"But it's just the price I pay, destiny is calling me"

Det är så skönt att Rickard är heeeemmaa! Vi låg vakna hur länge som helst inatt och bara pratade, om allt och ingenting. Det var mysigt. Även om jag säkert sov mig igenom hälfen av samtalen :P Trött var jag, hihi.. Men skönt att vakna till och känna att världens underbaraste kille ligger bredvid. Då blir jag så där glad och kryper så nära det bara går <3

Idag har jag varit effektiv och sökt en massor av jobb, samt registrerat mitt CV på en hel drös olika sidor. Hoppas att det ger resultat. Vill så gärna få tag på ett jobb nu! Pengaaaar.. Någonting att göra på dagarna.. Förresten skickade jag iväg mitt "arga" mail till Arbetsförmedlingen också, om hur jag tyckte att mitt första möte med dom var. Ska bli intressant att se om/vad dom svarar!

Rickard sitter och spelar sitt nedrans Call of Duty nu igen ;) Det pangar och exploderar titt som tätt. Det är inte mitt favoritspel att lyssna på, hehehe. Kanske får utmana honom på en omgång Buzz sen istället! Det är mer i min smak :D

Ne, nu ska jag vakna till liv, bättre sent än aldrig. En dusch till att börja med, sen kanske en sväng förbi affären, vi får se. Fast först tvångspussa på nörden! :P

Kram

"Time goes by, so slowly"

Jag är trööött.. Sover nästan. Men, jag ska bita ihop ett tag till, kämpa för att hålla ögonen öppna.. För om en liten stund kommer Rickard hem, iiih! *låta som sniglarna i Flushed away* Som jag har längtat!! Det ska bli skönt att krypa ner i sängen ikväll, när man vet att det ligger en snygging där bredvid som man kan tvångsmysa med om man behöver.. :) Och ännu bättre, att vakna upp och få en puss på nosen (NÄSA, DET HETER NÄSA!) om man vill :)




Sov så gott kamrater! Kram

"I can't explain why we live this way, we do it everyday"

Ojoj, klockan är inte ens 15 och det känns som att jag har varit vaken i flera dygn. Helt slut! Började dagen med att åka till "Jobbrummet" på Arbetsförmedlingen, hade ingen aning om vad det var, men jag skulle dit hade min handledare sagt. Sagt och gjort, när jag kom dit så var det i stort sett kaos, ett trångt rum fullt av arbetssökande ungdomar (mest ungdomar, i alla fall om jag också räknas till den kategorin). Välkomnades av en jättetrevlig tjej! Jag vill ha henne som min handledare! Hon berättade att man skulle ta en lapp och fylla i vilka jobb man sökt sen sist, och sen gå och titta på "anslagstavlan" (en hel vägg) för att se om man kunde tänkas söka någon av dom jobben, isåfall skulle man fylla i det också, på lappen.. Hittade ett par jobb att söka, som jag inte sett på arbetsförmedlingens hemsida, så det var ju bra! Prata lite mer med den där tjejen, hon tipsade om ett par sidor och sa att om jag skulle vara arbetslös om i 90 dagar (räknat från när jag skrev in mig) så kunde dom hjälpa till med att försöka få in mig på någon slags praktikplats på något företag som pysslar med design osv. Hon lät så positiv och glad, till skillnad från hon jag skrev in mig hos :P Var väl där i nästan en timme, sen åkte jag hem och postade en bok som jag lyckats sälja, yes, 100:- rikare är jag nu, det är mycket i min plusk ska jag säga er! :D

Kom hem, åt ett par pizzabullar till lunch, somnade på spikmattan ett tag.. Och nu, har jag börjat tvätta. Blir så sugen på att skriva en arg lapp, igen! Haha.. Nån dryg jävel envisas med att hälla sköljmedel i tvättmedelsfacket, så det är helt slemmigt och grötigt och överfullt, så varje gång jag ska tvätta måste jag börja med att stå och gräva där för att mitt tvättmedel ska få plats. Grr, det är irriterande! Men, luddet var i alla fall borta ur torktumlaren ;)

Förresten fick jag ett nytt bankkort idag på posten! Hade beställt ett nytt för att mitt chip på det gamla kortet var helt utnött, så varje gång jag kom till en butik där man ska använda chipet fick jag stå som en galning och dra ut och in mitt kort hundra gånger innan det gick igenom, något jobbigt :P Så nu ska jag bara testa så att det nya funkar, sen klipper jag det gamla fina.

