"The night is calling out your name sharp"

Hejhejhallå!

Här har det varit en riktig segdag. Eller, lite effektiva var vi, bar upp en massa kartonger i förrådet och packade upp resten, det var bra jobbat av oss! Rickard är fortfarande sjukling, hostar och har sig och känner sig febrig. Så jag har fått pyssla om honom lite idag. Bejbi. Hoppas han mår bättre i morgon! För då visade vädret en stor sol :) Vore snajsigt med en promenad, kanske med kameran till och med! :D Men det får vi se imorrn, hur det blir..

Vi har kollat lite på Heroes idag, sen har vi såklart kollat på Brolle på tv också, hihi, min man. Han är så snygg. Och sjunger så bra. Så jag tänkte faktiskt slänga in ett litet musiktips med honom, om ni skulle ha missat den här gamla godingen. Den är bra tycker jag. Måste också påpeka att fast Rickard är sjuk och klen, så spelade han och sjöng ett par låtar för mig, wihi, underbara snälla söta Rickard <3 Nu ska jag sitta i soffan och halvsova ett tag till, så får vi se när min gamle man vill krypa ner i sängen med mig, gääääsp. Ha en trevlig helg!



"Katten fick fyra fina ungar, tre av dom dog och den fjärde heter Sam"

Fsssssssssch! Jag är helt slut och trött och frusen och klen..

Dagen började med tidig uppgång och sedan bussen till macken, där jag och Rickard hyrde en bil. Eller, vi hade bokat en kombi via Statoils hemsida igår. Så fick vi världens fläskmercedes! Med automat och allt, då blev jag glad. Styrde våran finbil mot Ringarum och Rickards gamla lägenhet. På vägen dit så vi en vildsvinsflock! Dom sprang väldigt synkat och fint :)

Väl framme så lastade vi våran fina bil full med skräp och åkte till en återvinninsstation. Dumpade allt där och sen åkte vi tillbaka till lägenheten igen, lastade in allt som skulle till Linköping i bilen och sen spenderader vi ett antal timmar till att städa och putsa. Men städningen blev godkänd och nu är nycklarna inlämnade! Gissa om det är skönt?! :D Bye bye Ringarum. Vi har burit in alla saker i lägenheten också, så nu ser det ut som att vi är nyinflyttade igen, dumma Rickard :P Men hälften ska väl direkt upp i förrådet i alla fall, men vi orkar inte det idag :P 

Oh, just det! Glömde bort att säga att polisen lasrade mig idag, på 50-sträcka. Men polismannen lade ner sin laserpistol snabbt, kanske för att jag körde jäääättesakta för att jag kollade på omgivningen :P Hoho! Nästan så att jag borde ha fått snigelböter?

Vi skulle egentligen lämna tillbaka bilen imorrn bitti (fast jag vill ha den som min, den var så fin!), men vi lämnade den nu ikväll istället, så vi får sovmorgon i morgon :D Förresten, när vi kom hem tog vi en sväng förbi pizzerian också, så nu är vi mätta och belåtna! Och förresten, så tror jag att Rickards dunderförkylning har börjat smitt av sig på mig nu.. :( Jag är snorig och nyser lite allt för ofta. Plus att jag fryser också. Hoppas det bara är tillfälligt..
 
Förrvirrat inlägg kanske. Men. Ja. Nä, nu ska jag slänga mig på soffan och halvsova lite. Gäääääääääääsp..

"This is the story of a girl, who cried a river and drowned the whole world"

Jag skrev visst inget i bloggen igår! Wierd. Men jag hade i alla fall hemmapysslardag. Städade, tvättade, diskade och gjorde sånt där tråkigt. Men det vart ju fint sen i alla fall :) Tog också en promenad i plusgrader! Det var härligt, för solen sken och fåglarna kvittrade. Dock är det mycket snö kvar än, hoppas det smälter snart.. Skulle ha målat en spegelram igår också, men det hann jag inte med, så ska försöka hinna göra det idag istället :)

Maria kom hit på kvällen, vi kikade på Greys Anatomy och pratade strunt, det var trevligt med lite sällis! Det får vi göra om :)

Sen fick jag en trevlig överraskning! Rickard var nämligen på väg hem, en dag tidigare än tänkt, så det var minsann trevligt! Vi satt uppe mitt i natten och drack varm choklad, mums. Rickard är nämligen en hostmaskin, så han har redan nu bett om ursäkt ifall han kommer att smitta mig. Men, jag hoppas att jag lyckas hålla mig borta från hans bacillusker :P

Nu ska vi snart slänga oss i sängen igen och kolla på lite film. Sen blir det en promenad samt en sväng förbi affären för att fylla upp kylskåpet. Bebababaa. Ha en bra dag :)


"Det går en katt över taken"

Det här med plugg gick inte så bra idag.. Funkade en stund, men sen så blev det bara galet. Isället storstädade jag vardagsrummet och sovrummet. Småstädade hallen och badrummet. Så nu är det bara kaos i köket, resten är fint ;)

Nu sitter jag och kollar på "Top Design" nåt nytt program på 3:an. Eller jag tror det är nytt, jag har då aldrig sett det förr (förutom ett par avsnitt nu då..)! Det handlar om inredningsdesigners, som får olika uppdrag, och det är skitroligt! Får så mycket inspirarion och idéer av dom små designersarna.. ;)

Idag ringde min söta man på hans lunchrast. Det är inte ofta det händer, så det var en trevlig överraskning att få höra hans ljuva stämma lite ;) Nu är det inte många dagar kvar tills mitt hjärta kommer hem! Oooh så jag längtar! :)

Nu måste jag fixa mat. Tror det blir den spektakulära rätten varma mackor. Jag har inte så mycket att välja på. Fattiglapp.


