade gått in och frågat kundtjänsten som sa att tåget skulle gå från det spåret, men hon litade inte på det, för det gick alltid från ett annat spår annars :P Sen började hon säga att det gick utför och att nu fick vi minsann ta konsekvenserna! "Sossarna och vänstern har ställt till det i så många år nu, och nu får vi ta konsekvenserna, vi kan inte lite på någon!" Så skrek tanten och släppte min arm och gick vidare mot en annan stackare som också stod och väntade på tåget :P Lustigt, minsann! :P Så nu vet ni det, att allt är sossarnas och vänsterns fel, till och med när det blir spårändringar på tågstationen ;)

I alla fall, mormor bjussade på lunch på nya Waynes, vi åt paj och det var riktigt gott. Synd att det var paprika i bara, för nu rapar jag som en galning, dumma paprika :P Sen strosade vi runt på stan och kollade runt i lite affärer, jag fick en jättefin anteckningsbok av mormor, med blanka sidor, som jag letat efter ett tag! Sen gick vi och fikade lite te och pratade strunt och tittade på folk.. Så tack mormor för en mysig dag! <3

Ikväll blir det förhoppningsvis lite mys med mina systrar och mamma. Fast först blir det mat, fisk, så man blir lite smart! ;)


"I want to take care of my memories"

Jag är pysselsugen idag! Det var riktigt längesedan jag kände att jag ville pyssla med något. Något pilligt och skoj. Men, jag vet inte vad det skulle vara.. Har bara min nya hippa fuskstickare här. Men den hinner jag inte testa nu, för jag måste göra mig i ordning, för om ca en timme måste jag gå och möta upp mormor. Hon ska nämligen bjussa mig på lunch idag, trevligt! Får se om pysselsuget håller i sig i ett par dagar, det vore kul :)

Usch vad vädret ser grått ut. Slask på marken och regn/snö som flyger omkring i luften. Brr. Ska det vara vinter, då ska det tusan vara det på riktigt! Annars kan lika gärna våren komma. Vilket jag skulle föredra. Grönt torrt gräs och soliga dagar. Det längtar jag efter.. Jag hatar slask och blöta fötter..

Nä, nu måste jag sätta lite fart. Hörs!


"We got the evergreens of gold"

Igår lyssnade vi på Brolle när vi lagade mat hemma hos pappa. Åh. Brolle. Vilken man! Han sjunger så vackert och är så snygg. Jag avlider lite när jag hör hans röst. Han har så fina låtar och jag ryser när jag hör honom sjunga. Nu sitter jag och lyssnar på en låt av honom som heter "Growing up too fast". Den är nog en av mina favoriter. Brolle är definitivt mitt bästa pax! Fast jag älskar dig Rickard ändå, å du är min favoritman med gitarr! <3

Jag har just druckit en rättvisemärkt kola, den var hemskt söt, men ganska okej ändå. Bara så att ni vet, så nu slipper ni undra.

Idag har jag och Evve och pappa varit i farmors lägenhet och plockat och rensat lite. Tagit hand om sånt vi är rädda om och tömt kylskåpet och så.. Det kändes lite sorgligt att vara där utan farmor.. Men, blev varm i hjärtat av att titta på gamla foton. Min farmor var så fin!

Fick äntligen prata lite med Rickard idag. Så himla skönt att höra hans röst. Och nu längtar jag ännu mer till på onsdag, då han kommer hem. Och då är jag tillbaka i lägenheten också. Ska bli skönt. Sova i sin egna säng och fortsätta med plugget, som har kommit lite i skymundan nu.. Fast jag är i alla fall sååå glad över att jag har haft min fina familj nu dom här dagarna. Det är skönt att komma hemhem och få skratta och ha roligt med dom jag älskar.
 
Nu ska jag lyssna vidare lite på bra musik, sen borde jag sova. Imorrn kanske jag ska träffa mormor en sväng, om hon skulle till Gävle. Vi får se :) Godnatt gott folk.