Ska försöka städa och diska och göra lite fint här hemma idag också, för om jag har riktig tur kommer Rickard hem ikväll/inatt, och då vill jag ju att det ska vara fint hemma, såklart :) Fast har inte fått någon rapport från honom än, så risken finns att han kommer imorrn, men, håller tummarna för att han kommer idag! Jag är nämligen pussnödig!

Usch, vad långt jag skriver, och vad tråkigt det blir utan bilder! :( Orkar inte fixa det nu, men, jag ska bildbomba er så fort jag har lite ro i kroppen!

Kram kram

"And it's always... You and me always, and forever"

Ja, vad ska man säga om Arbetsförmedlingen? När jag kom dit och hittade till rummet där vi skulle vara så var det helt tomt i rummer, förutom en byggarbetare som sågade och pysslade och var högljudd. En arbetsförmedlingsman gick förbi och frågade varför vi satt utanför rummet (var ett par stycken som väntade), och vi sa att vi skulle på information där inne, så svarade han typ "Höhöhöhö, ja, det får vi väl se". Kul kille!?

Hur som helst, klockan gick, sen kom en annan man, som sjasade iväg byggarbetaren och välkommnade oss in i salen. Röriga salen. Där pratade han på, försökte vara lite ungdomlig tror jag :P Men han var i alla fall smårolig, även om det han pratade om inte var kul. Det var ungefär som jag misstänkte.. Typ "om ni klickar här, så kan ni söka jobb i olika städer" "Klickar ni här kan ni istället söka jobb utifrån arbetsområden". Alltså, jag lärde mig ingenting nytt. Och inte tog dom någon närvaro heller! Så egentligen hade jag kunnat skippat det.. Men det som var bra var att "kursen" bara tog 40 minuter, inte ett par timmar som det stod i mina papper. Jo, en sak lärde jag mig, att om man vill ha en jobbcoach, så får man söka upp en själv.

Det här kanske inte är roligt att höra, men jag säger det i alla fall. Imorrn ska jag dit igen, klockan 10. Tror jag ska redovisa vilka jobb jag har sökt, typ. Vet inte riktigt. Vi får väl se. Ska försöka registrera mitt CV på ett par sidor ikväll också, så kanske det ser lite bättre ut imorrn. Jag vet ingenting igentligen, och det känns inte som att jag bryr mig. Jag har inte ens varit inskriven där i en vecka, och så fort jag tänker på dom så sugs min livslust ut genom öronen typ. Jag vill hitta ett jobb nuuuu!

Fick en trevlig överraskning när jag kom hem i alla fall. Det var Rickard som hade rast och ringde och pratade och var söt. Då blev jag glad igen efter arbetsförmedlingsdepressionen som satt kvar. JAG ÄLSKAR RICKARD! Han är så underbar.. Det finns en anledning till att våra händer passar perfekt ihop, för att restan av oss också gör det, såklart :D Rickard är bäst, ingen protest! "Han sa att jag var tvungen att betala" Hihih, kul! Nu vill jag att han ska komma hem från Norge. Hoppas hoppas hoppas att det blir imorrn! Men annars blir det onsdag. Och jag kan nog leva med det också. Men helst i morgon :)

Nu är jag jättehungrig. Men vet inte vad jag ska äta.. Orkar inte laga nånting avancerat. Har inte råd att vara lat och köpa något "färdigt". Så jag får nog ta en sväng i köket för att se vad som finns. Nåt måste jag få i mig, snaaaart!

Kram

"You may not like it, I'm the big sleeper"

Goddagens gott folk.