"I have been sent to be your mistress young man you're coming down with me"

Pust och frust! Det vart nästan lite svettigt på promenaden. Kanske för att jag hade pälsat på mig för vargavinter, men det var rätt varmt ute :P Gick först förbi affären och köpte frimärken, och postade brev direkt i brevbäraren säck, inte illa! :D Sen tog jag "vanliga" promenadrundan, där jag mötte en söt man (mer om det kan du läsa i min bilddagbok under dagens datum).

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag försöka hitta på något att äta till lunch. Sen ska jag förhoppningsvis plugga hela eftermiddagen. Fast får jag för mig att diska och städa lite så är det också okej. Men jag hoppas på plugglust! Jag vill bli färdig, ge mig ork någon!

Later dudes!


3 x Film!


Bild lånad från Google.


Bild lånad från Google.


Bild lånad från Google.


Idag har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på film. Eller, jo, jag har stickat klart en till mössa! Men annars har det varit film på schemat. Har sett tre stycken: Kill your darlings, Revolutionary Road och Som man bäddar..

Den första var helt sjuk och bara konstig. Den handlar om tre sjuka terapiklienter till en psykolog som precis har slagit stort och ska bli känd på tv samt om en man som försöker skriva ett filmmanus, men har som yrke att fotografera hamburgare.. Ja, ni hör ju! :P

Den andra har jag velat sett ett tag, och nu har jag alltså gjort det. Den var bra och gripande, men inte alls som jag trodde! Både Leo och Kate är så himla bra skådespelare! Den handlar om ett par som skaffar barn och flyttar ut till förorten och utåt sett lever "The american dream". Men allt är ju inte som det ser ut att vara..

Den tredje har jag också tänkt se, men det har inte blivit av förns nu. Har kanske sett delar av den förut, för den kändes bekant! Den handlar om ett par som får bäbis och efter ett tag blir mamman utbränd av att vara hemma med skrikande bäbisen, så pappan ska nu ta över och vara pappaledig, och det går ju si så där.. :) Plus i kanten för att Persbrant är snygg som MC-kille!

Här kommer betygen!

Kill your darlings:
       
1,5/5 Kristins
Mest för att jag nog inte förstod mig på den riktigt. Den var sjuk och wierd. Men lite söt och rolig ibland!

Revolutionary Road:
       
3,5/5 Kristins
För filmen var så gripande och stark. Men storyn kändes lite för svag stundvis..

Som man bäddar...:

       
2,5/5 Kristins
Den var en typisk svensk film, som jag brukar gilla. Söt, men lite förutsägbar.



"Vi hade smultron ibland med det var korta små strån som ganska snart gick åt"

Idag var jag då riktig seg! Tur att jag hade ställt klockan, annars hade jag nog legat och sovit än.. Utanför fönstret är det vitt vitt och åter vitt. Och snön faller fortfarande. Tråkigt.. Jag är trött på vinter.

Sitter och glor på tv nu, samt stickar en till mössa :P Borde ta och diska innan det blir ett jätteberg igen.. Borde nog städa lite också, och sortera dom tvättade kläderna. Men jag orkar inteeee. Det är något med söndagar som gör mig helt orkeslös. Man kanske skulle se en film igen. Det är ju alltid trevligt :)



"Take me somewhere I can breathe, I've got so much to see"

Ååååh vad min sushi var god! Det var nog den godaste jag har ätit nångång tror jag faktiskt. Kommer definitivt köpa sushi där oftare i framtiden. Yummi. Synd att inte Ricke gillar det bara.. Men, han får väl äta isterband eller nåt "gott" då istället ;) Nu är jag i alla fall mätt och belåten.

Innan maten så slappade jag lite på soffan, har kikat på den andra Arn-filmen. Den var bra! Åh söta norrmannen! Hade du paxat honom Evve? ;)

Funderar på att titta på en till film, det känns lagomt anstängande nämligen.. :P Men, det är ju melodifestivalen sen också, kanske borde se det, hm, nää, jag vet inte. Beslutsångest. Men det löser ju sig alltid, på ett eller annat sätt.. ;)

Förresten, så saknar jag Rickard. Jag önskar att han var här så jag kunde tvinga honom att pilla mig i håret och annat bra :D




"You and I are different but still in tune"

Nu är jag hemma från promenad och affärssväng. Så fort jag klev utanför dörren så började det snöa :( Var småblåsigt, och snö som yrde omkring.. Så nu är vintern tillbaka, suuuuck..
Men det var en skön promenix i alla fall, har hittat en perfekt runda att gå! Tar väl strax över en halvis, men det känns lite lagomt. Men jag längtar efter vår! För då kommer det vara skitfint där tror jag! Kommer nog kanske att påminna lite om Boulognern (jag hatar att skriva det namnet, men nu har jag i alla fall googlat :P) om man har tur :)  Efter prommis, så gick jag till affären, och sedan till fiket/sushistället. Köpte med mig sushi hem, så nu sitter jag och längtar efter den :P Spar den till lite senare i alla fall, än är jag inte hungrig. Men det ska bli så gott!! Sushigubben är så söt förresten! Eller, kille kanske man ska säga.. Han stod och nynnade och sjöng med i musiken (klassiska powerballader typ..) när han gjorde i ordning sushi´n, hihi. Nu måste det ju vara gott när dom har fått höra så fina toner under produktionen :D

Funderar på om jag ska sticka en till mössa, det är så skönt att ha nåt att pyssla med. Fast egentligen så borde jag göra färdig lilla spegeln som jag började pyssla med för nån vecka sedan.. Det vore kanske nåt? Hm.. Får se vad jag orkar ta mig till :P Jag är lite seg, funderar på om jag ska hämta en filt och slänga mig i soffan och kika på en film eller nåt.. Kram!