"You can´t play on broken strings"

Hejhejhallå.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, ville bara skriva nåt. Så ni vet att jag lever. För det gör jag.
I fredags åkte jag och Evve till Kupolen i Borlänge, det var trevligt, fast jag slösade för mycket pengar, det var dumt, men jag har numera ett par fina assköna skor! På kvällen hade vi tacomys hemma hos Evve med Verran. Sen gick vi ut på stan och drack en liten skvätt alkohol. Det skrattades mycket må jag lova! Hade en festlig kväll :) Dock blev nåt inte som det skulle, och resten av natten slutade i kaos och panik. Orkar inte ta hela den historian här.. Halvt sönderfrysta tår, ingen sömn och ömma lungor. Men det är som det är med den saken, allt slutade fint.

Idag har jag varit trött, trött som en Kristin som sovit alldeles för få timmar (dom gick försjutton att räkna på en hand!). Har spenderat kvällen hemma hos pappa, Evve är också här. Det är mysigt att umgås med älskade familjen. Vi har käkat fyllskav (älgskav för den okloke). Sen har vi tittat på Körslaget, och Hannas kör gick vidare, heja Bollnäs! Kvällen ska vara fortsatt slapp, kanske blir det en film senare..

Jag saknar Rickard, och inte blir det bättre av att hans mobil har gått sönder. Så blir ingen direkt spontan uppdatering. Får inte höra små ord som annars gör mina dagar ljusare. Det är drygt. Men snart är det onsdag, å då ses vi äntligen igen. Jag åker förresten tillbaka till Linkan på tisdag. Och just det, jag blev godkänd i kursen "Digital Bildbehandling" också, duktiga jag! Så nu ni, ska jag ge järnet för att försöka bli färdig med exjobbskompletteringarna också. Vore fint att ta examen snart..

Oj, jag lyckades visst babbla på en hel del ändå. Fast jag inte visste vad jag skulle säga. Jag vet att jag låter sur och tråkig och helt tom, kanske, men jag är bara så trött. Så trött..

Kram alla fina.


"Vem äger platserna vi inte platsar?"

Idag är det fredag. Jag och Evve ska ut på lite äventyr en sväng. Det ska bli trevligt :)
Nu sitter jag och lyssnar på Cornelis, ska borsta igenom håret en omgång, sen ringa Evve och höra om hon är färdig snart.. :)

Vi hörs folket, trevlig helg!


"Och nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar"



Idag var en mysig dag ute i skogen med korvgrillning och skratt med pappa och Evve (dock inga nyponbuskar, bilden är från tidigt i höstas). Vi åkte brumbrum i den snöiga skogen, till det vanliga fikastället i skogen. Där möttes vi av: vargspår! Första gången jag såg det tror jag. Stora tassar hade den ensamvargen (höhö). Vi grillade korv, pratade och byggde småläskiga snöfiguerer, bildbevis kommer kanske senare. Vi får se! Efter skogen åkte jag och Evve tillbaka till Gävle, vi åkte och klappade lite på Tyko och Semla, sen gick vi hem till mamma, där hon bjöd på god mat. Sen kikade vi på film, "Vägen till lycka". Den var riktigt riktigt bra! Så se den, vetja.

Nu sitter vi och väntar på "Det halvt dolda" som börjar snart. Sista avsnittet! Ska bli spännande.

Jag saknar min fina Rickard. Så det så. Kram på alla.


"We can go until daybreak and then we'll rest "

Åh gäsp. Nu är jag redo för en ny dag. Bara jeansen som fattas, sen är jag redo. Eller jag ska leta reda på min mössa också.. Om ungefär en halvis ska jag möta upp Evve, sen ska vi promenera till sjukhuset och hämta farmors saker. Sen ska vi promenera tillbaka hem till Evve, sen tar vi brumbrumbilen till Storvik och åker ut i skogen med pappa och grillar korv. Det ska bli mysigt. Fast jag måste nog rota fram lite varma kläder hos pappa först, jag har inte med mig skogskläder :)



"Lights will guide you home"



Sov gott söta lilla farmor. 

"I've been roaming around always lookin down at all I see. "

Godmorgon!