Idag skulle jag ha börjat dagen med att tvätta, men jag var såååå trött i morse, så jag smet ner till tvättstugan och bokade om tiden. Sov ett par timmar extra istället, och det var sååå skönt, välbehövligt.. Tog en dusch och åt god frukost. Sen kom Rickards kompis Marcus hit med grejer som Rickard skulle ha. Sen har jag slängt ner lite grejer i min väska och nu sitter jag och tittar på "Sjunde himlen" i väntan på att jag ska ta mig ner på stan till Arbetsförmedlingen. Där väntar en kurs på nån timme där jag ska lära mig arbetsförmedlingens hemsida. J i p p i e. Ser inte fram emot det, alls. Men, det var obligatoriskt, så lika bra att göra dom nöjda och glada antar jag. Men skulle hellre lägga den här tiden på att jobba vidare på mitt portfolio, tror att jag skulle få ut lite mer av det..

Förresten så har två personer mailat mig om en av böckerna med kurslitteratur som jag annonserat om. Hoppas att det går bra så att någon av dom köper den! Så får jag in en extra slant, inte så stort slant, men allt är välkommet. Ska prata med tjejen som var först ikväll, så får vi se hur det går. Håller tummarna!

Usch vad jag är trött idag. Skulle vilja krypa ner under täcket och sova ett par timmar till, men, nej nej. Inte idag!
Hörs sen, så kanske ni får en recension på "kursen" om ni har tur ;) Kram!

"When it was good, we were sitting on the top of the world"

Goooodmorgon! Det är ju söndag för sjutton, då får man sova länge tycker jag. Dessutom var jag vaken till typ 4 inatt, satt uppe och tittade på UFC och drack mitt vin. Det var väldigt roligt, och här kommer ett citat från gårdagens program:

"Om någon som väger 93 kg slår en dvärg så blir han vanligtvis knockad"

Det var ett väldigt roligt citat tycker jag :D I alla fall med tanke på hur det kom till. Programmet handlar om två lag, som ska slåss emot varandra (Det är ju sånt där där dom både får slåss, sparkas och brottas typ, väldigt kul att titta på faktiskt! Men jag saknade Rickard, för vi brukar alltid titta på det tillsammans..) Hur som helst så ville en kille veta hur hårt hans lagkompis kunde slå. Så han bad honom att slå till honom i ansiktet. Ingen öppen handflata här inte, utan ett knytnävsslag. Sagt och gjort, han slog sin kompis. Och han som tog emot slaget ramlade ihop som en liten papperfigur och var lite borta ett tag. Sen vaknade han till liv och sa att han visste att kompisen kunde slå hårt, men han trodde inte att han kunde slå SÅ hårt :P Man får lära sig av sina misstag tror jag! :D Citatet kommer alltså från han som slog, om ni inte förstod det :)

Nu har jag just ätit en stoooor frukost, den satt där den skulle, för jag var hungrig som en varg när jag vaknade (eller när Evve ringde och väckte mig rättare sagt :P). Jag känner mig relativt pigg ändå, nu efter frukosten. Ska nog ta en liten dusch snart, sen ut på en promenad. Eller en cykelsväng kanske. Men då måste jag laga framskärmen (kan man säga så om en cykel?). Tog en cykeltur igår, det gick, men det låter rätt mycket när plasten hänger in i hjulet :P Men lite silvertejp ska nog ta bort det problemet! Silvertejp är lösningen på nästan alla problem skulle jag tro :) Det ser ut som att det är fint väder ute i alla fall, sol och blå himmel med lite vita moln på.

Dags att sätta lite fart kanske, annars har väl dagen gått snart. Hörs säkert senare. Kram kram.

"Västerbron, I hate walking on you"

Här sitter jag med ett gigantiskt glas. Det är så stort att jag nästan borde betala dubbel hyra. Hur som helst. I det finns det ekologiskt vitt vin och en hel drös is, "Ice sticks", höhöhöh. Vet inte om dom är godare än vanliga isbitar, men dom är i alla fall bra mycket roligare att knapra på! Och fina, såklart.

Kikar på "Den Gröna milen" på tv nu. Det är en fin film. Med äckliga människor och bra människor. Det är väl som det är överallt. Men jag tycker inte om han "Percy" i filmen (det gör väl ingen iofs men..), för jag tänker på ett asläskigt Arkiv X-avsnitt som han var med i. När han satt i nån håla och slickade på tidningspapper (han byggde bo!!) och så var det nåt med galla med också. USCH! Läskigt!

Nä, nu ska jag dricka upp det jag har i glaset så får vi se vad som händer sen. Sova antagligen. Kram!

"Why does it always rain on me?"