"I am your long lost pen pal"

Vilken segis jag har varit idag. Vaknade sent, fast av ett trevlig sms från Rickard, så det var okej ändå ;) Nu ligger jag på sängen i en egenstickad mössa och ska försöka samla ork till att gå ut. Måste ta en liten promenix, samt en sväng förbi affären också. Har ingen aning om vad jag ska äta idag, så ska försöka fundera ut nåt bra på vägen. Ingen sol här idag, men knappt -1 ute, så det är väl ganska positivt i alla fall. Dock säger vädret att det ska komma massa snö ikväll/inatt/imorgon, så jag får väl passa på att njuta av gångbanorna som nästan är snöfria nu..

Hade himlen varit blåare så hade kameran fått följa med ut, men nu är det så grått, så den får stanna inne och vänta på bättre tider.. :P GE MIG RIKTIG VÅR NUUUU!

Nä, nu måste jag sätta lite fart, vill ju gärna komma ut innan det blir mörkt, så jag hittar hem igen ;)




"She wraps her fingers round mine with the softness she's blessed with"




Dags för ett till litet "musiktips". Som kanske är lite oväntat. Eller som kanske inte egentligen är "min stil". Men jag älskar den här låten. Den är så himla fin. Texten är underbar! Det är alltså Dry you eyes med The Streets. Finfin! Det är också en sån där gammal goding som har hängt med länge!

"Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?"

Hejhejhallå!

Här sitter jag som en gammal gumma, inrullad i en filt och stickar på ännu en mössa.. :)

Tog en promenad ner på stan idag, i solsken och fågelkvitter, för att köpa lite garn. Hittade hela tre garnaffärer! Yey! Så nu har jag ett litet lager här hemma, ifall jag får ett stickinfall :P Lite senare så mötte jag upp Maria, min gamla gymnasieklassis, på stan. Vi traskade runt lite, men det var kallt, så vi gick och fikade istället, mycket trevligt! Vi skvallrade lite och katchade up och så, så det var roligt :) Det får vi göra om!
Sen var jag lat och tog bussen hem, men de var jag nog värd tror jag ;)

Nu har solen nästan gått ner. Men det har varit en sån härlig dag med sol, så det gör inget! Hoppas det blir en till sån dag imorrn! Vill att det ska bli vår på riktigt, nuuu! :) Kändes som vår idag nästan, det luktade torrt, som det gör på våren ni vet :P

Nä, nu ska jag fortsätta sticka lite, sen ska jag väl laga lite fredagsmysmat till mig själv i min ensamhet :P


"How can I stand here with you and not be moved by you?"




Här kommer ett till musiktips! Det är det ljuvliga bandet Lifehouse, här med låten Everything. Videon är ju också superduperbra! Den rekomenderas för alla som har sett filmen The Notebook, som kan vara en av världens bästa filmer(!!!). Har man inte sett den filmen så kanske man inte ska kolla på klippet (utan först kolla på världens bästa film som man har missat), för det kanske förstör tjusningen lite? Men om man har sett filmen, så är det här helt underbart! Låten är så himla mysig.. Om man tycker att den är lite seg, så kan man hoppa fram till 4:18 in i låten, för då får den lite mer fart, eller kraft kanske man ska säga..

Åh, ja, ljuvlig låt i alla fall. Älskar den. Den har legat i min iPod i en evighet, och jag tror inte att den kommer att försvinna därifrån på ett bra tag :)

"Counting the stars in the dessert sky, sparkle's in your eyes"

Heja Kristin!
Inte nog med att jag tog en promenad i kylan. Jag har diskat hela jättestora diskberget nu också! Har dammsugit ungefär halva lägenheten samt plockat i ordning lite också. Så nu börjar det bli ordning och reda här hemma igen. Skööönt! Jag är jättehungrig, men vet inte vad jag ska äta.. Jaja, det löser sig.. :P Önskar att det stod en privat liten kock i mitt kök och lagade nåt mumsigt till mig, men nejnej, inte nån sån lyx här inte!

Gääsp, trööött är jag också. Bäst att äta nåt nu, innan jag somnar. Kram!



"Though life is ruff and the road is tuff You can seize the day"




Jag var just ute på en liten prommeprommenaaad. Det var kallt ute, brr, men nu känner jag mig lite piggare, ska samla lite kraft, sen ska jag börja diska. Pust.. :P Men tänkte dela med mig av ännu en bra låt först! Den här gången blir det Sieze the day med Hoffmaestro. Den är bra, men inte den bästa av deras låtar! Jag gillar nog Highwayman bäst, men det fanns bara urtråkiga videos till den :P Så nu fick det bli den här! En glad hurtlåt! Hihi. Jag och Evve var och tittade på Hoffmaestro & Chraa i somras på Cityfesten, och det ångrar jag verkligen inte! Är så glad att jag gick dit fast jag egentligen inte orkade, för fy fasiken vilket roligt gäng! Så sköna på scenen så det är inte sant :D Sen måste jag ju också passa på att skryta med att säga att när jag blev deras vän på Myspace så skrev dom att självklar fick söta tjejer vara med i deras gäng ;) Jippi!

Å Evve, dom sjunger tydligen "girl, loose your blues" inte det andra som du sa :P

"Kära vänner i ljus och i mörker, i växlande väster och öst, är ni alltid mitt hopp och min helande tröst, min helande tröst"

Jag hade stängt av min väckarklocka i sömnen, tydligen. Har i alla fall inget minne av att den har ringt.. Kunde inte somna igår, så låg och vred och vände på mig länge innan jag somnade.. Var väl därför jag var extra trött antar jag. Som tur var hade jag ställt min reservklocka också, så kom i alla fall upp strax efter 9. Bättre det än att sova bort hela långa dagen! Särskilt med tanke på att min tvättid börjar om en halvtimme :)

Idag ska jag ha stora städardagen här hemma.. Först tvätta innan klädbergen blir för stora. Sen ska jag diska, ett rejält berg, sen ska jag försöka borra ordentliga hål i väggen så tavlorna hänger stadigt, sen ska det städas och plockas! Så idag blir det en paus från plugg. Känner mig lite klen idag med, men bättre än igår i alla fall.. Nu är jag bara snorig och tjock i halsen.. Hoppas det blir bättre under dagen.