Jag måste då säga att låsgubben var punktlig och snabb! Nu är klockan nån minut efter 10, och det är redan klart, höhö. Dom (det var nog bara en som skruvade på min dörr, fast det var två gubbar) skruvade bara upp nåt brytskydd, tog kanske en halv minut, så, ja, nu är det klart :P Å det är jag med. Klar alltså. Har precis ätit min frukost och jag har packat ner allt utom datorn.

Funderar på om jag ska gå en sväng till affären innan jag åker, kan ju vara smart att köpa nåt resesnask där istället för på Pressbyrån som är dubbelt så dyr. Så kan jag ju passa på att gå ut med soppåsen då också, smart! :D

Jag sov så himla gott i natt! Måste ha varit för att jag pratade med Rickard precis innan jag somnade.. :P

Åh, nu är det Kings of Leon på tv! Dom sjunger låten Use Somebody. LYSSNA PÅ DEN! Den finns på Youtube så klart, men det går inte att stoppa in dom här, för dom är låsta på någe vis. Men ni kan ju söka själv, om ni vill lyssna på en asbra låt som jag spelar minst 5 gånger om dagen :D Jag har dessutom paxat sångaren, så han låter ni bli! :P

Tre timmar kvar till mitt tåg går. Börjar bli åkatågpirrig nu, hoho. Kram så länge!


"Goodnight, hope that things work out all right"

Jag sitter och ler för mig själv när jag tänker på tentan, hoho, Godkääänt. Duktig Kristin! Nästan så att jag får unna mig en tidning imorrn så att tågresan går lite snabbare, eller vad säger ni? ;) Har ju iofs datorn med mig, men, brukar inte ha tålamod att sitta och pilla med den så mycket. 4 timmar tåg är långtråkigt, men jag ska inte gnälla, jag slipper i alla fall tågbyten!

Kollade klart på en film jag började titta på förut, "My blueberry nights" hette den. Jude Law var med, grrr, pax. Men det väl väl det bästa med den. Eller, den va väl ok, men inte mycket mer än så, lite småmysig på sina ställen.

Har precis msn-pratat lite med Rickard. Åh, den mannen gör mig så glad. Hans små ord gör så att hjärtat slår dubbla slag. Jag längtar efter honom! Sängen är så stor en ensam utan honom.. Vaknar nästan alltid på hans sida av sängen när han inte är här, antar att jag letar efter honom i sömnen :P

Nä, nu ska jag sova. Måste ju upp rätt tidigt imorrn så jag kan släppa in låsgubben! Vill ju inte direkt stå där i pyjamas, så lika bra att släpa upp mig i god tid :) Sov gott mina vänner!


"It's a midnight prayer cause I love you so"

Iiiih! Betygen för tentan ligger uppe redan nu! Och det står G bredvid tentan! Wiiihoo! Segerdans! :D
Satan så skönt! Då är den kursen avklarad, katching!


Ge mig Jake :D

Nu har jag skickat in den sista uppgiften i kursen Digital Bildbehandling, men tydligen så är typ alla lärare sjuka (flunsan) så det kunde dröja ett tag innan jag får veta om det är godkänt eller ej. Men jag hoppas på det! Förhoppningsvis får jag tentaresultatet i kursen Fotografi imorrn i alla fall. Jag hoppas verkligen att jag har klarat den! Då ska jag dansa en segerdans ;)

Jag har förresten diskat diskberget nu! Det var inte riktigt lika gigantiskt som det kan vara ibland. Men skönt att ha det gjort i alla fall. Nu kan jag sova gott ikväll :)

Nu sitter jag och tittar på 2 ½ män, hihi, det är så roligt. Om jag nångång ska ha en unge så vill jag ha en som Jake! :D


Det går bra nu.



Nu har jag fått lite mat i magen, blev visst en sen lunch, men så blir det ibland!
Jag har i stort sett packat färdigt, det verkar få plats i den "lilla" väskan, yey! Ska bara slänga ner necessären och mobilladdaren, sen är jag nog klar tror jag. Bra bra!

Disken står fortfarande orörd och skrattar åt mig. Buhu. Men jag ska nog visa vem som bestämmer innan dagen är slut! :P Berget ska bort!