Idag har det varit promenadernas dag! Har tagit två ordentliga prommisar. Skönt! Även fast det har börjat regna på mig bägge gångerna :P Som tur var har jag varit nära hemma när det började.. Min första prommis vart den "vanliga" rundan, det är så fint här! Gå längs ån och titta på fåren :D På min andra prommis gick jag till Coop och kvällshandlade lite, kul med lite affärsombyte! Och där köpte jag något fantastiskt. Något som jag har saknat på marknaden. Något som jag nästan kände mig tvungen att kontakta det aktuella företaget och ge dom idéen, för det är så dumt att dom inte ha haft det tidigare.. Nåväl. Vad kan det vara för fantastisk produkt?! Jo. Ispåsar! Inget nytt än så länge, men hör här.. Ispåsar som man får isstavar av istället för iskuber! YES! ÄNTLIGEN! HALLELUJA! Hur många gånger har man (jag) inte önskar att man kunde pressa ner dom där satans iskuberna i en liten petflaska liksom? Nu slipper man kampen, för nu finns isstavar! Alldeles underbart för en sån isälskare som mig :) En glädjens dag!

Nu ska jag andas ut lite, sen ska jag börja med kvällsmaten. Det blir (el-)grillad kyckling och klyftpotatis och champinjoner, Gooooottis! (INTE kottis)

Kram

"Jag får liksom ingen ordning"

Ihk!

Lasse bestämde sig visst för att dela med sig av låten redan idag! Och jag gillar den! Massor! Oh, nu längtar jag efter skivan också.. En månad kvar! :D



Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning

"Jesus freaks out in the street, handing tickets out for God"

Såg inte hjälmkillen nå mer :( Synd!

Nu sitter jag och pysslar lite med mitt portfolio, eller det som ska bli mitt portfolio i alla fall, har precis kommit igång. Har lite svårt att bestämma hur det ser ut, så nu sitter jag och kollar på tusentals typsnitt, får se om det ger mig lite inspiration ;) Huvudvärken har hittat tillbaka, buhu, får se om det går över efter lite lunch, annars blir det en tablett till. Försöker bälja i mig ordentligt med vatten i alla fall.

Imorrn släpper Lars Winnerbäck en ny singel! ”Jag får liksom ingen ordning” heter den. Ska bli kul att höra hur den låter! Man kan redan läsa låtens text handskrivet av Lasse på hans hemsida, och det verkar som en bra låt. Sen var det charmigt att få se hur han skriver och klottrar lite :D Hoppas man gillar singeln i alla fall! Fast jag brukar av någon konstig anledning inte gilla låtarna han släpper som singlar. I alla fall inte till en början, det brukar ta ett tag innan jag gillar dom, men, det kanske blir annat nu, vi får se :)

Nu ska jag fortsätta pyssla lite, eller, så blir det lunch. Fast det jag borde göra är att städa köket. Pizzabullebaket stökade ner rätt ordentligt.. :P Kram!

"Are you ready to jump? Get ready to jump!"

Hihi, sitter och slötittar på friidrott nu när jag äter frukost (sov länge idag, men idag känner jag mig piggare, så, det var det värt!). Och vad ser jag då? Jo, en av dom manliga stavhopparna har hjälm på sig! Ååååååh! Sööötnos! Hann inte se vad han hette, men jag hejar i alla fall på honom. Smart kille! Dom är ändå ett par meter upp i luften, det gör nog ont om man missar mattan.. Heja hjälmkillen!

Nu ska jag fortsätta äta frukost, sen ska jag göra om köket till ett litet kontor igen, sen ska jag försöka jobba lite på att göra ett portfolio med blandat gott och blandat. Heja mig (och åter igen, hjälmkillen)!
Kanske går det ännu bättre för mig och jag sätter på mig min inlineshjälm som jag fick av Rickard? Den är ju så fin! :)

Kram

Uppdatering ett par minuter senare:

Nu dök en finsk hoppare in i en av stolparna som håller upp själva pinnen! Han skulle ha haft hjälm! Fast, han verkar ha klarat sig bra ändå. Men, en hjälm hade nog inte skadat.. ;) Nu hoppas jag attt hjälmkillen hoppar snart igen så jag får veta hans namn..