Nä, nu ska jag sortera tvätten, sen börjar tråkdagen ;) Kram




"I sleep every day, wipe the cobwebs away"




Det här var ju så roligt så måste ge er en till låt! En med Starsailor. Dom är också sånna som har hängt med i evigheter! Sångaren är så söt och med en härlig röst.. Och vet ni vad? Jag har sett dom live! På Roskildefestivalen 2002. Det var strax innan det jag hade börjat lyssna på dom tror jag.. :) Blir alldeles nostalgisk när jag hör den här låten!

"I hope my love can blind you I hope my arms can bind you"





Nu när jag ändå är så blogghurtig så kan jag passa på att dela med mig lite bra musik också. Den här låten är så fruktansvärt bra. Pills heter den, och det är fina The Perishers som sjunger och spelar. The Perishers har hängt med mig i många många år, men den här låten är nog min absoluta favorit. För stunden i alla fall ;) "Videon" är kanske inte så rolig. Men blunda och lyssna vetja! Den är så fin fin fin! Ontimagenfin skulle jag vilja påstå! :)

The Memory Keeper's Daughter

Här kommer ett litet filmtips! Ska försöka slänga in ett par sånna då och då när jag har sett nåt bra, eller dåligt.. Börjar med en film som heter "The Memory Keeper's Daughter" som jag såg igår. Den handlar om ett par som väntar barn.. Men allt går väl inte riktigt som dom har tänkt sig, vid förlossningen så visar det sig att det inte bara är ett barn, utan två! En fullt frisk pojke och sedan en ursöt liten flicka med Down´s syndrom. Pappan (som även är doktor) berättar för mamman att det ena barnet dog vid födseln, men sanningen är att han ber en sköterska att köra den lilla bäbisen till något slags hem för utvecklingsstörda.. Man får sedan följa båda barnen genom deras uppväxt.

Jag vet inte vad jag ska säga mer utan att avslöja för mycket av handlingen.. Men jag tycker att det var en sevärd film! Och hur söta är inte downisar när dom är små?!


Bild lånad från Google.


Betyg:

 
         
3,5/5 Kristins!

"One may think we’re alright, but we need pills to sleep at night, we need lies to make it through the day, we’re not ok"

Goddagens!

Dagen började fint, kom upp vid 9 (skulle försöka komma upp 8, men jag drömde en sån sjuk dröm som jag var tvungen att fortsätta lite på..) sen åt jag frulle. Hade tänkt börja med plugget direkt, men fastnade framför tv´n, det var nämligen Martha Stewart, och dom bakade cupcakes, mums.. Pluggade en stund sen i alla fall, men blev så där rastlös, så hoppade in i duschen för att vakna till liv. Sen klädde jag på mig och tog en liten prommis och sen en sväng förbi affären. Nu har jag ätit lunch och känner mig klen. Huvudet dunkar och jag är snorig och det klias i halsen. Huua. Det gick undan! Kände mig pigg i morse.. :S Brrrr!

Känner mig seg och kan inte riktigt koncentrera mig på plugget. Men ska snart försöka igen. Annars måste jag nog ta en tupplur och hoppas på att det känns bättre senare..

Later dudes!


"I got soul, but I'm not a soldier"

Se där ja! Det blev en promenad, vilket nog var nödvändigt, för jag höll på att somna.. :P Var iskallt ute, så det var inte en bra dag att välja bort mössan. Som tur var hade jag ju hörlurarna på mig i alla fall som värmde öronen lite :P Gick längs Tinnerbäcken, det är så fint där! Kan tänka mig att det blir ännu finare när gräset är grönt och träden har lite fler blad på sig! Hittade på en bra väg att gå i alla fall, var ute i nästan 50 minuter! Kändes verkligen inte som att jag gick så länge, men tydligen så gjorde jag det, heja Kristin! Var iofs rätt halt ute, så gick väl i pensionärsfart en tredjedel av vägen, hoho :D

Har pluggat en bra stund till nu. Det går framåt, sakta men säkert. Allt småpyssel tar sån tid. Men för varje grej jag gör så känns det bra, så det är bara att jobba på! ;) Dock så känns en liten tupplur lockande fortfarande..

Sitter och fnular på vad jag ska måla på den lilla tavlan också, nåt som passar bredvid den andra. Det är svårt.. Men nåt kommer jag väl på, förr eller senare.. :P Nu ska jag plugga på ett tag till, försöka i alla fall. Gäsp.


"Unspoken were the words I felt as summer nights sub-merge"

Här sitter jag, vaken, frukosterad och i full fart med plugget! Inte illa för någon som sovit alldeles för länge på mornarna i ett par dagar/veckor. Kom upp vid 8-tiden, godkänt! Skulle nog dock ha klivit upp redan 6.30, med tanke på att jag kände mig rätt pigg då, men, tänkte att det inte skadade att sova en halvtimme till, det gjorde det visst, eftersom jag inte kom upp då :P Men jaja, bättre lycka imorrn Kristin!