Det går i alla fall rätt bra med slutuppgiften, alla tre bilder börjar bli någorlunda klara. Nån timme till, sen är jag nog färdig. Ska bara skriva lite på dokumentationen också, men det går nog snabbt! Lägger in en liten bild här så får ni se en nästan färdig bild, från fina Gotland.

Nu ska jag fortsätta. Kram!



Hejåhå!

Jag är ju riktigt effektiv, höhöhö :D

Nu har jag ringt och pratat med trevliga Roger på låsfirman, dom skulle sätta upp någon slags plåt vid låset, för vi hade ju tydligen turen att få ett sånt där lås dom har pratat om på tv, så dåliga att det gick att ta sig in med en stållinjal typ :P Men efter imorrn så kan ju tjyvarna få kämpa lite i alla fall, haha. Roger var i alla fall jättesnäll och han sa att dom skulle komma hit vid 10-tiden, det var snällt! Då har jag gott om tid på mig innan tåget går vid 13..

Jag har dessutom lagt fram nästan allt (och säkert lite till) jag ska packa ner i väskan sen, hoppas det räcker med min "lilla" väska, orkar inte släpa på den som är stor nog att rymma ett mindre lik! Jag suger på att packa, packar alltid alldeles för mycket. Men jag borde väl lära mig någongång? :P

Sen gick jag in i köket och titta på diskberget, sen gick jag därifrån igen, haha, måste samla ork om jag ska kunna ta tag i det där monstret till berg! Uscha. Nej, jag måste nog vänta någon timme eller så innan jag ens försöker mig på det..

Med plugget går det bra i alla fall. Har redan skrivit inledningen till uppgiften samt börjat redigera alla tre bilder på en och samma gång, höhö. Varför börja med en och göra den färdig först liksom? ;) Större variation om man gör tre på en gång, hehe.. Men jag hoppas det blir bra i alla fall. Om jag fortsätter i den här takten så borde jag bli klar med alla tre bilder idag. Hoppas! Sen gäller det ju att bli godkänd också, så måste vara noggrann och göra fina bilder!

Dags att fortsätta nu. Heja pluggisen!


Ey, yo, jag är en pluggis!

Idag kom jag upp i tid (9.00)! Snoozade lagom många gånger för en gångs skull :D Så nu har jag ätit frulle och kommit igång med pluggandet. Just nu är det pyssel i Photoshop på gång, ska försöka bli färdig med sista upgiften idag (redigera tre bilder enligt ett tema, jag har valt Gotland som mitt tema, så nu sitter jag och är nostalgisk), får se om jag hinner. Vore väldigt skönt att lämna in den idag/ikväll/inatt! För då har jag bara exjobbskompletteringarna kvar (om jag nu klarar tentan i Fotografi samt att sista uppgiften i Digital Bildbehandling blir godkänd då) och det skulle kännas sååå skönt! Det känns som att jag ser målet nu. Det närmar sig!

Förutom att plugga så ska jag idag:

* Diska diskberg
* Ringa nån låsfirma som säger att dom ska hit och utföra arbete på min dörr imorrn, jag vill veta vad dom ska göra, eftersom jag åker imorrn.
* Packa väskan
* Slänga soporna så dom inte ligger och gror medans jag är hemhemma.

Ha en bra dag, vi hörs ;)


Häng med! :D

Följ min blogg med bloglovin!

Nu ni!

Som ni kanske ser så försöker jag få till den här bloggens design. Jag skapade den för lääängesedan, men sen tänkte jag att det var så krångligt att göra designen själv och så, så det har inte blivit av att jag har använt den. Fixade en blogg hos Bloggspace som jag har haft i över ett år, kanske närmare två år till och med?!

Men nu har jag till slut tagit mig i kragen och börjat pyssla lite här istället. Det är ju riktigt roligt! :D Den här bloggen är inte allt för fin än, men den duger så länge. Så därför kommer jag nog att använda mig av den här framöver. Dessutom får jag väl säga tack till
Martina som lämnade bloggspace för blogg.se, det gav mig en liten spark i baken att göra detsamma, hihi.