"We need pills to sleep at night"

Det blev ingen film tidigare, det blev dock en timme på spikmattan, somnade på den som vanligt, skönt! Min spikmatta är en fin vän :D Under tiden jag låg där på mattan så fick jag sms av Rickard där han sa att han kan prata med duvor, haha, mitt hjärta :P Söt och fin!

Känner mig lite småkrasslig, öm i halsen och börjar få lite ont i huvudet. Ska dricka en hel drös med vatten och ta en liten huvudvärkstablett och hoppas att det går över. Ska nog ta och göra en kopp te och en smörgås också, lite kvällsmys med mig själv :) Så får det bli!

Later dudes, kram

"A working class hero is something to be"

Idag skrev jag in mig på Arbetsförmedlingen. Fick vänta i över en timme på min tur. Fanns ingen luft alls där, så jag somnade nästan innan mitt nummer blippade till på tavlan. Det gick rätt snabbt väl där i alla fall, eftersom att jag hade skrivit in mina upgifter på internet. Men tydligen ska jag även söka till "Arbetsförmedlingen Kultur", för att se om jag kommer in där, för tydligen så måste jag vara det (?) om jag vill söka jobb inom design. Konstigt var det, men lika bra att göra som tanten säger. På måndag och tisdag ska jag dit igen. På måndag för att lära mig Arbetsförmedlingens hemsida (jippie, låter ju fruktansvärt givande) och på tisdag ska jag dit för att redovisa vilka jobb jag har sökt. Om jag nu kommer att söka nåt jobb tills dess, man kan ju alltid hoppas att det dyker upp något intressant. Måste nog se till att laga min cykel tills dess, blir dyrt med buss fram och tillbaka hela tiden.

Pengar ja.. Pengar var det värre med. Jag får gå till soc om jag vill ha pengar, sa tanten. Annars kan jag få pengar om jag fortfarande är arbetslös om 90 dagar. Helt sjukt. Jag vill inte gå till soc. Tror inte ens att jag hade fått något av dom heller eftersom jag har en sambo som jobbar. Så som det ser ut nu så får jag snylta på Rickard ett tag till, och det är inte så roligt. Men jag är i alla fall glad att jag har en sån fin karl som ställer upp för mig <3 Jag lovar att betala tillbaka så snart jag kan..

Så, nu tusan vill jag ha ett jobb! Måste lägga i en extra växel nu. Kanske gå runt till företag (om jag hittar nåt bra) och dela ut lite CV´n och så. Jag vill jobba! Så om någon behöver en utbildad industridesigner (som kan tänka sig att jobba med i stort sett vad som helst) så vet ni vart jag finns :)

Arbetsförmedlingen gjorde mig på lite dåligt humör. Så nu tänker jag kolla på en film eller nåt så jag blir glad igen, så det så :)

Kram

"You´re the storm"

Idag fick jag för mig att jag skulle baka pizzabullar! Sagt och gjort, nu står första plåten i ugnen, och det luktar såååå gott! Jag vill att dom ska bli klara nuuu.. För idag blir det minsann pizzabullar till middag :P Med ett glas kall mjölk!  Om ca 20 minuter borde båda plåtarna vara klara.. MUMS! Perfekt att frysa in och ha som mellanmål om man är akuthungrig nångång :)

Oj vad tiden har gått fort idag. Rätt skönt ändå. Funderar på om jag ska ta och kika på nån film ikväll kanske, om det inte är något väldigt roligt på tv, men det tror jag inte :P Film är ju alltid mysigt :) Fast jag önskar att Rickard var hemma! Så ensamt utan honom.. Miss you hani <3

Nä, nu ska jag gå och ställa mig vid ugnen och titta på när mina gigantiska pizzabullar gräddas! :D Kram

"Jag vill se löven byta färg igen"

Jovisst hade jag tvättid idag! Hade lite koll på läget i alla fall ;) Så nu är tvättandet igång. Har redan hunnit bädda rent i sängen också (fast jag väntar på att örngotten ska bli tvättade och tumlade). Fast först fick jag svära lite och försöka tömma tvättmedelsfacket på sköljmedel, eftersom någon hade hällt väldigt mycket fel. Plus att det var ludd i torktumlaren. Arg lapp skulle nog vara på sin plats kanske! ;P Nejdå, ingen lapp här inte. Jag orkar inte. Räcker med att jag skickar "arga" lappar till grannen med skällande hundar lite då och då :)