Ja, nu är jag alltså på G med exjobbskompletteringarna igen. Hade glömt bort hur pillrigt det är! Blir helt yr av alla millimeter hit och dit. Nu är det perfektion som gäller! Har dock ingen plan på hur jag ska lägga upp arbetet, så borde väl kanske fundera lite på det. Men än så länge så kör jag på med det som känns roligast, allt måste ju bli klart förr eller senare ändå.. Hoppas att det kommer att flyta på bra med arbetet i alla fall! Känns i alla fall ganska roligt att jobba med det igen, även om jag bara vill bli färdig, nu helst :P Det positiva med kreativt plugg är att man kan lyssna på musik samtidigt, det är svårt att koncentrera sig om man har läsplugg och musik samtidigt annars tycker jag, men när det är pysselplugg, så är det inga problem! :D

När jag vaknade så virvlade det omkring snöflingor i luften. Himlen är rätt grå, även om man ser skymtar av blått lite här och där.. Jag borde väl ta en paus snart och kanske gå ut och få lite luft. Men jag är så trött, så en tupplur skulle inte vara så tokigt det heller tror jag.. :P Kanske båda om jag har tur? Äsch, vi får se hur jag gör! Ska nog plugga på i en halvis/timme först i alla fall, så får vi se sen vad som händer.. Oj, nu såg jag solen titta fram! Sweet :) Hoppas våren kommer tidigt i år! Längtar så mycket efter torr asfalt och värmande sol och tussilago i dikena.. Bilden här nedanför är tagen för nästan precis ett år sedan, i Visby. VÅRBLOMMOR!! Jag saknar våren och jag saknar Visby och jag saknar mina gotlandskompisar.. :(



Men nää, nu får jag väl ge mig, plugg var det som gällde, inte nån novell om våren och saknad! :P Kram!





"Have you had a day, you had to be alone completely?"

Måndag idag. Det känns som söndag.. Har varit en seg dag. Det har kommit en tår eller två med.. Var inte roligt att säga hejdå till Rickard idag :( Vissa dagar är värre än andra helt enkelt. Men som tur är har jag ju världens bästa karl, som vände min ledsna mun åt rätt håll genom att säga sånt som jag behövde höra idag. Love you Rickard.. <3 Längtar tills du kommer hem nästa gång.. Hemma är inte helt hemma utan dig!

Tänkte visa er våran fina tavla som vi så puttinuttromantiskt målade tillsammans på alla hjärtans dag. Den är rätt stor, 30x90 cm. (Plötsligt dök Jens röst upp i mitt huvud, mått ska anges i millimeter, inte centimeter, så, 300x900mm istället då! ;)). Rickard har turknäsa och min näsa ser ut som en boll, men det gör inget, för vi gillar varandra ändå! Tavlan sitter ovanför soffan nu, och snart ska det komma till en liten till bredvid, jag ska bara måla den först :P

Imorrn ska jag ställa klockan tidigt. Ska försöka komma upp innan 8 och plugga! För nu jäklar har det stått stilla för länge. Av olika skäl. Vissa okej, vissa inte. Men, nu ska jag sätta fart. Det är bara exjobbskompletteringarna kvar nu, dom andra kurserna är färdiga och jag är godkänd i dom. Och jag vill bli klar med allt NU! Längtar så mycket efter att bli färdig med skolan.. Den dagen ska vara en glädjens dag!

Förresten har jag varit sjukt pysselsugen dom senaste dagarna. Men förutom tavlan så har jag inte pysslat så mycket. Jag måste köpa garn! Har googlat lite och hittat en butik här i Linköping som verkar sälja garn, så ska väl ner på stan nån dag i veckan och se om jag hittar nåt.. Måste ta vara på pysselsuget!

Just nu sitter jag och lyssnar på Eskobar, om och om igen. Dom är så bra. Å sångaren var så snygg när det begav sig. Ett redigt pax! Älskar hans röst. Som honung för själen. Mums. Jag funderar på att lägga mig i sängen och kika på en film, sen sova.. Måste få normal dygnsrytm om jag ska bli duktig pluggis nu..

Kram alla!







"Come on come on it's late and we're way off the track, troubles wait for us now"

Det var ett tag sedan. Mycket har hänt. Orkar inte skriva allt, för jag somnar snart.. Men jag raddar upp lite av grejerna i alla fall..

* Varit på kalas hemma hos Ida med tillhörande gammelkarl, det var roligt, som på den gamla goda tiden!
* Åkt pulka/matta i backen vid skolan med Evve, jag körde "sälen" och det var roligt.
* Varit på farmors begravning, det var jättefint och vackert och sorgligt och nu känns det att det är på riktigt..
* Åkt skridskor vid "rinken" vid skolan med Evve, det var kul, men hade varit roligare med slät is och slipade skrillor.
* Åkte hem till Linkan tidigt tidigt på onsdagsmorgon för att få komma hem och kramas med Rickard.
* Tvättat och städat hela dagen känns det som. Ost- och kexmys nu på kvällen.

Nu ska jag väl snart sova.. Jag och Rickard ska upp tiiidigt imorrn. Ska till Ringarum, IGEN. Den här gången hoppas jag att vi blir färdiga med lägenheten. Det kommer en gubbe och hämtar möbler i alla fall! Hoppas han tar allt! :P Men det ska ju städas och rensas och så där, så lär väl bli kvar där hela dagen, pust och suck. Men vad gör man inte för den man älskar? :) Imorrn är det förresten fredagen den 13:e! Lite läskigt ;)

Puss å kram vill jag ge till min fina familj <3 Nu spelar Rickard gitarr, så nu ska jag lyssna lite på plinkandet innan jag kramattackerar honom :)




"Sometimes I wish someone out there will find me"

Det är riktigt vackert ute nu! Massor av snö (som fortfarande är vit), en klarblå himmel och sol som faktiskt värmer lite! Finfint.