Svalt och skönt i sovrummet nu i alla fall, jag tycker att det är skönt att den värsta sommarvärmen är på väg bort. Många gnäller över att sommaren börjar ta slut och dom undrar vart den har tagit vägen. Mig gör det ingenting (jag tycker dessutom att det känns som sommar fortfarande) om sommaren tar slut nu. Jag gillar hösten. Så om den är på väg så är den välkommen :) Älskar när det är lagom svalt ute och mornarna börjar bli lite mörkare. Det är liksom en helt annan luft ute på hösten, så frisk och god. Jag gillar det! Sen blir det mysigt att plocka fram lite halsdukar, mössor och vantar också, men dit dröjer det nog ett tag :P

Hungrig är jag. Men ska nog vänta tills efter jag har varit ner i tvättstugan en gång till, så har jag lite tid på mig att äta i lugn och ro. Frukosten är ju dagens bästa mål, och ska njutas i lagom takt :D

Kram, hörs!


"Give me a call, I miss you"

Tadaaa! Äntligen uppdatering! Mycket som har hänt sedan sist :)

Jag ska försöka börja från början och gå igenom det viktigaste (och det jag kommer ihåg, hehe, det är lite svårt att komma ihåg detaljer fast det bara var en vecka sedan sist..)

Förra helgen, så åkte jag som jag nämde till Borås för att träffa Andreá. Det gick hur bra som helst och det kändes som att vi hade varit kompisar jämt! Var ju lite nervöst på bussen dit :) Men, det blev inte alls stelt eller så, kändes rätt på en gång. Vi pratade om allt och lite till under helgen :D Var jätteroligt att se hennes nya lägenhet och dessutom spontanträffa några av hennes vänner på stan :) Hade picnic, gick på stan, kollade på en massa filmer och lyssnade på musik (vi har exakt samma musiksmak!) och drack många liter te :) Helgen kändes jättelång, vilket var bra :) Jag hade i alla fall jättetrevligt (om man bortser från skoskav!), och jag tror att jag har fått en vän för livet i Andréa :) Jag hoppas att vi ses snart igen :)

Dagen efter jag kom hem från Borås så kom Linnea till mig! Vi åkte hem till mig och hade myskväll med hemmagjord pizza och vin, som på den gamla goda tiden! :) Dagen efter gick vi på stan och letade efter skor till Linnea, det gick bra, hon hittade ett par fina nästan direkt! :) Sen åkte vi hemåt och kikade på film, drack god cider, åt en riktigt dundermåltid och sedan spelade vi Buzz, vilket var väldigt roligt :D Jag tycker dock att den där Buzz är lite oförskämd ibland, hihi.. Dagen därpå åkte hon hem, min lilla Linnea. Men det var ett väldigt trevligt besök, du är välkommen tillbaka när du vill! Jag har så fina vänner <3

Rickard kom hem natten till onsdagen. Och då blev jag ännu gladare. Det kändes som att det var en evighet sedan vi sågs, men nu har vi haft ett par riktigt mysiga dagar tillsammans.Vi har kikat på film, gått på stan, spelat keyboard tillsammans (det lät inte så vackert, men det var roligt!), kramats och bara varit. Nu har dagarna gått snabbt, för idag åkte han tillbaka till norge igen.. Usch, hatar dom måndagarna.. :( Känns redan jätteensamt här hemma.. Sitter och slötittar på en film nu, men, ska nog sova rätt tidigt, har nämligen för mig att jag har tiiiidig tvättid imorgon, men inte helt säker, orkar inte gå ner och titta nu heller, får chansa imorrn helt enkelt!

Idag har jag slängt upp ett par annonser med gammal kurslitteratur som jag hoppas bli av med. Har 6 st böcker här hemma som jag inte har någon användning för. Och jag skulle inte tacka nej till lite slantar.. Kom och köp! Kom och köp! :P Angående böcker så har jag inte många kapitel kvar i sista Twilightboken! Vill inte att det ska ta slut! Det är så spännande nu så jag dör lite när jag tänker på det :P Hoppas hoppas hoppas att det kommer fler böcker! Och dessutom så längtar jag till november när nästa film kommer ut på bio :)

Har nog inte så mycket mer att säga just nu.. Slänger in ett par bilder från mina äventyr :) Kram!





Söta fina Andreá på våran picnic med jordgubbar, hembakta bullar och te :)





Drack te ur den fina tekannan, som påminner om Alice i Underlandet :D





Andreá och jag på stan. (Mitt huvud är inte dubbelt så stort som hennes egentligen,
hihi. jag står bara närmare kameran)






Jag och Linnea lagade grillat kött, hasselbackspotatis och världens godaste kantarellsås.
Mums!






Söta Linnea och jag efter en dag på stan och efter väldigt god mat :D



"Det är läggdags för skämten, det är allvar i år"

Nu har jag krupit ner i sängen! Väldigt tidigt. Men jag ska upp jäääättetidigt imorrn (senast 5!) för att hinna med bussen som ska ta mig till bussen ;) Har packat ner allting utom datorn nu, men det får jag nog göra imorrn bitti. Ih, det är så pirrigt! Dessutom ser det ut som att jag ska flytta. Som vanligt har jag väl packat alldeles för mycket.. Men, så länge väskan går att stänga så ska man väl vara nöjd :P

Imorrn 10.25 så kommer jag fram till Borås och Andréa :) Spännande! Ska bli jättekul att träffa henne, eftersom vi har känt varandra sååå länge, utan att ha träffats. Men, det kommer nog att gå bra tror jag, vi har ju en hel del att prata om! :) Ni får en rapport om hur det har gått sen när jag har kommit hem, på söndag kväll (eller måndag om jag är trött när jag kommer hem, tror jag skulle vara framme rätt sent..).

Just det, imorrn är det den 7:e, och då har jag och Rickard varit tillsammans i 2 år och 7 månader! Plus att det är nästan på dagen exakt 3 år sedan vi träffades första gången, och egentligen blev det vi redan då, men vi vågade inte riktigt säga det på en gång, det tog oss ett par månader innan vi sa det :D Hihi, åh, min älskade Rickard! Du är så fin och underbar och jag älskar dig så mycket. Min hand i din <3

Sova nu kanske? Jag finns på mobilen om ni saknar mig i helgen :) Kram!

"Reconsider me baby, c'mon!"

Goddag!

Jag vet inte om jag har nämnt att jag och Rickard har försökt lära oss att jonglera i sommar? :P I början var jag bäst, men, sen tog Rickard över bästplatsen. Nu har jag inte försökt på ett tag. Men jag vill kunna! Det vore roligt :D Aja, det var inte det jag tänkte säga egentligen kanske..

Jag har nästan packat klart min väska inför morgondagen. Ska bara försöka välja vilka skor jag ska ha med mig, sen är jag så gott som klar! Skönt :) Ska ta och fixa lite lunch nu, sen ska jag städa lite, så att det inte ser ut som kaos när jag kommer hem på söndag kväll. Är inte så jääättestökigt, men tillräckligt för att behövas städas :P

Dödsvarmt ute idag med. Svettades nästan ihjäl på vägen till affären, och den ligger NÄRA! Det är i alla fall skönt att kvällarna är svala. I like it!

Dags att äta! Kram




"I will always be your soldier"

Den här dagen har gått jättesnabbt! Ojoj. Jag har just tagit en paus i diskbersdiskandet. Nu är det "bara" bestick, köksredskap och ett par skålar kvar. Besticken är värst. Nu började jag bli skrynklig och svidig om händerna, så tyckte att jag förtjänade en paus :) Ska försöka diska klart snart i alla fall, så jag inte skjuter upp det, igen :P

Idag har jag varit ner på stan, traskat runt och kikat runt. Det var verkligen tropisk värme ute, höll nästan på att avlida, jag uppskattar inte temperaturer närmare 30 grader. Närmare 20 gör mig gladare. Så man kan vara ute utan att klibba ihop. Men solen sken vackert i alla fall, skulle dock sitta skönt med ett kvällsdopp.. Saknar Gäddis! :(

Tidigare idag började jag packa lite smått inför helgen, har dock ingen aning vad jag ska ha med mig, så jag kom inte så långt :P Ska fortsätta med packandet sen, vore skönt att ha det klart. Har skrivit ut bussbiljetterna också, bra bra :) Wie, jag är pirrig inför helgen! Ska ringa Andréa ikväll och prata av mig lite, hehe..