Idag tog jag lunch på stan med Evve, eller, hon lunchade och jag fikade, för jag hade just ätit frulle :P Sen gick jag en snabbis på stan och fyndade trosor och strumpor. Fyndade även tre stycken CD-skivor för 10:- styck! En av dom visste jag att var bra, så det var ett jättefynd. Dom andra två var chansningar, kommer inte ihåg vad dom hette nu, för har packat ner dom i väskan, men, vid första lyssningen så verkar det i alla fall helt ok, inga sånna där rejäla nitlotter! :P

Nu har jag packat ner lite grejer som jag ska ta med mig till Storvik. Åker dit senare, när Evve har slutat jobbet. Får hämtning av henne och Oskar, praktiskt! Får se sen då om jag hittar några vinterkläder hos pappa, isåfall blir det snölek ikväll :P Hohoho.

Imorrn är det begravning. Känns både läskigt och skönt att det snart är över. Det kommer bli en sorglig dag..



"The rain is fighting my windows"

Tänkte att det var dags för en liten uppdatering!

Fredag: Jag och Evve åkte till Bollnäs för att umgås med mormor och morfar. Vi åt god mat och kollade på "På spåret" och hade det lugnt och skönt. Evve fick sin mössa jag hade stickat klart, plus att jag stickade färidigt Fridas med. Hihi, hann även börja på min egna :P Ni kan kalla mig Mössmaestro! Jag och Evve låg vakna länge länge och pratade, som på den gamla goda tiden!

Lördag: Mysfrukost och sen galet spel. Sen tåg mot Gävle igen, vi fick hämtning av Oskar, åkte och handlade mat, tankade samt plockade upp Verran. Sedan åt vi mat, och jag grejsade och fixade till mig. Tog bussen mot Sätra för att umgås med Ida och säga grattis till hennes gamla karl :D Det var skoj! Perfekt timing hade vi i alla fall, så vi fick skjuts till stan när timmen blev sen :P Kom hem till Evve där jag skulle sova, åt ostkrokar och kollade på Chocolat och sen sov vi gott hela högen.

Söndag:
Sov lagom länge, vaknade av en söt katt (Tyko) och sen bjussade Evve på god brunch. Blev en slapp dag med häng i soffan. Sen fick jag lämpligt nog hämtning av mamma å Kenta, så nu är jag här! Har pratat lite med Rickard också, bästa man. Jag längtar såå mycket till på onsdag!! Vill hem till våran lägenhet nu.. Ikväll har vi (Team Sinnikka, mamma och Kenta) kollat på Beck. Och klappat på hundarna. Dom är så söta. Just nu har jag en liten Egon bredvid mig och en snarkade Nalle i soffan bredvid. Bästa voffarna! Synd bara att jag snart måste putta ner Egon så jag kan bädda soffan. Hoppas han förlåter mig ;)

Imorgon ska jag till Storvik. Vet inte när jag åker dit, men det är ju sånt som visar sig. Det är så mycket snö här nu, så Evve och Oskar ville ut och leka i snön :P Får se om jag hittar några kläder att ha på mig bara! Vore riktigt roligt, för det var ett tag sen man släppte loss i en snöhög, höhhö..

Nä, nu måste jag bädda soffan och sen krypa ner under täcket. Är trött.. Så godnatt vänner!


"We're caught in a trap"

Det bara öser ner snö. Det tar aldrig slut. Det är vitt överallt. Hurrbrr. Nu är jag i Gävle! Har varit på stan en sväng, mötte Ida av en slump! Kul :D Å det ska bli så kul att träffa dig igen imorrn Ida-pida!
Gick i ett par affärer med Evve sen, innan jag släpade mig hem. Nu har jag packat om min väska, så nu är jag redo för att åka till Bollnäs med Evve. Men jag ska inte åka än. Tåget går 16.15. Jag har en känsla av att vi inte kommer att vara ensamma på det tåget ;)

Åh. Brolle. Jag dör lite när jag kollar på det här klippet. Snyggare karl får man nog leta efter ett bra tag! (Men Rickard är trots allt finare ändå <3)







"You may not like it, I'm the big sleeper"

Jag är SÅÅ trött nu. Orkar inte skriva mer än att jag och pappa har tittar på en massa diabilder ikväll igen. Det är så kul! Skriver nog mer imorgon om jag hinner och orkar. Men nu ska jag bara sooooovaaaa.. Kram!



Så här såg det ut när jag hade lånats mammas smink för att göra mig vacker.. :P




"Well hey you got me right where you want me"

Idag tog jag och papput en sväng till Falun, jag fyndade en Eskobar-CD på en loppis för 15 kr. Yey! Eskobar är bra att ha.  Sen åkte vi hem. Spännande dag minsann! Hann till och med sticka lite på min mössa i bilen ;) Den är nog snart klar! Hihi. Nu har vi snott ihop en liten fläskpannkaka, som står i ugnen och fluffar till sig. Sen ska vi äta den. Sen kommer det hit en prälle klockan 15 för att prata om begravningen.. Så ligger det till.


En stilig bild på papput, från hans ungdoms glada dagar :P



"Words can never make up for what you do"

Jag är jättetrött! Men jag kan inte gå och lägga mig utan att ha delat med mig några av dom fina diabilderna jag och pappa kollade på ikväll. Lite dålig kvalitét på vissa, men, jag har ju fotat av dom från duken, så det får ni leva med! ;) Jag älskar verkligen att titta på gamla bilder! Sån nostalgi :P


Jag och Evve, glada barn på ett bord? :P


                 
Jag fotade Evve i bilen. Sööööt! 


Familjen Bolin på i skogen kring Danasjö.


Syster Evelina och jag väntar på hämtning vid en tågstation i Skåne :) (Jag hade ALF-väskan med mig!!)


Trötta små söta systrar och en liten nalle.