Jag saknar Rickard. Som tur är har han varit kontaktsökande idag och skickat sms nästan hela dagen ;) Men jag tackar inte nej, det är bara trevligt att höra från honom. Min sötnos. Längtar tills han kommer hem igeeeen!

Nä, nu ska jag andas, dricka ett glas vatten (eller kanske dricka ur kranen så jag inte smutsar ner ännu ett glas? ;)) och sen diska klart. Later dudes!

Kram

"Love will come your way one of these days"

Hejhejhaaallåå!

Det var inte lätt att kliva upp ur sängen i morse, snoozade i nån timme (hade ställt klockan på 7.30 för att hinna städa lite innan tvättiden började, det gick inte så bra med det, hoho) :P Men var tvungen att släpa mig upp till sist för att hinna gå iväg och köpa tvättmedel innan tvättiden började. Försökte boka om min tvättid till imorrn för att jag var sååå trött, men då var det fullt, så, det var bara att bita i det sura äpplet. Men nu är tvätten klar! Härligt. Har ett nytt sköljmedel också, så luktar extra gott här hemma nu :)

Nu ligger jag i soffan och kollar på Oprah, men snart ska jag ta och bädda rent i sängen, så jag inte glömmer bort det och blir sur när det är dags att lägga sig ikväll, hehe.. Sen blir det nog en prommis (om det inte blir regn och rusk, det börjar se väldigt grått ut..) och en sväng förbi affären och hämta ett "brev" som var för stort för att delas ut, jag vet vad det är, filmer! Rickard beställde ett par stycken häromdagen och nu är dom här, sweet, för två av mina favoritfilmer ligger där i :)

Idag ska jag försöka städa lite, om jag hittar någon ork till det. Annars blir det bok eller film! Vi får se lite senare ;)
Nä, nu ska jag kika vidare på tvn.. Kram å hej!

"Can´t fight the moonlight"

Klockan är redan åtta. Ojoj. Det känns mer som att det är mitt på dagen. Inte kväll. Men, det är som det är med den saken. Jag är inte på strålande humör. Rickard har nämligen åkt tillbaka till Norge nu.. :( Vi gick på stan ett tag innan han gick mot tåget.. Jag hade nästan förträngt vad jobbigt det är att säga hejdå, eftersom vi har haft ett par riktigt fina veckor tillsammans. Saknar honom redan massor..
Men, som tur är har jag mycket spännande på schemat nu när han är borta, så förhoppningsvis går tiden fort!

Imorgon har jag tvättid, tror jag, måste nog gå ner och kika innan jag släpar ner mina stora påsar med tvätt. Hoppas, för på nåt mystiskt vis är tvättkorgen nästan överfull fast jag nyss tvättade. Ska bli skönt att ha det gjort! Ska i alla fall ta och städa ordentligt också, köket är kaos. Senare i veckan ska jag nog bara läsa, rita, pyssla, kika på film och ta det lugnt. Samt packa. För tidigt på fredag morgon åker jag mot Borås och min "syster" (Andréa, en av dom jag har känt längst via internet, närmare 10 år nu skulle jag tro, helt sjukt!), det ska i alla fall bli jättekul, pirrar lite i magen nu :D Sen på måndag eller eventuellt tisdag nästa vecka kommer min fina fina vän Linnea hit på besök! I alla fall om allt går som det ska :) Det ser jag i alla fall också fram väldigt mycket, det var alldeles för länge sedan vi sågs! Sen kommer Rickard hem på onsdagen (yeeeees!), och på torsdagen flyttar söt-Martina hit till staden! Jippie!

Förresten, klockan 21 ikväll börjar Coyote Ugly på 9:an! Den är så himla bra, hihi, lite småtöntig kanske, men jag älskar den ändå, så den ska jag nog kika på :) Måste sysselsätta mig ordentligt ikväll, så att jag blir riktigt trött och kan somna, vilket nog blir svårt, ensam i den stora sängen :( Rickard kom heeeem!