Avslutar med en bild på nåt mongo ;) Jag höll på att avlida av skratt när jag såg den här bilden! Jag ser ut som ett sjukt litet vindögt barn med sköldpaddsminen! Hahahaaha, hoppas ni tycker att jag är söt! ;)


"It’s a simple fact that you can’t seem to handle me"

Hejåhå, vad dagen har gått snabbt!

Hann fotografera lite lagom mycket, det var skoj, men hälften av bilderna var oskarpa, buhu, så svårt med nya objektivet när det inte är autofokus.. Men, övning ger färdighet! :P Fick ett par bra bilder i alla fall, slänger in några av dom i det här inlägget. Som ni kanske ser. På det fina vinterlandskapet. Det är annat här än i Linköping, kan jag lova! Där var det snöfritt och geggigt när jag åkte..

Nu sitter pappa och får håret klippt av mamma. Han vill bli vacker säger han, så hoppas mamma gör ett bra jobb ;) När han är klar ska vi traska ner på stan, för pappa ska köpa ett USB-minne på Classe O. Sen åker vi mot Storvik! Blir väl antagligen en lugn kväll. Kanske en film, eller diabilder, om jag har tur! Det är alltid lika roligt.. :)

Nu ska jag packa ner det sista så jag är redo att ge mig av när papputen är färdigfriserad. Kraaaam






"Yeah I got busted, so I used my one phone call to dedicate a song to you on the radio"

Godmorgon, gott folk!

Fast jag har varit vaken i över en timme, jag är bara lite långsam av mig.. Ska snart hoppa in i duschen så jag är redo för en ny dag. Pappa ska komma och plocka upp mig senare nämligen, så ska vi åka runt en liten sväng, så jag kan fotografera lite, wooho! Tror vi ska åka till Oslättfors, så pappa blir bjuden på kaffe på köpet :P Inte av mig alltså, men av Honda. Jag föreslog Dalälven, men det va visst åt helt fel håll, tyckte pappa. Men det blir säkert bra ändå! Blir det nån bra bild så delar jag med mig till er senare.. :)

Jag saknar Rickard så mycket. Usch. Men nu ska jag inte tänka på det, utan nu ska jag börja göra lite nytta istället..


"You spin your web of sorrow and dreams"

Skönt att vara hemhemma! Blev nästan en timme sena till Gävle, för en dörr slutade fungera i Uppsala, så vi blev stående där. Men det gjorde ingenting, eftersom jag har börjar sticka på mössa nummer två, så jag höll mig sysselsatt :P Innan dess tittade jag på en film, "Bolt". Hihihi, den var verkligen fruktansvärt rolig! Jag känner mig som hamstern ^^

Nu har vi ätit jättegod mat, så nu är jag så proppis att jag nästan storknar. Så nu ska jag bara slappa i soffan en tag. Sen ska jag nog kanske sticka några till varv på mössan :P Hoppas Frida kommer hem från sin träning snart så att jag får lite sticksällskap, hohoh.

Imorrn får vi se vad som händer! Kanske blir äventyr, eller så blir det inte det. Men jag sover nog i Storvik i alla fall. Hoppas på fint väder, så jag kan fota lite, nu när jag har släpat med mig storkameran hit och allt :)


"For a taste of your whiskey I´ll give you some advice"

Godmorgon mina vänner!

Idag gick jag upp fruktansvärt tidigt, men det var rätt skönt, för nu har jag tagit det lugnt och skönt på morgonen, är klar med nästan allt på min "att göra-lista". Ska bara springa ut med soporna, sen är jag färdig, tror jag. Typ en timme kvar tills bussen går, det känns bra det!

Ojoj, vad jag blev mätt efter min frulle.. Skulle nästan behövas en tupplur ;P Men jag får spara den till tåget, höhö.. Nu ska jag packa ner datorn och sen börja göra mig i ordning, sakta men säkert..

Ha en bra dag, vi hörs och ses. Kram


"Och det skulle ju va dans, dans, dans!"

Nu börjar jag varva ner lite, andas ut och slappna av..

Mössan är färdigstickad! Hoho, den blev inte jättevacker, men helt okej för att vara mitt första alster! Den är dock inte så tät, så får nog bli en vårmössa eller nåt sånt, för tror inte att den värmer så bra just nu ;) Men jag kommer nog att använda den! Ska ta bild på den sen, men det får bli en annan gång det. Orkar verkligen inte det ikväll, kameran är nerpackad och jag är trött :P

Har krupit ner i sängen nu. I den stora ensamma sängen. Det känns tomt utan Rickard.. :( Jag vill ju ha min älskling här, så att jag har någon att värma mina iskalla fötter på :P Sen så vill jag ju krypa in i hans famn och lägga mitt huvud mot hans bröst (manboobs? *kläm, kläm* ;P) så att jag kan somna sött.. Bejbi, kom hem igeeeen! Får väl krama stenkudden som vanligt Rickard inte är hemma, hoho..


Bild från Visby, på mitt hjärta.

Snart sova. Måste upp rätt tidigt imorrn och pyssla med lite trams innan jag åker hemåt. Så, natti!



"Maybe if my heart stops beating"

Jiises vad jag är trött nu.. Har diskat det abnorma berget och packat klart (så gott som klart i alla fall). Det känns väldigt skönt! Jag åker alltså hemhem imorrn, för det fanns en sistaminutenbiljett kvar till mig, det tackar jag för. Åker härifrån lilla Berga strax efter 10.. Sen är jag framme i Gävle vid 15-tiden.

Den här gången fick jag ta min stooora väska. Den är så huge.. Hoppas den inte är fööör tung bara. Men så svårt att veta vad jag ska packa den här gången :S Får chansa lite och hoppas att jag får med mig det jag behöver i alla fall.. Huh, jag är så snurrig i huvudet idag.. Måste nog ta något att äta. Sen ska jag rensa kylskåpet lite, så det inte ligger kvar något som blir äckligt tills nästa gång jag kommer hem. Sen måste jag komma ihåg att slänga soppåsen imorrn också, annars blir det INTE roligt! :P

Nu ska jag pyssla vidare lite till.. Bland annat sticka klart min mössa ska jag göra (försöka i alla fall), så jag kan börja på något nytt imorrn på tåget! :D Bra sysselsättning!




"Laying back, head on the grass Chewing gum, having some laughs"

Idag när jag hämtade posten så låg det ett brev från Försäkringskassan där. Jag svor tyst för mig själv för jag ville verkligen inte öppna det. Antog att det handlade om bostadsbidrag.. Förra året fick jag tillbaka lite slantar för att dom hade betalat ut för lite år 2006. Men nu var det alltså för 2007 det handlade om, och då fick jag lite mer än vad jag fick 2006, så jag tänkte att jag säkert kommer att få betala tillbaka i år bara för det. Öppnade kuveret och kisade och försökte se vad dom ville. Såg en (i mina ögon) stor summa och tänkte, shiet, det där vill jag INTE betala! Läste vidare och såg att det stod "Belopp som kommer att betalas ut".  BETALAS UT! Halleluja! Jag kommer alltså att få pengar igen! Och det kunde inte komma lämpligare än nu. Eftersom jag inte har någon inkomst för tillfället.. Ska få ca 3000:- och det är mycket pengar för en student utan pengar. Så om drygt en vecka har jag pengarna på kontot, så himla skönt!!

Idag kapade Rickard av sig hästsvansen! :D Min långhåriga karl är numera lagomlånghårig, hihi. Fast vill att det ska växa ut liiite till, så han ser busrufsig ut, för då är han som sötast, mitt troll <3 Nu har han precis gått hemifrån mot tåget. Så snart är han på väg till Norge igen. Usch, hatar dessa hejdåmåndagar.. :( Dagen är alltid som en stor dimma. Man vill hinna med så mycket att man istället inte gör nånting alls känns det som.. Men den här perioden kommer nog att gå snabbt, till nästa gång vi ses..

 Nu ska jag snart börja med disken, fyfan, det är ett riktigt jävla berg där inne nu alltså. Värre än någonsin tror jag. Men, det är bara att bita ihop och dra igång lite bra musik så löser det väl sig, förr eller senare.. Efter disken ska jag packa min jätteväska.. Sen ska jag se om det finns nån tågbiljett till mig, så att jag kan åka hem redan i morgon. Annars blir det väl onsdag. Men jag hoppas på imorrn i alla fall. Tråkigt att vara ensam i lägenheten utan Ricke.. Uppdatering om hur det går med allt kommer säkert senare.. ;) Kram!


"A million suns are glowing in the night"

Det var en mysig dag idag minsann! Vi tog tåget till Norrköping som planerat, dock senare än tänkt, men så är det när det är söndag och tågen inte går så ofta som dom brukar. Solen sken i alla fall i Linkan innan vi åkte! Fick vårkänslor i hela kroppen.. ^^ Den till och med värmde! Härligt :)

Traskade sen hem till Frisse och Mys (och My´s lillasysters) lägenhet. Vi var lite sena så vi hann inte hjälpa till att bära saker, höhö, stackars oss! :P Mötte dock dom på vägen, så vi följde med dom när dom skulle handla lite mat, jag och Rickard gick dock och köpte och en skrivare istället, så, nu har vi en jättefin skrivare! Yeeeey! Åkte tillbaka till deras lägenhet och fick husesyn, den var jättefin! Coola fondtapeter och en jättemysig hall med rolig form :P Sen gick vi och åt, sen tillbaka till lägenheten igen.. Hjälpte till med att flytta runt lite möbler och så, kommer nog bli superfint där tror jag :) Sen kom kvällen och då gick vi till tåget igen. Nu är vi hemma och har installerat skrivaren och förberett lite inför våran fina tavla som vi ska måla sen, oh så fin den kommer att bli!

Jag är proppmätt. Men det gör ingenting, för jag har världens sötaste karl bredvid mig i soffan som sitter och har en arm kring mig. Då kan man ju inte annat än att må bra :) Ännu en bild från igår förresten!





"Fools they think I do not know, the road I'm taking"

Gääääsp. Jag skulle vilja gå och lägga mig och sova i ett par timmar till.. Är såå trött! Gick upp för ett par timmar sedan och slängde in ett par omgångar tvätt i tvättstugan. Skönt att ha det gjort i alla fall. Men nu är jag trött.. Ska väl snart hoppa in i duschen i alla fall, så man vaknar till på riktigt.. :) Förresten, idag hittade jag på ett nytt hippt sätt att knäcka sitt (kokta) ägg på! Man slänger det helt enkelt i taket! Funkade finfint, plus att jag impade rejält på Rickard :P

Idag ska vi till Norrköping och hjälpa Frisse och My att flytta, eller, vi ska i alla fall hjälpa till att bära deras grejer in i lägenheten :D Ska bli spännande att se hur den ser ut! Tog en smygrunda där i fredags, hihi, så vi har sett den från utsidan i alla fall :P Sen ska vi forhoppningsvis åka och köpa en skrivare. Måste kunna skriva ut lite jobbansökningar och sånt, heja heja heja!

Imorrn åker Rickard tillbaka till Norge, uuh, inte roligt.. Men jag åker i alla fall hemhem igen på antigen tisdag eller onsdag, beror på när det finns en sistaminuten-biljett till mig. Stannar hemma i lite mer än en vecka, för begravning och så vidare.. Ska bli skönt att umgås med familjen igen <3

Jag bjuder på en till bild från igår också. Höstigt ser det ut. Men nu vill jag ha vår och sol faktiskt. Lite grönt gräs skulle inte skada heller..